Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 848
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Как пък не е чувала за мормонското многоженство - има както документални програми, така и оня сериал Голяма любов (беше популярен).
Другата седмица пак ще си има предаване, а и не знаем дали има заснет официален последен епизод или просто ще го спрат...

# 331
Как пък не е чувала за мормонското многоженство - има както документални програми, така и оня сериал Голяма любов (беше популярен).

Артър Конан Дойл и Шерлок Холмс - „Етюд в червено“.  Simple Smile

# 332
Ама и Билалов понякога потресително обяснява логическите стъпки за достигане до верния отговор Joy

# 333
  • тук, на мястото си
Леонард до кой въпрос стигна и до каква сума?

Май на въпроса за 2500 се отказа.

# 334
Вярно, че и Етюд в червено започваше с обяснение кои са мормоните. Даже май за първи път от там разбрах за тях Simple Smile

# 335
дали това че дават под прикритие по нова телевизия /билалов/джаро/ не е с цел че той ще води и там стани богат

# 336
  • Пловдив
Ама и Билалов понякога потресително обяснява логическите стъпки за достигане до верния отговор Joy
Вярно е, така ги наглася понякога, че падаш.
С ММ имаме един лаф за такова нещо - "Ей, педераст, да върнеш на хората кравата". Беше някакъв детски виц от детските ни години, обаче и двамата не го помним целия.

Леонард се отказа на въпорса за 2500, да.

# 337
На Билалов да му казват къде е ударението на думата. Ако не знае-нЕга се казва.

# 338
То да е само негата... Редовно поставя ударението на странни места.
Яд ме е за участника преди Емил Конрад. И по принцип за политиката да дават по-сложни въпроси на по-умните участници за по-ниските суми. И обратното...

ПП Имам странното усещане, че Емил по-скоро си е платил да участва, отколкото да разчита да спечели нещо от участието си. Laughing

ППП Уф, толкова много думи (водещия), за да се обясни фактът, че кравите отделят в атмосферата повече метан и въглероден диоксид, отколкото много промишлености. За човек, който живее буквално в нета като Емил Конрад, е непростимо да не го знае.

# 339
Най-вероятно са го избрали, защото е известен. Както и съпругата на Берон.

# 340
  • Русе
Петър май не си използва жокера Обади се на приятел. Въпросът за Пиколомини беше за компютър. А Мечът от Сталинград пак беше неточно зададен. Много се чудих кой ли в Сталинград по време на войната ще вземе да кове меч за английския крал.
Емил е позьор и глупак (приятелите му също). Жалко, че такива хора биват следвани от хиляди почитателки. Не очаквам да стигне далече. Не знае какво е "моно". За "нега" е ясно, момчето не чете художествена литература.
Мале-ей, голяма мъка е още на лесните въпроси!

# 341
Е, аз си помислих, че става дума за еротична книга, защото знам, че папите през Средновековието не са били много праведни...

# 342
утре ли е последния епизод по канал едно

# 343
Билалов ме изпълни! „И те теб“...  Joy Joy Joy

# 344
Явно ще има още епизоди.
Емил Конрад искал да е анонимен в Интернет? Това ще да е било отдавна...

Общи условия

Активация на акаунт