Шуслерови соли - тема 2

• 31 281
  • 104
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Дъщеря ми на 2г и 10м ходи на ясла. Последния месец беше със сополи, започнаха от прозрачни и станаха зелени. УНГ изписа антибиотични капки, с които докато капахме нямаше нищо и 2 дни откакто ги спряхме отново започна жълтеникав, бистър секрет. От вчера давам комбинацията ШС 3,6,8 по 3 от всяка + Цинабсин 3х1, но тази сутрин издуха зелен гъст секрет. Тъй като за първи път давам ШС, не съм наясно с действието им. Нормално ли е да изкарва такъв секрет, изчистват се синусите или се влошават нещата? Благодаря!

# 91
Аб капки как са изписани правихте ли носен секрет,не сте писали ?

# 92
Не е правен, според личния няма смисъл да се прави, тъй като излиза винаги нещо и изписва "универсални" капки.

# 93
Здравейте! Дъщеря ми на 2г и 10м ходи на ясла. Последния месец беше със сополи, започнаха от прозрачни и станаха зелени. УНГ изписа антибиотични капки, с които докато капахме нямаше нищо и 2 дни откакто ги спряхме отново започна жълтеникав, бистър секрет. От вчера давам комбинацията ШС 3,6,8 по 3 от всяка + Цинабсин 3х1, но тази сутрин издуха зелен гъст секрет. Тъй като за първи път давам ШС, не съм наясно с действието им. Нормално ли е да изкарва такъв секрет, изчистват се синусите или се влошават нещата? Благодаря!
Ако продължително я давате тази комбинация включете и номер 10.

# 94
Здравейте,сина ми на 8 год. е с алергичен ринит и в момента лигавиците в двете ноздри са силно набъбнали и почти няма разстояние между тях във всяка ноздра.Това го кара да смърча постоянно и да е със запушен нос.Може ли да ми препоръчате какви соли да му давам,които да облекчат подуването,за да може да диша и спи спокойно.

# 95
Здравейте,
номера 3 и 8

# 96
Здравейте,
номера 3 и 8
По каква схема и за колко време.Мога ли да разтварям част от хапчетат във вода и капя в носа?

# 97
Може да редувате по 2 табл от вид през 30 мин, да настъпване на подобрение, аз лично давам до 50 табл общо за денонощие при остър проблем

# 98
Добър вечер, имали шуслерова сол, която е за лигавицата на носа и гърлото. Да може да спрат тия хреми 20 дни хрема 14 дни нищо и после някое вирус с хрема. Напоследък само в хреми, гъсти назад и придружено с кашлица. От 3 месеца приема 3,6,11, включвам при хрема 4 и 8

# 99
Здравейте, приемам соли: 4 - на обяд, 2 и 11 - вечер,
по 5 таблетки за кисти на яйчниците, но тук прочетох че сол 11 трябва винаги с 9, тоест трябва да си добавя и 9ката вечер ли?
Също така това дали е добра комбинация за посочения проблем или бихте препоръчали друга и ако може някакви източници от които мога да науча повече информация за солите и комбинациите им.
Много благодаря Simple Smile

# 100
  • София
Здравейте ! Възможно ли е шуслеровите соли да причиняват обриви и сърбежи , както и сърбежи в носа и гърлото? Благодаря !

# 101
Здравейте!
Дали някой от Вас е ползвал комбинацията Шуслерови соли N 2,5 и 7. Имаше ли ефект, с какво Ви помогна и в какъв период от време?
Благодаря предварително!

# 102
  • София
Здравейте! До сега не съм ползвала шуслерови соли за никой от семейството. Прочетох, че при тикове се посочва комбинация 2, 5, 7 и 11 като основна сол дават 7. Става въпрос за момче на 15 г. с тикове на очите още от детската градина, които не се повлияват от пробваните методи до сега.
Бихте ли ми разяснили как трябва да се дава посочената комбинация?

# 103
Здравейте,
Някой използвал ли е за отслабване от солите, бихте ли дали съвет и има ли резултат

# 104
И аз имам въпрос

Как да съчетавам 1, 2, 7,11 ?
Мога ли да разтварям  заедно  1,2,11 , а да пия 7 вечер , без да я включвам с другите  ?

Добър вариант ли е да съвместявам ШС със таблетки с Калций , Магнезий и вит Д ?

Разбрах , че Калция от лекарства или храна не влиза в костите , вие какво мислите по въпроса ?

🌹

Общи условия

Активация на акаунт