Юнско слънце и море, носи ни чертички две !!! - Бебеправим тема 354

• 25 169
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Аз пия инофолик комби по две таблетки дневно на гладно. Също веднъж на ден, след като съм хапнала пия Хром добавка. Изписани са ми, защото имам ПКЯ и ИР. И съм ограничила на минимум въглехидратите.
Сега показателите са ми в норма, но продължавам с хапчетата и диетата.
Т.к съм и със слаба имунна система пия и по един мултивитамин на ден. Това е! Simple Smile Blush

# 211
Orhideq23 От колко време правите опити за второ дете?
Ние също искаме второ и мислех, че ще стане от първият път, както с първото и сега ми идва много напрежението..

La liballue аз си поръчах Prefert gelи сега даже отивам до аптеката да го взема. Изчетох доста за различните тестове и се спрях на този.

От 3 месеца някъде. Знам че е нищо,за да изпадам в такива настроения,но пак ми е тъпо. С първото детенце стана след 5 месеца опити.

# 212
Ако се поразровите в някой от старите теми , ще видите какво е да пиеш многооооо хапчета 😉 Да не лъжа и да преувеличавам, но ми се събираха по около 21 🙈 на ден !
Бях качила списък за мен и за ММ
Кашоните от iherb пристигаха всяка седмица.
Не знам дали мога да намеря точно какво и по колко беше.
Денис ми го е правила и определено имаше ефект.

# 213
Не бях влизала от 15ти мисля и като видях 100 и няколко отговора се досетих, че тук става нещо.. People Baby
Рокетче и Ив много се радвам за Вас!!! Лека, щастлива бременност и здрави хубави бебчета!!! Two Hearts
На мен ми остават няколко дни до цикъл и някак не усещам типичните симптоми на ПМС. Thinking
Рокетче, имаше ли болките ниско долу като при ПМС?

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 09:29 от anetooo.

# 214
Ane, никакви болки нямах освен в гърдите. Имах леки боцкания в единия яйчник около 24ти и 25ти ден, което и беше причината да направя тест тогава.
Но знам, че много момичета имат същите симптоми като ПМС. Simple Smile

# 215
Рокетче , Ив , честито момичета ! Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност със страхотен финал 🤗❤🤰

# 216
Ако се поразровите в някой от старите теми , ще видите какво е да пиеш многооооо хапчета 😉 Да не лъжа и да преувеличавам, но ми се събираха по около 21 🙈 на ден !
Бях качила списък за мен и за ММ
Кашоните от iherb пристигаха всяка седмица.
Не знам дали мога да намеря точно какво и по колко беше.
Денис ми го е правила и определено имаше ефект.

wow 21 хапа на ден! Знам, че си забременяла инвитро(или ИКСИ!?) в този смисъл ли е имало ефект, че са били обвързани с процедурата добавките?

# 217
Аха , точно 21 хапчета на ден .
Приемах ги , за да се подобри като цяло репродуктивната система (все пак има период от 6 месеца в който чакаш одобрение от фонда и се хващаш като удавник за сламка и търсиш вариант за нормално зачеване)

Ако не друго поне  подобриха качеството на Я ( с ендометриоза съм )и  се увеличи количество еякулант при ММ .

# 218
Mulan, променила съм ти датичките и стискам палци! Simple Smile

Animal Cat Sofia03 -първи ден на МЦ - 20.05; предполагаема О. - 05.06; Тест - 20.06
Animal Hatched Chick Lilac -първи ден на МЦ - 23.05; предполагаема О. - 06.06; Тест - 22.06
Animal Monkey Face yoanna789 - първи ден на МЦ - 24.05; предполагаема О. - 9.06; Тест - 23.06
Animal Mouse Janetm - първи ден на МЦ - 26.05; предполагаема О. - 15.06; Тест - 29.06
Animal Panda Face Daniela20 - първи ден на МЦ - 27.05; предполагаема О. - 8.06; Тест - 22.06  
Animal Dragon Dragon's Girl - първи ден на МЦ - ; предполагаема О. - 11.06; Тест - 26.06  
Animal Turtle Brandywine18 - първи ден на МЦ - 30.05; предполагаема О. - 13.06; Тест - 26.06  
Animal Unicorn anetooo - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 10.06; Тест - 27.06  
Animal Snail Mulan - първи ден на МЦ - 28.05; предполагаема О. - 15.06; Тест - 29.06
Animal Penguin BornToBeHappy - първи ден на МЦ - 31.05; предполагаема О. - 17.06; Тест - 03.07  
Animal Dog  Куки-Муки - първи ден на МЦ - 03.06; предполагаема О. - 17.06; Тест - 01.07
Animal Tropical Fish Sunshine_00 -първи ден на МЦ - 11.06; предполагаема О. - 22.06; Тест - 07.07
Animal Rabbit Kaylinnn - първи ден на МЦ - ....... ; предполагаема О. - 24.06; Тест - 08.07
Animal Baby Chick tinti1984 - първи ден на МЦ - 15.06; предполагаема О. - 26.06; Тест - 10.07  
Animal Tiger Blackwidow1322 - първи ден на МЦ - 18.06; предполагаема О. - 30.06; Тест - 14.07

# 219
Не бях влизала от 15ти мисля и като видях 100 и няколко отговора се досетих, че тук става нещо.. People Baby
Рокетче и Ив много се радвам за Вас!!! Лека, щастлива бременност и здрави хубави бебчета!!! Two Hearts
На мен ми остават няколко дни до цикъл и някак не усещам типичните симптоми на ПМС. Thinking
Рокетче, имаше ли болките ниско долу като при ПМС?

На мен днес ми е 12-ти ден от овуто,от два дни и аз имам едно боцкане и опъване в дясно,за това и избързах с теста,дори нямам закъснение,трябваше след 22-ри да ми дойде,обаче гърдите доста болят.

# 220
Здравейте, момичета,
пиша със сълзи на очи. Току що разбрах, че съм одобрена за финансиране от фонда. Не знам кога ще получа заповедта, но се вълнувам много. Дано да успеем от първия опит Simple Smile

# 221
Честито, Мариана! И аз ще рева, като стигна до там, пожелавам ти да стане бързо и всичко да е успешно от първия път! Много хубави новини. Успех!!!

# 222
Честито, Мариана! Много хубава новина, ще стискам палци да успееш от първия път. Към кой лекар се насочи и кога подаде документите?

# 223
Документите ми са входирани на 3 юни. Избрала съм АГ Варна, д-р Кисьов Simple Smile

# 224
Честито, Марианка! Пожелавам ти всичко да е наред и да успеете от първия опит! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт