Любители на кучета - 94

• 21 206
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Охх и ние почти навсякъде ги влачим с нас Фея и Бети,не ми тежат,напротив много ми е приятно.Единствено ми е по-трудно с храната им,те гранули не ядат,трябва да мисля вариант за готвено,защото и не всякакви купени консерви искат.Но ми е много трудно при избора да идем някъде,дори на места където сме били вече с тях ми отказват.Уж ставаме по отворени към кучеприятните места ,а в действителснот не е точно така,или налагат ограничения до 5кг или директно отказват.Това лято познати казаха че и за Гърция са имали много ядове,масово отказват с оправданието че след бг туристи с куче правели ремонт.

# 706
  • София
И аз ако давах къщи под наем, нямаше да допускам домашни любимци. Вкъщи също не приемам чужди кучета. Майка ми беше поканила нейна приятелка на гости, онази попитала може ли да дойде с кучето си, съответно получила отрицатилен отговор и айде цупене. В Родопите нашите домакини, колкото и да сме близки вече, ми казаха, че не приемат кучета. Напълно ги разбирам.
Аз детето с кучето не мога да сравнявам. Без дъщеря ми никъде не сме ходили и смятам да е така и занапред, докато самата тя не ни отсвири. Grin Харли ще е доволен и в кучешкия хотел. Там го гледат отлично, а и той е тотално перде и не ми е притеснено.

# 707
  • sf
И аз свикнах навсякъде с Нейо. Два пъти вече е ходил на море. Даже скоро имах работа в Козлодуй и  за една нощ го оставих в София. Та стана 18ч и на мен ми тъпо, нямам повод да изляза. Баща ми ме бъзикаше да вържа с въже една джапанка и да я разходя из улиците. 🤣

# 708
Да ви кажа и аз не бих позволила на наематели да са с куче, именно щото знам и какви кучкари има. Не мога да се сърдя, когато отказват,  нали знаете в някои хора как се познава от вратата,че има куче по миризмата? Факт е, че при много не е така, но аз имах приятелка, която така и нямаше постоянството да научи кучето да пикае навън, все или закъсняваше от работа, или сутрин се замотаваше, краен резултат- апартаментът беше леш. Препикан диван, ламинат, всичко пропито с миризма на урина и белина. Е тя като вземе кучето на почивка, да не би там да не пикае по пода и мебелите, щото е на чуждо място? А пък като и кажеш нещо отрича до последно, не бил пикаел вътре, само вчера.. и миналата седмица.. а беше и на квартира.
Та, не ме учудват, когато кажат, че не приемат кучета някъде. Сигурна съм, че са слушали много "Ние не сме такива", дето са заминавали погром след себе си.
Мислех това лято да е на морето с нас, но се промениха плановете и почивката ще е самолетна, та ще бъде с баба си. Тя свека я гледа(глези) повече от нас, та хич не я жаля.

# 709
  • Fort Worth, TX
Ох, тая миризма .В нас всеки който дойде казва , че изобщо няма миризма.Аз имам много добър нос и също не усещам.Не ме и лъжат от куртоазия, щото са ми близки.Сега как съм заредена с препарати не е истина.

# 710
  • София
И у нас не мирише на куче, въпреки че имаме две. Даже една приятелка на майка ми, дето е голяма чистница по принцип и не понася такива миризми, всеки път се чуди и диви как така вкъщи не мирише на куче.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 14:06 от Малко Сладко Коте

# 711
  • Fort Worth, TX
Съжалявам, не съм искала да изглежда така.Просто споделих.Хубав ден.

# 712
  • София
Кремито, май нещо не се разбрахме Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 14:06 от Малко Сладко Коте

# 713
  • София
Аз съм на мнение,че хората могат да бъдат много по-големи разрушители от кучетата и дори го правят умишлено за разлика от  животинчето.Ние като ходим някъде с кучетата са нон стоп със нас,не ги оставаме сами в стаята и да ни няма с часове.Нормално е на непознато място да не се чувства ок и да направи поразии.

# 714
Това, че хората са по-големи разрушители е ясно, въпросът е, че всеки има избор дали да пусне и малките разрушители в имотите си. Именно защото е нормално на непознато място кучето да свърши някоя беля или пък да лае, ако е само, то е съвсем разбираемо, че не всички ги допускат като гости.
За миризмата - като ни дойде някой на гости го дебна на вратата и го питам на какво му мирише, като луд навик ми е станало вече. Ама  то мирише, ако кучето пикае вътре, пък нека ми обясняват, че като е на сифона не мирише, то и котешките тоалетни не били мирисали.. ама само за живущите с тях.

# 715
  • София - Рим и обратно
Тонка, Харли ще се кротне доста като стане на 2-3 и няма да е такова шило. Обаче и ние не взимаме Кира навсякъде (най-вече заради мъжа ми Rolling Eyes). На море досега не е ходила, защото все сме на места, където не приемат, или сме със самолет. Плащам си като поп за кучешки хотел, но поне съм спокойна, че се грижат добре, а и тя е доволна там.
И у нас не мирише, но тя самата много слабо мирише на куче, такава й е породата. Трябва да си залепиш носа в нея, за да усетиш. Толкова обичам да я душа! Sweat Smile

# 716
  • София
Котешките тоалетни са... Ако котето е кастрирано мъжко, факт, че не смърди толкова, колкото ако е некастрирано. Не самото коте, нали, разбрахте ме Wink
Кафе, и аз обичам да си душа моите двамцата. Да заровя нос в тая козина, ммм. Скоро.
Ето едни изгодни и забавни табелки от Амазон, поръчах една, да видим какво ще дойде. Безплатно ти гравират текст по желание на гърба на медальона. Ще поръчам после още, ако ми харесат. Тук само за телефон и име преди години в Син кръст ми искаха 20лв!!!

# 717
  • София - Рим и обратно
Кастриран котарак не мирише на НИ-ЩО. Урината му е като вода, никакъв мирис, козината - също. Нашият поема от миризмите наоколо - ухае на омекотител или на прахоляк, зависи Laughing

# 718
Е, ай ся. А акото му мирише на не-що. хаха
Гледала съм котки, ако не изчистиш веднага след като снесе е ужас, та ми е ясно за миризмата. Да не казвам, че има и такива, дето не са стриктни със сменяването на пълнежа на тоалетната и ако ще и да е кастриран два пъти, ако не му се чисти редовно.. си е непочистена урина.
И аз обичам да я нюшкам кучицата, за мен е най-сладката миризма Simple Smile
Коте, пусни тагчетата като пристигнат,  бих взела още един нашийник с медальон.

# 719
В Али-то има медальони,по препоръка от темата съм вземала,съвсем прилично качество . За около два долара
Не мога да сложа линк,но в търсачката dog tag  излизат.

Общи условия

Активация на акаунт