Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 749
  • 742
  •   3
Отговори
# 540
  • София
Директен линк 23.12.2021

Стани богат

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 19:53 от Mari_Mar

# 541
  • Русе
Билалов си ги пришпорва ми се струва, което не е лошо. Знаеш, посочваш отговора на който си се спрял или вземаш решение, какво да правиш. За да правиш анализ, трябва доста познания да имаш с темите. Днес въпросите си бяха интересни. Въпроса с официалните празници и мен ме обърка, понеже Май и Декември са с по три, но са гледали единични сами по себе си.

През декември празникът е един - Рождество Христово, а неработните дни, свързани с празника, са различни на брой в различните години. Тази година са 5 - от 24-ти до 28-ми включително.

# 542
Съгласен съм, но най-малко са 3 за Декември всяка година от 24-26 Коледа, докато за Май са отново 3, но са: Ден на труда, Гергъовден и Деня на писмеността. Това ме навежда на мисълта веднага за Декември. Иска си и повече мисъл на някои въпроси, не да се действа първосигнално. Laughing

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 20:55 от DevmasterY

# 543
# 544
  • София
Еее, въпрос за 30 000 лв. и да се падне за 4-2 на финал на СП, което го знам, ама на, шанс. Даже ги знам по години всички резултати, от 1930 до 2018 г. И това че е 4-2 и то цели 4 пъти си е един от куриозите.
Но ето нещо много показателно. Колкото е по-сложен въпроса, толкова по-нестандартен и неочакван е отговора.
Шахматиста ако беше малко по-смел можеше да заложи на това и да закове 4-2 по тази логика, защото и друг път сме коментирали това. 2-1 е прекалено очеизвадно, а повече хора биха се хвърлили на него. 1-0 абсурд. Така че остава 3-1 и 4-2. И от там избираш по-нелогичното от двете и си готов.

Математичката ми хареса, изглежда умно и възпитано момиче. Само това което каза за Юда не ми хареса. Всъщност разсъжденията и като цяло не бяха много добри, иначе игра много добре, знае, чела е различни неща.
Това с хиджаба го знаех аз, но пък онова с мечката не го знаех.

А този участник, който утре ще продължи също се представя много добре.
Три поредни участници, които се вижда, че знаят и имат потенциал да си тръгнат с минимим 5000 лв. Такава серия не помня да е имало някога. 🙂

# 545
Въпроса с футбола си беше лукав. И да имаше жокери, не вярвам да са му от полза на такъв въпрос. Да се обадиш и да питаш някой и с търсене едва ли ще ти излезне, трябва си статистика. Веднага се сетих за Световното на финала през 2018г. и резултата на Франция с Хърватия (4:2), подбрали са му го на човека с шахматистите.

# 546
А аз за мечката го знаех от съвсем друго място - името на крал Артур в миналото се е изписвало Арктур и означава мечок.

# 547
Мен ме изуми, че толкова лесни въпроси като това с хиджаба и разпнатия са за толкова много пари, по-скоро са ми въпроси за хиляда лева.
Това с футбола или го знаеш като статистика или не, ако се интересуваш от футбол, иначе няма как, ако си жокер и ти се обадят да го провериш бързо, за разлика от въпроса за създаването на НАСА, който може да се провери само с написването на четири букви.

А това с официалните празници не идва ли от факта, че понякога Великден се пада през май. А през декември винаги са си три официални 24,25,26?

# 548
Празникът е един - Рождество Христово, независимо колко дни е. Въпросът е-колко са официалните празници.

# 549
  • Русе
Разочарована съм. С такова любопитство чаках за видя какъв ще е въпросът за 30 000 лева, а то - въпрос за запалянковци, при това най-обикновена статистика, без всякаква мисъл. Би трябвало да е нещо по-общозначимо. Не забелязвам никаква градация в трудността на въпросите.

# 550
# 551
  • София
Втори пореден с 20 000 лв.
Това е рекорд със сигурност. Simple Smile

Доста футболни въпроси тази година, да отида и аз, хаха Wink

# 552
И аз гледах Simple Smile Въпросът с дръвчетата беше много интересен. Всъщност, вчера имаше хубави въпроси, не е само той. Но на тези за футбола не знам абсолютно нищо.
Жалко, че днес няма предаване.

# 553
  • Русе
Учителката е много притеснена. Като филолог (предполага се, че е такава), ако беше помислила върху значението на четирите определения, можеше да стигне до верния отговор. 

# 554
  • София
Този добре играе засега, успех му желая.

Учителката се справи прилично, ама да черпи Билалов, че я спаси на въпроса след сигурната сума.

Общи условия

Активация на акаунт