Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 761
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Харесва ми, че в самото начало можем да видим въпроси за много пари. Тези, които се отказват, за да вземат 1500 лева, са ми скучни.
На този участник въпросите му не са лесни, дори и тези за под 500 лева, но от друга страна знанията му не са толкова големи, не анализира много, сякаш кара и на интуиция. Няма значение де, за мен беше кеф да гледам днес.
И на мен са ми много скучни! Но не мисля, че знанията на този не са големи или кара на интуиция, мен също ме дразни, че не анализира, но реално няма как да познаваш просто на ...интуиция... по-скоро някъде нещо е чел, чул, гледал и е останало в съзнанието му.

# 526
  • Mediterraneo
Мен пък ме кефи без "анализиране", знаеш отговора, казваш го, какво ще ми разсъждава на глас, само пълнят тв време. Този участник ми харесва, дано стигне още по- нагоре.

# 527
Да, и на мен. Много мразя като почнат да точат локуми. Знаят отговора - казват. Като почнат да се обясняват някакви глупости, особено на някакви прости въпроси, направо се потрисам.
И какво значи кара го на интуиция. Човека има явно добра зрителна и слухова памет. Знае ли отговора, знае го. Налучква ли. Не. Просто казва - това е отговора. Да, на някои въпроси има колебание, но отсява верния отговор. Не е необходимо да си енциклопедия. Това не те прави тото играч. Има различно по вид знание и памет. Неговото не е интуиция, неговото е знание натрупано посредством зрителна и слухова памет. Не всички помнят подробности, но помнят важното.

# 528
Билалов си ги пришпорва ми се струва, което не е лошо. Знаеш, посочваш отговора на който си се спрял или вземаш решение, какво да правиш. За да правиш анализ, трябва доста познания да имаш с темите. Днес въпросите си бяха интересни. Въпроса с официалните празници и мен ме обърка, понеже Май и Декември са с по три, но са гледали единични сами по себе си.

# 529
  • София
Браво на шахматиста! 🙂
Беше удоволствие да се гледа играта му. Ето как трябва да се играе, смело и да вярваш на знанията и интуицията си. Човека е чел, отделно има добра памет и не се шашка от ситуацията, т.е. да се панира и да забрави ума и дума. Игра хладнокръвно и вярвайки си. Много рядко се отварят въпроси за 30 000 лв. това е на пръстите на едната ръка за 1 г. и то силно пожелателно.

# 530
  • Пловдив
Да, и на мен ми хареса шахматистът.

# 531
Много ми харесва, че не разтяга локуми и не ни губи времето с излишни разсъждения. Разбира се, знанията и увереността му са впечатляващи.
Стискам му палци да стигне до върха!
Скоро едва ли ще видим такава игра. Очевидно масовката е да изкарат 1000-1500 лв. и да си ходят. Grinning

Някой знае ли дали предаванията са заснети предварително, за месец напред примерно?

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 13:58 от Bubbless

# 532
Да, предаванията отдавна са заснети. И от мен браво на шахматиста! Дано успее да отвори въпроса за 100 000 лв.! А ако може и да го спечели, още по-добре!

# 533
  • София
Добре,че се появи шахматистът,че се бях отчаяла.
Обичайно за неговата ситуация,опитът като зрител ми подсказва,че ще изгърми още на първия въпрос след прекъсването вчера.
Дано да е съобразителен и се спре овреме.
Много ме дразнят разни кифли как си тръгват с 2-3 хиляди,а приятни участници-с 500.Също точно тези кифли теглят локуми с вид на превъзходство още на първите въпроси с очеизвадни отговори.За мен това е и доказателство за липса на чувство за хумор.
Хареса ми как шахматистът отговори на един от тези лесни въпроси със "рискувам с отговорБ" Simple Smile

# 534
Ами те теглят локуми, защото не знаят отговора и за да не изглеждат глупаво казват неща, които знаят. Т. е вижте ме колко много зная, но точно това не. Смешни са ми.

# 535
Не знам кой е бил разпнат, но разсъжденията й за Юда са ужасно тъпи. Да си беше замълчала.

# 536
Определено си беше много притеснено момичето, виждаше се как трепери. Добра игра направи, малко ме е яд за въпроса с възглавницата.

# 537
И придружителите й имаха странно мнение - "сгъстен въздух" бил очевидният отговор?.. Кое му е очевидното?

# 538
За мен сгъстения въздух си беше избора по подразбиране. Водорода е избухлив и няма как да е, а въглеродния диоксит е отровен. За тази сума, няма как да е въздух, а азота се използва много в промишлеността, все пак заема по-голяма част в прирородата. При гумите във Формула 1 е често използван и от там логиката следва и за други системи за безопасност.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 20:11 от DevmasterY

# 539
Ами те теглят локуми, защото не знаят отговора и за да не изглеждат глупаво казват неща, които знаят. Т. е вижте ме колко много зная, но точно това не. Смешни са ми.

Не е така. В предишните издания на играта се поощряваше точенето на локуми и удължаването на времето за игра на участника, а бързите отговори се санкционираха чрез пускане на трудни въпроси на ниско ниво.
Просто хората са гледали предишни предавания и са предпазливи.

ПП Аз също бих заложила на сгъстен въздух като най-логичен отговор и щях да изгърмя. Laughing
Но пък знам какво е ецване и хиджаб.

ППП И аз съжалявам за момичето. Въпреки факта, че е „млада и красива блондинка“, можеше да стигне много по-напред.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 19:51 от Как' Сийка

Общи условия

Активация на акаунт