iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 111

• 45 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм потресена. Гинеколожката от женската консултация на дъщеря ми ѝ беше изписала мултивитамини за бременни на Допелхерц, някакви евтини бяха, съответно и с едни никакви форми, например магнезият - оксид, Б12 - цианкобалмин и пр. Поръчах ѝ органични на Гарден оф лайф, като съставът е аналогичен на дооелхерцките, примерно има и желязо, дневните дози са съразмерни и т.н. Така, показала ги витамините на последната консултация и станал панаир. Това били американски витамини, за американки. Hushed Калцирали се били главите на бебетата от тях. Да ги спирала, даже не било толкова важно Angry, че пуши по 3 цигари на ден, но витамините - голям проблем! Не знам какво да мисля просто. Минава ми през ума да я насоча към друг проследяващ бременността лекар. Другият вариант е тя да е права и да има различни стандарти за безопасност на добавките, като при това положение да са занижени в Америка? Има ли някой сред вас с подобна реакция от страна на лекар, и как мислите, от какво е обоснована? Наистина ли са притеснени от самия продукт или става въпрос за нещо друго? Примерно лоша информираност, някаква бонусна схема, за да се лансират конкретни продукти и т.п.

# 166
Невежество, прикрито зад арогантност. За съжаление голяма част от лекарите са така. Заради приема на синтетична фолиева киселина се чувствах много зле през бременността, а сега детето ми има проблеми.

# 167
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
До снощи в състояние pending за REWARD CREDIT сумата беше ~29 долара. Тази сутрин е 4,57.
На някого случвало ли се е подобно нещо?
Не съм си направила скрийн шот, за да ги питам защо сумата е намаляла?

# 168
Бледолилава, според мен я сменете, докато е време. Такава случка не е за подценяване. Аз не съм бременна, но от почти година пия същите витамини и мога да кажа, че са с много добър резултат. И в стари постове съм писала, че пия много малка част от капсулата, не цялата. Ние сме хора преди всичко, така че т.нар. американки също са хора. Да не говорим, че американките може и да са българки, холандки, англичанки и прочие. Тези витамини са извлечени от броколи например и др.зеленчуци, ако си погледнала съдържанието. Всъщност лекарите вземат процент от продаването на лекарства, така че изводът е ясен, но по-притеснително е, че ако един човек си изпуска нервите, т.е. има много ниска емоционална интелигентност, от него може да се очаква всичко. Самият факт, че цигарите са приравнени на витамини със сертификат и т.н., които със сигурност тя не е проучила е достатъчно притеснителен факт поне за мен. Отговарям ти на поста, като предполагам, че ще получа възмущение, защото съм преглъщала такова отношение и накрая нещата са се влошавали.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 13:57 от Vessita13

# 169
Бледолилава, според мен я сменете, докато е време. Такава случка не е за подценяване. Аз не съм бременна, но от почти година пия същите витамини и мога да кажа, че са с много добър резултат. Ние сме хора преди всичко, така че т.нар. американки също са хора. Да не говорим, че американките може и да са българки, холандки, англичанки и прочие. Тези витамини са извлечени от броколи например и др.зеленчуци, ако си погледнала съдържанието. Всъщност лекарите вземат процент от продаването на лекарства, така че изводът е ясен, но по-притеснително е, че ако един човек си изпуска нервите, т.е. има много ниска емоционална интелигентност, от него може да се очаква всичко.

На мен гинеколожката ми в Бьлгария, сьщо ми препоръча определени марки МВ, като ми обясни че някой не са подходящи и може да увредят плода. Имам и пьлно доверие, освен това не живея в Бьлгария и сьм сигурна, че не ми ги е препоръчала заради процент. Няма значение каква точно е националността на жените, които ги пият в Америка или друга страна,  контрольт вьрху лекарствата и хранителнте добавки е различен в САЩ и Европа, както и в различните страни в Европа. Има доста информация и онлайн

# 170
Здравейте,
До снощи в състояние pending за REWARD CREDIT сумата беше ~29 долара. Тази сутрин е 4,57.

Сега погледнах, и при мен има промяна. Писах им вече.

# 171
Когато избирам витамини и въобще добавки, проучвам внимателно и гледам за сертификати, често пиша мейли с въпроси и т.н. след като в началото на пазаруването ми от сайта попаднах на кофти продукти. Хубаво е да се има 100% доверие на някого, но все пак това си е субективно и всеки го взима като решение след много фактори. Ето сертификатите на Garden of life:
 https://www.gardenoflife.com/content/about/why-gol/our-certifications/

Очевидно ето тук се продават и в Б-я, тъкмо могат да се видят скандалните цени: https://fitness1.bg/brand/garden-of-life/?gclid=EAIaIQobChMI39CC … AYASAAEgIMVPD_BwE

# 172
Аз съм потресена. Гинеколожката от женската консултация на дъщеря ми ѝ беше изписала мултивитамини за бременни на Допелхерц, някакви евтини бяха, съответно и с едни никакви форми, например магнезият - оксид, Б12 - цианкобалмин и пр. Поръчах ѝ органични на Гарден оф лайф, като съставът е аналогичен на дооелхерцките, примерно има и желязо, дневните дози са съразмерни и т.н. Така, показала ги витамините на последната консултация и станал панаир. Това били американски витамини, за американки. Hushed Калцирали се били главите на бебетата от тях. Да ги спирала, даже не било толкова важно Angry, че пуши по 3 цигари на ден, но витамините - голям проблем! Не знам какво да мисля просто. Минава ми през ума да я насоча към друг проследяващ бременността лекар. Другият вариант е тя да е права и да има различни стандарти за безопасност на добавките, като при това положение да са занижени в Америка? Има ли някой сред вас с подобна реакция от страна на лекар, и как мислите, от какво е обоснована? Наистина ли са притеснени от самия продукт или става въпрос за нещо друго? Примерно лоша информираност, някаква бонусна схема, за да се лансират конкретни продукти и т.п.

Не вини лекарката изобщо, виж това за цигарите е много по-голям проблем.
Аз пия също органични витамини на гарден оф лайф от самото начало и не съм се обяснявала какво и защо  го пия пред АГ. Но подържах много високи стойности на Б12  независимо и след 1 месец почивка от витамините стойсноста едва беше вляза в рефернтните дори пиех и отделно желязо по това време. Показах витамините на 3 ма Аг смея да твърдя  доста на високо ниво със специализации в чужбина всички бяха на мненеи да не пия дадената доза на опаковката дори казаха, че мога да ги спра и да се храня пълноценно.  На своя глава си взимам пълната доза защото знам, че не мога да си набавя всичко от храната, ще си пусна контрола да видя какви са стойснотите. Иначе в Бг масово изписват фемибион мама, но голяма част от лекарите съветват по схема с почивка дори и при многоплодни.
Има толкова много бременни които нищо не пият и имат живи и здрави дечица сигурна съм вече , че добавките не са най-важното нещо през бремеността. Между другото хубаво е да се следи протеина освен витамините.
Аз лично следя чужди сайтове и нормите при тях на витамините при бременост  някой дози в гарден оф лайв са по високи от дневните дози за прием, за това се пускат и контроли и се правят почивки, но най -важно е  Б12, желязото, протеина при една нормално протичаща бременост.

# 173
Можете ли да ми препоръчате крем против екзема (атопичен дерматит) за много суха, зачервена, сърбяща и лющеща се кожа . Дъщеря ми има този проблем и гледаме да използва кортикостероиди само в крайна нужда.
Ще съм благодарна за всяко предложение!
Цялата серия (синята) на Pyunkang Yul е разработена специално за дерматити. Вижте ATO Cream Blue Label и  Intensive Repair Cream - високо съдържание на керамиди, както и противовъзпалителни билкови екстракти.

# 174
  • Варна - Черна гора
Здравейте,

Сега погледнах, и при мен има промяна. Писах им вече.
Аууу, голям срам Embarassed . Ами те са прехвърлени в Available credit, a остатъка е 4,57. (Меню My account / Reward / Overview)

Реших да пусна поръчка. Приспада ми кредита, но когато трябва да потвърдя сумата в PayPal сумата е по-голяма (колкото преди приспадането).
След като потвърдя по-голяма сума те са в правото си да я изтеглят. При вас как се получава?

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 14:55 от _ilka_

# 175
  • Милано

Денис,моля те да ме насочиш към добра добавка ферментирал ориз за сваляне на холестерола.
Ето няколко предложения:
https://www.iherb.com/pr/IP-6-International-Red-Yeast-Rice-Gold- … an-Capsules/22827
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Herbal-Actives-Red-Yeast- … g-30-Tablets/7656
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Red-Yeast-Rice-1200-mg-120-Tablets/6687
При висок холестерол дозата е 2х1200мг
Према се с храната

[/quote]Денис,благодаря ти🍀

# 176
Денис,харесах този протеин от гледна точка на чистота.Какво ти е мнението и понеже има грахов протеин в него,има ли опасност да се вдигнат естрогените-https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Organic-Plant-Protein-Creamy- … 2-lbs-907-g/78987.Благодаря..

# 177
  • Sofia
Здравейте, има ли някой със зависнала поръчка от 18 юни?
https://t.17track.net/bg#nums=GM275322484038188578

# 178
  • София
Денис,харесах този протеин от гледна точка на чистота.Какво ти е мнението и понеже има грахов протеин в него,има ли опасност да се вдигнат естрогените-https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Organic-Plant-Protein-Creamy- … 2-lbs-907-g/78987.Благодаря..
Продуктът е хубав, органичен и ако си веган/вегетарианец... е добър избор. Чист, добро кач-во.
Като всички растителни протеини, вероятно съдържа и фитоестрогени - най-вече грахът, но пък той е най-добрият растителен източник на протеин, с най-добър състава на АК - имайки предвид, че растителните протеини като цяло не са пълноценни, сравнено с тези от житотински произход.
Доста въглехидрат съдържа, ако това не ти е проблем?!

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

# 179
Здравей Денис, може ли да ми кажеш какво може да се дава на новородено против колики.Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт