Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 3

• 40 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
То е ясно, че трябва да стигне до 500 лв, но това подсказване е много неприятно.

# 616
Толкова за съжаление от това симпатично и добро момиче. Този път нямаше какво да направи Билалов. Поне жокерите да си беше използвала. Но и паят с мухи е доста шибан въпрос за 200 лв. Откъде-накъде костенурка ще яде пай с мухи, а не може да е Прасчо.

# 617
Много бърза, малко мисли и положението е анти конти.

# 618
Не може да е Прасчо, защото героите от Мечо Пух са много известни и щеше да е популярно, ако яде пай с мухи.

# 619
  • тук, на мястото си
Айде  да видим и другата готова!

# 620
Мариана Колева е доста точна. Много е силна на тема филми и музика. Един от редовните участници в куизовете на Българско рационално общество, а куиз въпросите там са доста трудни.

# 621
  • София
Ямайка.

ех, яд ме е за Искра, нищо, здраве да е.

# 622
Който е участвал в куизовете на Българско рационално общество или е отговарял на въпроси от Световното куиз първенство с тях познава д-р Стефан Митев, Тихомир Георгиев, Никола Тимофеев, Димитър Георгиев, Мариана Колева и тн и тн.

# 623
Това момиче сега ми харесва. Може да мисли. Желая ѝ успех!

Ню Йорк е създаден от холандци. Не помня за колко одеяла беше купен теренът от местните индианци. Simple Smile

# 624
Това момиче сега ми харесва. Може да мисли. Желая ѝ успех!

Ню Йорк е създаден от холандци. Не помня за колко одеяла беше купен теренът от местните индианци. Simple Smile

Дори в миналото се е казвал Нови Амстердам. А Клара Добрев е основен съперник на ФИДЕС на Виктор Орбан.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 18:52 от dido1302

# 625
Аз даже не бях я чувала. Но жокер „Обади се на приятел“ щеше да свърши добра работа - първото предложение на Гугъл дава верен отговор.

# 626
  • София

Стани богат - 30.12.2021

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 22:22 от Mari_Mar

# 627
Боже това момиче беше като малоумно  .... къде е тръгнала изобщо, 500 лв са й много и с огромно бутане. Егати резила

Вече всеки втори си мисли, че може да иде и да вземе поне едни 2 хил с жокерите. Ами не става само да си сладка и миличка, трябва си и акъл.

# 628
  • тук, на мястото си
Втората жена ми хареса, малко сякаш неуверено започна, но е добра. Съжалявам, че няма повече жокери.

# 629
Първото момиче днес беше много притеснено Sad
`ма като си седнал на оня стол, такива отговори и такова побутване си е чиста излагация.
Едно коте да иди с 3 жокера и 2 мъркания към водещия ще вземе 500 Wink

За момичето със синята коса ми е ядно, че опука един жокер без хич да се замисли за "хавата".
Симпатична ми е, дано поне още на 1 въпрос да отговори.

А отношението на водещия към нея, затова, че иска да купи кола на съпруга си ми стана неприятно, направо и се подигра грозно. Imp

Общи условия

Активация на акаунт