Любители на кучета - 94

• 21 218
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Леле, нови бебоци!
Честити им нови хора Heart а за нас -снимки по-честичко.
Честит добре-дошъл-вкъщи-ден и на Харльо.
Като казах бебоци...

# 661

Нямам идея как е станала работата Joy Като отидохме да я вземем човека разказа, че бащата е съседския йорки и са ги изтървали и че въобще не очаквали да е свършил нещо защото бил "на сто години" Joy Може би не е от най-миниатюрните йоркита, знам ли... Мисля, че това е първата кръстоска на такива породи евър. И на нас ни е интересно каква ще порасте Grinning

Ще чакаме още нейни снимки. Simple Smile Ушенцата, веждите и мустаците на йорки. Ако муцунката стане френчи (понеже не мяса на йорки в момента), ще изглежда много чудато. Simple Smile

# 662

Какво ли си шепнат на ушенцето?

# 663
  • София
Идеи как да намерим мъжки (Джак Ръсел)? За заплождане. София

# 664
Не намирайте.

# 665
  • София
Моля?

# 666
Повечето от нас са против заплождане на кучета в домашни условия.

Джина днес нещо я прихвана. Разчекна се на плочките и я беше страх да мръдне. И снощи го правила това. Беше много смешна и дори ориз с пилешки крилца не можеха да я накарат да мръдне. Изведох я с каишката, ама тя тегли сякаш е 40 кг. а не 15. Ама пък така се беше нахилила и един език изплезила... много сладка. И ми се мята по време на разходката, ама изяде едно плесване по дупето. Такова дърпане беше, че кръста ме заболя!

Добре дошли на всички бебоци Simple Smile

# 667
Благодаря на всички за топлото посрещане! Blush
Ето как се променя моята бебка - на първата снимка е на седмица, на горната в дясно е в деня, в който я взехме, а дясно долу е от онзи ден:

# 668
Да ви разкажа нещо смешно.
Пристига мама и казва: " виждаш ли как съм я лъснала?" Била я решила 30 минути. Преди малко идва приятеля ми и казва " я, Джина е подстригана", викам не е, мама я е ресала, а той "ми тя направо свети, като подстригана е" хахах

# 669
  • София
BANKS, голямо сладкишче е. По нищо не ми прилича нито на френчи, нито на йорки. Прилича на себе си. Hug

# 670
И на мен не ми прилича ни на френчи, ни на йорки, ама е голям бАмбон! Ще следя с интерес подрастването й!

# 671
  • Fort Worth, TX

Значи днес момата ми е отличничка.Да ви кажа, че май голяма умница ще излезн.е.Днес всичките работи само навън, не е имала изпускане вкъщи.Сутринта имах купчинка пред вратата, ама нормалбо.Сега ще яде в 4 и това.Сутринта с мъжа ми по тъмно в магазина за каишка , ензими, капки , шампоан и спрей за бълхи.Оказа се че си има буби.Отнесе една хубава баня, после спрей, после капки.Джони го последва същото, макар че беше проверен щателно, но него го капя всеки месец плюс парфюмиране.ще дописвам после или утре

# 672
Вече не ми е забавно. Търся мнения.
Моето момиче изглежда като анимационен герой. Снощи ни посрещна радостна, щастлива, нищо й нямаше. Нощес пак почна да тропа на вратата, но я пратих при баба й. Майка ми й сложила курпата до леглото си и Джина там спи. Влизам аз да си правя кафе, това куче маха с опашка като лудо, ама не мърда от кърпата. Викам нея пак я е страх. Вадя манджата да я топля, казвам "Хайде скъпа ела", а тя само едната лапичка си подава на плочката и я връща. Накрая реши да иде в моята стая, което означава да мине целия дълъг коридор и пак се разчекна няколко пъти.
Навън нищо й няма. Като й пипам краката не дава признаци за болка. Нокти не режа от както съм я взела, понеже тя толкова тича долу, че си ги пили сама, няма смисъл. Не знам... случвало ли ви се е?

# 673
Добре дошли на бебчовците, а "старите муцуни" са много сладки.
Креми, не зная дали си имала НОК, но ще има още да се впечатляваш колко са интелигентни.
Ние се печем, правим тен Smiley Има , няма и се разпъне на слънцето. Как издържа с тази козина Thinking Спи и подхърква.

# 674
Духче, какви да са притесненията ти,че не ходи нормално по хлъзгави плочки ли? Да не би да е има неприятни спомени? На един познат кучето не влизаше в кухнята,след счупване на чаша на земята, уплашено от шума явно. Може Джината да се е притеснила от нещо,да се е хлъзнала преди. Дреболии,не ги преживявай.

Общи условия

Активация на акаунт