Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 716
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Възмутена съм! Не знае какво е велкро. Гърми два жокера, като единият НЕ Е "Помощ от публиката". После пък не използва същия този жокер за нещо, което вероятно една доста голяма част от публиката щеше да знае... На мен като сега ми е това, което преди повече от 40 години съм чела - че Любен Каравелов е роден в Копривщица. Тя къде се метна на Софроний Врачански, не знам. Само се молех Мишо Билалов да не се втурне да ѝ помага. Ами не заслужаваше, пък!

# 661
Хаха, още някой се е подразнил от претенциозната биография. Но ако той вземе, че отговори?

# 662
Аз пък се впечатлих, че има някой, който не е чувал за Денерис Grinning

# 663
  • Mediterraneo
Аз също не съм гледала Троновете, но за Денерис знам Simple Smile
Този въпрос обаче е... Как изобщо ще се прочете за помощ от приятел?!

# 664
Удивена съм, че жокерът го разбра от първия път и даже успя да отговори нещо, което изглежда смислено.

# 665
Евала на жокера.

# 666
  • Mediterraneo
Направо зяпнах! Ето това е жокер!

# 667
Ама функция се учи в девети клас,не в шести.Не че е важно в случая, след като си завършил гимназия.

# 668
Жокерът я знае математиката 😀 Или има дете в съответния клас 😉
Кога се учи за число на нулева степен?
А аз толкова съм я забравила, че половин час разчитах въпроса.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 19:20 от птица

# 669
  • Велико Търново
Просто още преди 50:50 можеше да пита по телефона колко е 2 на нулева степен и готово. То не е задължително да се чете целият въпрос.

# 670
Доста е ниско нивото на играчите в този сезон, на хартия голямата работа, а в действителност.....

# 671
  • Mediterraneo
Аз такова нещо и вчера да съм го учила, днес съм го забравила. Не понасям математика и съм толкова далеч от нея, че буквално знам таблицата и да смятам проценти. Друго- не.

# 672
Аз не помня да съм учила такова нещо Laughing

Продължаваме със странните въпроси; сигурно е дъжд.

# 673
  • Mediterraneo
Дъжд е. Чувала съм го, Гугъл също вика така.

# 674
  • Велико Търново
Функции може да се учат в девети клас, но степенуването наистина е в шести. Понеже винаги ми е било лесно с математиката, сега се учудвам, че може да не се знае, че всяко число на нулева степен е едно.

За петрикор не бях чувала, но някак останалите явления не ги свързвам с миризма. Така че освен дъжд, нямаше кое да е друго.

Ама ей на - човекът не знае колко е 20, но пък знае, че в Салвадор биткойните са официална валута.

Общи условия

Активация на акаунт