Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 152
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
IvGG,  и аз виждам чертичка дано се насити и тихичко честито!

# 136
Ив виждам я бледушата! Хайде стискам палци да е началото на 9 месечно приключение! Flowers Four Leaf Clover

Кантарионче честито сърчице! Емоционален момент! Пиши да ни ръсиш като разбереш пола, задължително! Hug

# 137
И аз виждам чертичка Heartpulse
Дано да се насища! С теб сме! Heartpulse

# 138
Ив , мног ясно се вижда , стискам палци Hug

# 139
Ив виждам я бледушата! Хайде стискам палци да е началото на 9 месечно приключение! Flowers Four Leaf Clover

Кантарионче честито сърчице! Емоционален момент! Пиши да ни ръсиш като разбереш пола, задължително! Hug
Благодаря ви момичета,моля ви стискайте ми палци❤Дано този път успея...вярвам🍀Стискам палци и за вас,нека сбъднем мечтата си🙏🏻

# 140
Здравейте момичета🌞На 8-ми и 9-ти имах + тест за овулация.Днес ми се наложи да ходя до аптека и се изкуших и си взех тест,нямала съм никакви очаквания,защото е рано.Последните два месеца много ми се обърка цикъла и нямам идея,кога да го чакам.Та теста взе,че изкара бледа черта,понеже не му повярвах си взех шуър чек и пак излезе чертичка и то веднага.Кажете ми,привижда ли ми се?Със сигурност имам поне 4-5 дни до цикъл..Бях планирала тест за четвъртък,да са минали поне 13 дни от овулацията.Аз съм малко в шок...🙂🙏🏻
Стискам силно палци да се насити и накрая да станат две хубави и тлъсти черти. Аз не се стърпях и вчера бях на доктор. Назначи ми ПКК, кр.захар, урина и TSH. Каза ми, че има вероятност да ми изпише Утрогестан и малко съм притеснена, но не спирам да вярвам, че всичко ще е наред.

# 141
Вики, много съжалявам за това, което ти се е случило! Аз също ти се възхищавам на позитивизма и това, че успяваш да си такъв вдъхновител за всички тук, въпреки трудностите, през които самата ти преминаваш. Пожелавам ти в най-скоро време да ти се случат двойно повече щастливи събития от всички тези нещастия напоследък!

Рокетче, много се надявам да ни зарадваш, чакам и аз с притаен дъх!

IvGG, и аз виждам чертичката! Тихичко честито, пожелавам ти всичко да е наред и да гушкаш здраво бебче! Simple Smile

Kantarion, честито сърчице! Радвам се, че ни навести, минавай така да се отчиташ, а аз ти пожелавам все така всичко да е наред! Simple Smile

МамаНаПринцеса, всичко ще е наред, щом държиш нещата под контрол!

# 142
Ето ме и мен. Simple Smile
Повечето се досетихте, че става нещо. Особено Иви. Grinning Аз и не съм крила, просто не исках да разчитам само на един положителен тест и реших да изчакам и резултатите от кръвните изследвания преди да се отбележа с две чертички. Simple Smile
Това са ми тестовете от тази сутрин при един ден закъснение и ЧХГ 230. Преди 72 часа беше 70, така че се покачва засега в норма. Прогестеронът също - от 19.7 стана 22.6

IvGG, и аз виждам чертичка! Simple Smile

# 143
Рокетчеее, голямо честито! Все така всичко да е наред и да си гушнеш едно здраво и хубаво бебе! Simple Smile

П.С. Без да искам, първо написах здрав, имай си едно на ум. Grinning

# 144
Повечето се досетихте, че става нещо. Особено Иви. Grinning Аз и не съм крила, просто не исках да разчитам само на един положителен тест и реших да изчакам и резултатите от кръвните изследвания преди да се отбележа с две чертички. Simple Smile
Това са ми тестовете от тази сутрин при един ден закъснение и ЧХГ 230. Преди 72 часа беше 70, така че се покачва засега в норма. Прогестеронът също - от 19.7 стана 22.6

Честито! Безпроблемна бременност желая с щастлив е пухкав финал.

# 145

Значи си вече официално Ракета носител на бебе!!! Grinning
Много се радвам, ей, алелуя! Хайде до финал и да си преизпълнена само с вяра и положителни емоции!! Защото нищо ти няма и забременя!! Grinning

# 146

Ехее едно огромно честито!
И до пухкав финал и накрая с бебе на ръце🤗🤗🤗😇😇😇

# 147
IVGG честито ,както и на теб  Рокетче много се радвам за вас .Пожелавам ви лека бременност и пухкави вързопчета.
Кантарионче честито сърчице!!!
Аз съм депресирана тези дни ,но с тези хубави новини как да не се усмихна.....само такива новини да се чуват.
Аз имам още 4 дена до тест,ако не ми дойде до събота ще съм за тест ,но нямам надежда.
Чакам още добри новини с нетърпение!!!

# 148
Йей! Само какви хубави новини има от днес Grinning
IvGG и Rocket, честито и от мен! Пожелавам ви да сте здрави и да гушкате най-сладките и пухкави бебоци! Misc Baby BottlePeople BabyHug

# 149
Blue HeartSparkling Heartчестито, момиченца

Общи условия

Активация на акаунт