Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 149
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Сънче, много хубави думи! Съжалявам, за това, което се е случило напоследък...

# 121
Tинти пупу оплювам те да си следваща. Купи си лубриканта!! А иначе може би не е моя работа да коментирам(макар че това е смисълът на публичния форум), но то мисля, че много момичета се усетиха за Рокетчето Wink смисъл...ясно е защо не пише. А иначе отдавна съм казала, че по един или друг начин всяка жена в тази тема ще забременее, въпрос на време и търпение и не на последно място желание.

От лубриканта съм опукала цели две опаковки Simple Smile

Росе , познаваш ме и знаеш че трудно се предавам аз ... ами вдадох нещо тези дни... гушкам ви Heart

# 122
Здравейте, мили момичета!
Джули - не те познавам почти, но силно те подкрепям. Аз преди около 10 години минах през период на ужасна депресия и НЕ потърсих помощ. Правех всичко възможно да се самоунищожа и цяло чудо е, че не успях! Моля те самосъхранявай се и позволи на някой да ти помогне!
Съншайн - искрени съболезнования за майка ти, не съм сигурно какво повече може да се каже в такъв момент.
Рокет - ти си едно от първите момичета, които помня тук (започнах да чета преди около 6 месеца). Каквото и да се случва, следя с трепет.
За мен - няма добри новини. След като подранилият ми цикъл приключи (и беше просто ужасен), вчера отидох на ехограф и се установи, че не само кистата отляво не е изчезнала, но имам и отдясно. Следват брутални медикаменти този месец и пълно въздържание до следващия цикъл. Дори няма да се записвам в списъчето, да не подлъгвам никого. В юли е моята надежда, стискайте палци. Ако някой ми даде малко инфо как лекарите в България се борят с упорити кисти, ще съм наистина благодарна!

# 123
  • Dope Reach
Съншайнче, и аз искам да ти кажа колко съжалявам за това, което ти се е случило, не мога да си представя колко ти е тежко! Възхищавам ти се, че не си изгубила вяра и не се отчайваш! Heart

# 124
Викинцее 💕
Скрит текст:
Какво да ти кажа, освен, че си един невероятен човек.
Когато в кратък период се случат лоши неща, повечето хора се отчайват, силните се справят и гледат напред, колкото и да е трудно. Майка ти ще ти помогне отгоре и ще е винаги до теб, показвайки ти как да се справиш с изпитанията, които поднася животът. На мен баща ми ми помага 💜.

Рокет, пу, пу, пу. Тръпнем в очакване.
Искрено се радвам, че „старите кучета” (тези преди мен) се изнизват. Има още няколко, които трябва да се изнасят.
Някои от тях даже и не пишат вече и се надявам да драснат по едно редче с хубава вест. Визирам Скорпи на първо време.
Тинти, след като ти мине драмата с учениците и се отпуснеш и теб те пращам към отчетни. За колата - да, най-тежко е нейното предателство 😁.
Не всички майки изживяват така матурите на децата си. Само онези, които се тревожат и за капак имат и други съпътстващи неразбории. Просто ти се натрупва. Гуш!
Wild boys mom, слава на Бога съм нямала кисти (дано и никога нямам), но тук доста момичета ще ти дадат насоки.  Дано юли е твоят месец.
Йоанка, липсваш ни
Мулан, изтървахме тоя пусти водолей 😁.

# 125
Вики радвам се, че сподели и тук, покрай общия ни АГ ние си пишем в чатъ, но момичетата в темата виждам, че ти написаха чудесни думи, които заслужаваше да чуеш!
И ти също си написала много въздействащ пост. Липсваш в темата и ти и Джо и един куп други момичета, които се отказаха да пишат. Ама темата ние пишещите си я правим! От нас зависи каква ще е! Animal Tropical Fish
Една рибка, че се правят рибки вече! Много ми се ходи на морееее!

Мама на диви момчета моята киста я откриха като беше вече 7см и директно лапаро, затова не мога да помогна с инфо за лекарства. Колко сантиметра са твоите проклетници?

# 126
Аз съм тука не чакам след 4 дни, ма имам едно много обилно ЦС, едни гърди като камък та ще видим.
Чакам и аз другите колежки да си покажат тесчетата, че да ни се вдигане малко адреналина.
Айде късмет на всичко! ❤️

# 127
Само минавам да кажа, че това ще ми е явно най-късият цикъл ever. Почна да ми прицапва...

# 128
Чета ви на части Grinning Доста сте писали и няма публикуван тест все още. Дано Рокет да зарадва себе си, мъжа си и нас Grinning
Борн, действаме за овен и телец, че рибите са ми странни Grinning
Живи и здрави, пък каквото...

Мен нещо от вчера сутринта ме придърпва вляво и си мисля пак за ЗФ. Чакам си Кистопа и го почвам. Овулация не засякох, тестовете бяха категоричен -. Правих ги до 12 юни и се примирих, че ще е ановулаторен.
Тази седмица започнах диета, че съм качила 2-3 кила зимата, ама то в тая жега не ни се и яде. Та така Simple Smile
Успех на всички, които не чакат Two Hearts

Сън, тя ще гледа отгоре и ще ти помага винаги, защото така правят майките  Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 15:40 от Анонимен

# 129
Само минавам да кажа, че това ще ми е явно най-късият цикъл ever. Почна да ми прицапва...

Не ти ли е много рано на тебе????????

# 130

Не ти ли е много рано на тебе????????
Реално днес е 27 ден (10 след ову). Нещо ми се прецака цикълът последните месеци (заради БХ вероятно)

# 131
Ако някой ми даде малко инфо как лекарите в България се борят с упорити кисти, ще съм наистина благодарна!

На мен ми изписаха прогестерон през втората половина от цикъла. Ще го пия най-малко 6 месецА. Иначе изписват противозачатъчни. Терапията е с хормони. Simple Smile Йо беше на противозачатъчни, но тя не пише сега

# 132
Здравейте момичета🌞На 8-ми и 9-ти имах + тест за овулация.Днес ми се наложи да ходя до аптека и се изкуших и си взех тест,нямала съм никакви очаквания,защото е рано.Последните два месеца много ми се обърка цикъла и нямам идея,кога да го чакам.Та теста взе,че изкара бледа черта,понеже не му повярвах си взех шуър чек и пак излезе чертичка и то веднага.Кажете ми,привижда ли ми се?Със сигурност имам поне 4-5 дни до цикъл..Бях планирала тест за четвъртък,да са минали поне 13 дни от овулацията.Аз съм малко в шок...🙂🙏🏻

# 133
И аз я виждам Simple Smile Стискам палци да се насити!!!

# 134
Здравейте момичета!Хвърлям поглед и чакам да се похвалите.
Мина първия преглед.Имаме сърчице.Още ми е притеснено.Много съм емоционална хах.Плача и се смея едновременно.Имам нормални неразположения.
Стискам палци и очаквам да се похвалите.
Пеоней,честито!Тая година булка,следващата пълна люлка.Simple Smile
Момичета,искам да Ви кажа да сте по-ведри,което го мисля,просто знам,че отстрани е много лесно да се каже.Аз нямам право да се оплаквам за емоционално състнояние.
Липсвате ми в другата тема.Още не мога да се отпусна.
Мога само да кажа,че напрежението си го има постостоянно,не трябва да се дава човек.

Общи условия

Активация на акаунт