iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 111

• 45 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Starrydream, благодаря за инфото! За БГ не се предлага тази опция и затова не предполагах, че съществува, ще пробвам задължително Smile

# 91
  • have faith and be patient ..
Какъв тип е промоционалния колаген

# 92
  • France-Bulgaria
Денис,привет
Би ли дала схема за :

Хром,берберин и Б-комплекс за дете на 13г

И River refresh,хром за възрастен.

# 93
  • София
С. Алекс  ,
 Колагенът е морски, от риба и е тип I ( за коса, кожа, стави, сухожилия, репр. с-ма, кръв. съдовe (вени), органи ...) - почти за всичко - над 90% от колагена в тялото е тип I.

Денис,привет
Би ли дала схема за :
Хром,берберин и Б-комплекс за дете на 13г
И River refresh,хром за възрастен.
Хром - след хранене или между храненията
Берберин:
- с храната, за предпочитане въглехидратна
- започва се с ниска доза
В-комплекс - след хранене

Предполагам е лапсус калами и въпросът е за  Liver Refresh
- приема се на гладно с вода

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 12:40 от denis.

# 94
Имам пратка от 30.05 която още я няма. По тракинг я проследявам до 06.06 и от там следите и се губят... Някой друг с неполучена пратка от този период?

# 95
  • София
Здравейте, за пръв път пазарувах от сайта. Пратката ми е пристигнала на митница. По имейл съм изпратила всички документи, които са ми поискали включително съм ги опълномощила да ме представляват пред митницата. Съответно никой не вдига на посочените телефони. Може ли да споделите дали ще ми освободят пратката и ще ми я пратят с куриер, ан който да заплатя всички произлизащи такси?
Благодаря!

# 96
  • София
Здравейте, за пръв път пазарувах от сайта. Пратката ми е пристигнала на митница. По имейл съм изпратила всички документи, които са ми поискали включително съм ги опълномощила да ме представляват пред митницата. Съответно никой не вдига на посочените телефони. Може ли да споделите дали ще ми освободят пратката и ще ми я пратят с куриер, ан който да заплатя всички произлизащи такси?
Благодаря!
Да, ще обработят пратката и ще ви се обадят по телефона. Ако искате да Ви я изпратят до Вашият пощенски клон, ще поискат допълнителна такса. Доста време им отнема обработката на документи в митница София (около 2-3 седмици). Ако се справят по-бързо, смятайте, че сте късметлийка.

# 97
Срокът за обработна на докуменитите на митницата е МИНИМУМ 10 работни дни.Чакайте си спокойно. Ще ви се обадят по тел или ще изпратят СМС, когато е готово. Ще ви питат къде искате да си получите пратката. Ако е до ПС, ще си платите и пощенски разходи.

# 98
Така както ви чета има новости в пощите. Имам пратка пусната 9.06.,която още я няма.На тракинга,виждам застопоряване някъде на 18.06.и оттам не мърда.По-принцип е за митница.Вчера минах през пощата казаха ми,че ще получа СМС ,като дойде пратката.Сега се чудя дали да не я потърся в пощата ,където е митническия  отдел

# 99
  • София
И на мен ми изпратиха СМС, че имам пратка в пощата и дори ми се обадиха както досега.
За митническите пратки -след като се обадят, че са обработени питат как искате да ги получите. Ако кажете, че искате на адрес, ви се начислява такса (мисля 7 лева, без да съм 100% сигурна). Ако изберете вашия пощенски клон (както е написано на кашончето), не се начислява доставка. Аз избирам този вариант-достатъчно пари взимат БГ пощи, могат да ни го доставят до пощата.

# 100
Така както ви чета има новости в пощите. Имам пратка пусната 9.06.,която още я няма.На тракинга,виждам застопоряване някъде на 18.06.и оттам не мърда.По-принцип е за митница.Вчера минах през пощата казаха ми,че ще получа СМС ,като дойде пратката.Сега се чудя дали да не я потърся в пощата ,където е митническия  отдел

Моята пратка беше от 08.06 и все още седи със статус SCANNED INTO SACK/CONTAINER, но понеже е пусната с Delivery by Local Post Plus имам номер за проследяване и видях, че още на 20.06 е отишла на Митнаца София. Писах им писмо с приложени документи и декларация и веднага ми отговориха, за да ме помолят за номер за връзка. Сега ще си почакам да я освободят и да се обадят.

# 101

Аз писах назад в темата, 4 пратки от началото на месеца, 2 пристигнаха за около седмица (поща и митница), за другите получих известия вчера.

# 102
Скрит текст:

Моята пратка беше от 08.06 и все още седи със статус SCANNED INTO SACK/CONTAINER, но понеже е пусната с Delivery by Local Post Plus имам номер за проследяване и видях, че още на 20.06 е отишла на Митнаца София. Писах им писмо с приложени документи и декларация и веднага ми отговориха, за да ме помолят за номер за връзка. Сега ще си почакам да я освободят и да се обадят.
И моята пратка е с Delivery by Local Post Plus и сега я проследих.Нещо не можах да разбера пише Изпращане на елемент в чужбина (EDI-получен).Има и дата 20.06. Това значи ли,че е получена и ако е така значи,че е на митница.Човек не трябва ли да получи съобщение ,че е там.
Извинете,ако въпроса ми е тъп,но нещо не ми е ясно

# 103
  • София
Тези от пощата са доста зле. 3 пъти им пращам поръчките в различни формати и не виждали добре цените. Не знам с какви компютри работят и не знаят ли, че може да си увеличават шрифта. Вие как им изпращате поръчките си?
Благодаря!

# 104
  • София
ETM
Ако пратката е на митница, си пише Митница, ако не пише - може да е в пощенския клон - дай проследяващият номер да видим.

Тези от пощата са доста зле. 3 пъти им пращам поръчките в различни формати и не виждали добре цените. Не знам с какви компютри работят и не знаят ли, че може да си увеличават шрифта. Вие как им изпращате поръчките си?
Благодаря!
От Order Details - горе в дясно има линк: View Invoice - натискаш го, отваря се ордера на поръчката - правиш скрийншот ( че е по-лесно) и го изпращаш.
За банковото извлечение - увеличи го, запамети и така им го изпрати.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 10:18 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт