Уви, както се случва в такива ситуации, в главата ти се пораждат още повече въпроси. Не мога да преценя доколко познава, понеже говори предимно за бъдещето, така че ще поживеем и ще видим. Иначе ми предрече само хубави събития, но и проблеми около някои мои приятели. На прима виста, от нещата, които мога да сравня-пита ме дали имам брат, а аз нямам и за моя близка дали има дъщеря, а тя няма. В същото време, каза, че вижда как ще изглежда човекът, който ми е отреден по съдба и ми го описа. Аз естествено се итересувам от друг, но според нея няма да е той. Каза, че винаги познава и даже имала клиентки, които напук се омъжвали за хора, за които тя ги е предупредила, че не са за тях и после се разделяли. Като започнат да се случват нещата, ще дам отзив. И на мен ми е итересно, тези които са били при нея до колко са се сбъднали прогнозите. Моля, споделете! По принцип рядко ходя да ми гледат, понеже в малкото пъти, в които съм ходила не са ми познавали. А и като ти кажат, че нещо няма да се случи (особено като ти го каже човек, за който се твърди, че има дарба) и се обезкуражаваш. Обратното пък, ако ти кажат, че нещо ще се случи и се отпускаш, спираш да го преследваш. Не знам дали е полезен този поглед в бъдещето. Преди две години пък ходих при астроложката Мира Кунева и почти нищо от това, което тя ми каза не се случи. Препоръчани теми