Любители на кучета - 94

• 21 235
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • под тепетата
Ако е на Конг си струва! Макс сума ти време влачеше един кокал.

# 571
  • София
Биляна, не е на Конг. Те бяха по 40 лв. Не мерси съм. Blush Тази е от някаква термопластична гума и уж се води голяма топка, но е малко по-голяма от малка топка. Абе важното е, че дзверо е доволен.

# 572
  • под тепетата
Чакаме утре да се отчетеш как е пътувал Харли и харесало ли му е морето  Simple Smile

# 573
  • София
Аз, като я водих да я къпя, си излязохме с касова бележка за над 40 лв, и не включвам къпането. Миии, неее, играчка и наградки.
Поне си джвака щастлива играчката.
Имам голям кош с играчки нейни, плюшени, свиркащи, въжета.. Тя ходи и си рови сама да си избере с какво и се играе. А най редовно ги разхвърля половината из хола, та трябва да събирам след нея.
Ма тъй то, като има кой да и угажда.

Аз нали малки деца нямам. А и внуци, слава богу. Та на кучето купувам. Мда.

Лек път Тонка.
И добре дошла на усмихнатата Маги.

# 574
  • София
Аз тия дни разрових един стар кош ма децата и намерих малки плюшки за кучето. Сега си има Мишката Цецка.🤣
В квартала отвориха Пет мол и сега имаме Брит, Тейст и т.н. Даже и подарък получихме.

# 575
Благодаря на всички за топлото посрещане Heartpulse

Аз съм по-опасна в зоомагазин,отколкото в магазин за обувки Grinning Последния път като бяхме в "Стефанов" олекнах с около 50-60 лв. - подмених паничките, харесах си една розова двойка паници и една купичка за вода, синя  на бели кокалчета Grinning Хайде и една зурличка, едно кокалче и стана цифра.
Не трябва да влизам там, + това "Стефанов" са надули цените бая.

Между другото и ние пробвахме машината за къпане. Щеше да бъде много удобно,ако имаше реална пауза, а не само стопиране на програмата, но времето продължава да тече. Намирам го за голям автогол.

Тонка* приятна почивка и от нашия отбор Simple Smile

# 576
  • София
Мда, с паузата е тъпо, но като си подготвен не е драма. Меп ме издразниха и трите лева минимум, даже те повече. Обаче всичко прощавам, щом не се налага да къпя куче вкъщи.

# 577
  • София
И като заговорихте за “ох баня, ох кеф”, не мога да не ви покажа тази снимка на мокър Джефри от вчера, с уговорката, че няма да му се смеете много Joy

# 578
  • Bарна, морето, сините вълни
Е, посмях се, но ти няма да му кажеш. Simple Smile
Какво сте му причинили на животинчето, че така е оцъклило очи? Хахааха

# 579
Мокро мишле GrinningKissing Face

# 580
  • София
Какво сте му причинили на животинчето, че така е оцъклило очи? Хахааха
Хахаха, не обича да си мокри главата Stuck Out Tongue Closed Eyes Иначе за тялото няма никакъв проблем, стои кротко и си чака да го насапунисаш. Като цяло породата му е такава, че са с малко по-изпъкнали очи от обикновено, както са и пекинезчетата.

# 581
  • Bарна, морето, сините вълни
Сладурче е. На майтап го казах, надявам се да не съм те обидила.

Едни фарове от нас.
Хаха, сега видях, че зад Еро се вижда скъсания ни тапет, естествено господинчото се погрижи за това.

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥

Малчо, започна да яде едни бебешки бисквитки и естествено Тео е нареден да не би да падне някоя троха и той да изпусне 😄
Вчера имахме гости и нашия за десет минути изял сандалетите на жената 🤦‍♀️
Имало китки на тях и нашия си ги харесал, умрях от срам 😩
Сега ще търся същите сандалети.
Не знам какво се палят за този закон като е същия както до сега с едната разлика в глобите. Целия фейсбук е гръмнал как няма да слагат намордник на кучето си.
Дори да стане задължително аз на Тео намордник няма да сложа, ние докато излезем от блока е със, заради бабуина съсед 😄 И едвам диша милия, на входа бързам да му го сваля. Той и моя лае, сигурно ще го определят и него за агресивен като Макс на Сиви 😁
Добре дошла на голямата усмивка  Маги 🤗
За топките, Тео нищо че е фъстък прави всички на мармалад, няма топка, няма играчка 🤦‍♀️

# 583
  • София
Аз моята понякога я извеждам на ръце, че във входа има някои врагове. Обаче стигнем ли на поляната - свобода.

# 584
  • София
Нарцисчева, голям смях с Тео. За тия сандалети с цветчета, които вече са без, паднах направо. Joy
Ние пътуваме. Харли се държи леко неадекватно според мен. Уж лежи, но не е напълно отпуснат, все едно е постоянно на тръни. Даже и позата му е някаква странна.

Общи условия

Активация на акаунт