Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 175
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
Честито , Марианка Blush Успех !!!

# 226
Марианка, честито и дано всичко мине добре.
Успех! 😇😇🤗

# 227
Много бързо, Марианка, направо чудесно! Това дава надежда на всички, че нещата могат да се случват много бързо.
Да ви се похваля момичета - записах се за следващ преглед при д-р Калчев за 19.07. Почти приключихме с изследванията с ММ и веднага след морето съм при него  Blush

# 228
Мариана , тава е страхотноооо !
Бързо действат. Очакваме те до 2/3 седмици със заповед 🍀 и към клиниката.

Бранди, чудесен избор 😉

# 229
Успех, Мариана Flowers Hibiscus
Пожелавам ти от сърце скоро да сбъднеш мечтата си! Гуш Two Hearts

# 230
Честито Марианка! Ще стане от първи опит! Звездите ми го говорят! Flowers Four Leaf Clover

# 231
Огромно благодаря на всички за подкрепата. Ivied, Heart зарадваме много. Надявам се и ще ви държа в течение Hug

# 232
  • au bout du monde
Честито и от мен! Нека бързо се задвижат нещата и да дадат резултат!:hugs:

# 233
Честито и от мен! Желая ти в вай-ссоро време да се похвалиш с 2 чертички.

# 234
Марианкаа, невероятно бързо решение. Доста неща явно са се променили, откакто кандидатства моята приятелка. Това е чудесно. Сега ти пожелавам бързо, бързо да мине и всичко друго и да не изпиташ разочарованието от гадния отрицателен тест. Като гледам темпото - скоро ще е, стига да няма други пречки.

Аз мисля да пусна Прогестерон в понеделник. Ще ми е 8-ми ден, след положителен тест за овулация, т.е. най-вероятно 7-ми след нея.
Само него не съм проверявала. Ако е нагоре (спрямо реф. с-ти), няма да е показателно, че има Б, но ще се ориентирам ли по него, дали е имало О и се е отделила Я?

# 235
Здравейте мили мои!
Искам да поздравя Рокет, Ив, мама на принцеса, не бях чела темата известно време.
Боже, искрено се зарадвах Heart честито Heart Eyes Бъдете здрави и спокойни Heart
Чакаме нова порция положителни тестове Hug

# 236
Добро утро момичета. Днес ме ми е ден-счупих едно огледало, явни се беше отлепило... Свил ми се е стомаха, не стига, че всеки месец се претеснявам и чакам така желаните 2 черти, ами сега и това огледало...😢

# 237
Добро утро момичета. Днес ме ми е ден-счупих едно огледало, явни се беше отлепило... Свил ми се е стомаха, не стига, че всеки месец се претеснявам и чакам така желаните 2 черти, ами сега и това огледало...😢
Не се "хващай" толкова за това огледало Wink Стискам палци да видиш чертите!

# 238
Не се вглеждай толкова в детайлите и не се самонавивай! Просто така е трябвало да стане. Ако е било отлепено, ти как би могла да знаеш и да го предотвратиш? Или мъжът ти? Понякога с "черни" мисли сами си вредим.
Пожелавам ти в най-скоро време да видиш чертите и сама да се убедиш, че не трябва да се навиваш предварително

# 239
Здравейте и от мен. Овуто наближава, утре тръгваме на море и..... на мен ми е лошо! От 2 дена нещо хич не съм в час, цялостно ми е зле и ме боли гърло, нито температура, нито други симптоми да смятам, че е настинка. Надявам се да не пропуснем момента, макар че в момента хиич не ми е до обичане. Аз само да се оплача влязох, та това от мен.

Общи условия

Активация на акаунт