Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 160
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
Рокетче и Ив, честито Hug

Прекрасни новини, прекрасни бременности и прекрасни бебчета ❤

# 151
Честито момичета! RelaxedNature Sunny Много се радвам!
Знаех си аз, че тези летните теми ще се напълнят с положителни тестове Stuck Out Tongue
Желая ви лека бременност, раждане и здрави дечица! People Baby

# 152
Честито Рокет❤❤❤

# 153
Честито момичета! Бъдете здрави и леко и щастливо бременеене. Дано донесете и на нас късмет Heart

# 154
Сънче9051, моите съболезнования! Надявам се наистина да я имаш силата, която лъха от думите ти! ❤

ИвГГ, Рокетче... Ами честитоооо! Много се радвам за вас! ☺💖

Аз имах миналата година 2 ЗФ и пих протияозачатъчни, защото бяха над 3 см. Миналия месрц пак хванахме един и се разминах само с 15 дни на Дуфастон. Успех!

Кантарионче, честито! Дано всичко върви както до сега! ❤

Момичета, замислям се дали да не хвана и аз една тема... Който се занимава с нея и го сполетява нещо хубаво! 😁

# 155
Рокетче, честито и от мен Simple Smile Много се радвам като вървим по реда си Two Hearts
Пожелавам ти лека бременност и успешен финал Flowers Hibiscus Двете с Ивг ще си правите компания в друга тема вече Simple Smile

# 156
Благодаря на всички!
Аз още не съм го осъзнала, а и не искам да го приемам за даденост преди да минат първите прегледи и първите 14 седмици. Знаете, че дотогава всичко може да се случи.
Само не знам с моите вродени психоза и паникоза как ще се оправям... абе цирк ще е! Simple Smile

Аз продължавам да си следя темата и да си попълвам списъчето.
Имам да правя още промени и пак ще го пусна по-късно или утре сутрин. Simple Smile

# 157
Олеее, блекче, тъкмо влизам да пиша, че вече ми идва и на мен да се захвана с темата, че който я хване и забременява, и гледам и ти това си писала. Grinning Мислим еднакво, ще се наредя на опашката.

# 158
Ехеее , Рокетче Kissing Heart Знаех си ! Казах ти за моето предчувствие Hug Прегръщам те силно и се радвам страшно много за теб Heart

# 159
A аз се притеснявах, че няма кой да ни прави темите... Joy

Рокет никакви психози, следваш си точно всички лекарски препоръки и си ти до 9 месец, когато раждаш пуфкаво бебе и преизпълняваш плана до 32 да си станала мама! Grinning

# 160
Олеее, блекче, тъкмо влизам да пиша, че вече ми идва и на мен да се захвана с темата, че който я хване и забременява, и гледам и ти това си писала. Grinning Мислим еднакво, ще се наредя на опашката.
Ми дайте всяка от нас да се нареди на опашка и всеки месец, нова тема, нови забременяли. 😊😊😊😉😉😁

# 161
  • au bout du monde
Честото, момичета! Много се радвам!:hugs:

Да попитам имате ли някакви симптоми? Възможно ли е без симптоми да се откажеш 🤰?

# 162
  • Dope Reach
33 нови отговора, досетих се, че става нещо, а то даже било в множествено число!
Радвам се за вас, момичета, пожелавам ви тооолкова много щастие и всичко, ама всичко да е безпроблемно! ❤

# 163
La Libellule, при мен има само чувствителни и напрегнати (твърди) гърди. Нищо друго.
Нито ми се повдига, нито ми се вие свят. Не ми се яде повече и нямам някакви вкусове изменения.

От днес имам леки пробождания в областта на корема, като от бодване с игличка, но не мога да определя от къде идват. Може да не е нищо свързано. Simple Smile

# 164
Честито и на двете 💛
Бъдете спокойни и вярвайте, че всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт