Любители на кучета - 94

• 21 204
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Никога не сме имали проблем с ходенето на море с нашия, а го водим откакто сме го взели. На плажа стои вързан, за да не правим проблем на околните, има си собствен чадър и някакси с пиенето на вода от морето му е свикнал стомаха.

Ето от днес как е скръстил задните си крака баровеца

# 691
  • София
Дес, знам, че има и хотели, които допускат кучета. Проблемът е, че на повечето плажове е забранено с куче. Любимият ми хотел в Албена е така. В хотела може куче, но отпред на плажа - не. Главният ми проблем всъщност е, че съм вързана за него нон стоп, което не е почивка. Не мога да си лежа и чета книга, докато Харли копае дупки до мен и цялата ме зарива с пясък. Grin
Посс, нямаме климатик. Това е първото място, където ходим и няма. Следобяд пукаме от жега.
Ето го от днес. Беше изкопал ров около мен.

Абсурд е да го завържа за чадъра. Той ще го изкубе и ще тича по плажа с него. Напълно способен е на това. Каишката му стои около крака ми през цялото време. Аз затова казвам, че съм буквално вързана за него. За съжаление майка ми не успя да дойде с нас, а щеше да ми е от огромна помощ.

# 692
  • София
Ми много е хубав с тоз пясъчен нос.
Туй с климатика лошо, отказваме се от морето тогава. У нас климатик лятото работи постоянно, и на двете ни трябва.

Може догодина да му дадеш втопи шанс, ще е порастнал и улегнал. Да речем. Ама да няма на кой да го оставиш за пет минути е гадно.

# 693
  • София
Кучето е отговорност, също като детето.
Моите муцуни затова са при дядо си сега, почивам си от тях хихи Simple Smile

# 694
Определено с мъж, дете и куче на море не е почивка. Мъжът мрънка, че е горещо,  омръзнало му да се пържи, събота и неделя много народ, това го дразнело... Детето от водата не излиза, съответно очите на 6 не ами на 24 ги въртя да я виждам или съм с нея. На кучо му е горещо, пие вода, стои под чадъра на сянка, но държи всички да сме около него, както се казва глутницата да е заедно, инак се върти, оглежда, дърпа. Но като се съберем започва да скача, копае дупки, дали на хавлия или на пясък си седнал е едно и също...
Поне кучан беше сравнително послушен на плажа, не лаеше и туристите  чужденци му се радваха много и го галеха, снимаха се с него, внимание не му липсваше ни на плажа, ни в хотела.
Ние бяхме на Кранево,  в хотел Феста. Там са разрешени домашните любимци. Определено, ако търсите удобства  и екстри, този хотел не е за вас. Като видях стаята и ми се видя мнооого малка, климатик нямаше. Sad Но като цяло ние бяхме там само да се изкъпем и наспим.  Персоналът е любезен,  стаите чисти, почистват всеки ден, храната е безумно евтина и не е лоша, басейнът е чист и така за ниската цена на нощувка бива.
А за плажа на Албена не знаех, че е забранен за кучета, още повече , че имаше много бездомни там, а и табела не видях. Ние надвечер си плажувахме там.
Наш дръндьо последната вечер като ходихме до Албена и реши да скача във водата, да се опитва да я изпие всичката, беше много смешен, мокър и пясъчен. Simple Smile
Както се казва тъкмо взе, че свикна с водата и седмицата свърши и се прибрахме.
Аз се чувствам много изморена,  повече от колкото като съм на работа. Утре се надявам да си почина и в сряда отново на работа.
Ако не друго то поне съм доволна, че стомахът на Лъчи не реагира от промишлените количества пясък , които изяде и вода, която изпи.  Сега е толкова уморен милият, че се е разложил на плочките и спи.

# 695
Ох, като ви чета, не ми се мисли догодина как ще се ходи на море...а мъжа ми даже се чудеше не можем ли още тази година да скокнем за седмица Grinning С това малко чудовище, дето си отглеждаме ще е веселба. Добре поне, че детето е добро Joy
Не знам, но н моменти се отчайвам от непослушанието на Кийра...Като влезе във фаза нищо не я спира, нито караници, нито игнор. Приемам съвети Blush

# 696
  • Bарна, морето, сините вълни
Алекса, много хубава снимка, големи сладури са с дъщеричката ти. Hug Heart

# 697
  • София
Край София, язовир Слаковци. Хвърила съм у око, бунгала до водата, идилия. И ресторанта бил хубав.

Ресторантът наистина е хубав,храната също,особено са вкусни риби и подобни.Ние ходихме пролетта,май месец,но още тогава бунгалата бяха заети всичките до края на лятото,освен това ни казаха че не мога да пусна кучетата във водата,защото имало много рибари и щели да гонят рибата.За разходка става,но за плаж не мисля.
Ние нямаме проблеми с кучетата като са с нас на плаж,където и да е,ако ние сме във водата и те са там,ако сме на сушата си лежат до нас.Бети може и цял ден да стои във водата и да си гони някакви неща,насекоми и т.н,но Фея е плътно залепена за нас.Ако се задържим повече във водата плува плува и идва да иска да я гушкаме ,защото се е уморила.

# 698
  • София
Хъм, ще видя кога е забранено за някакъв риболов и тогава ще ходя на Слаковци.
Все ще има такъв момент.
Иначе, ние плаж не ползваме, най-много да поседя на брега, докато някое куче цамбурка.

Имам лека фобия, не обичам да съм във вода, където не се вижда какво има вътре, освен мен.

# 699
Аз пък не си представям да отида някъде без Макс. Може би само служебна командировка, ни почивка ли е е плътно с мен. Не ми тежи въобще, дори ми доставя удоволствие да се мотая с него. Миналата година всяка сутрин обикаляхме гръцкия плаж и чакахме изгрева. Влиза си във водата като му стане жега, иначе си лежеше спокойно на хавлията ми под чадъра. Ама и аз не търся лукс, а почивка и спокойствие и честно казано ме разтоварва много компанията на Макс.

# 700
  • Bарна, морето, сините вълни
Сиви, точно така сме и ние. Дори съм казвала, че бих оставила детето да го гледат бабите и да идем на почивка, но без Еро не, колкото и егоистично да звучи спрямо детето. Grinning
Не, че ми тежи да бъда майка, но с дете наистина трудно може да се отпусне човек, поне моите представи са такива. Пък кучето мълчи, любува се на природата и не ми създава никакъв проблем.

# 701
И аз, като Sivi и despicable, навсякъде го мъкнем с нас и така ми е най-спокойно. Когато сме при майка съм го оставяла за кратко при нея, колкото да напазарувам, и през цялото време все го мисля, защото той пък стои до портата да ме чака. Не случайно си казвам аз, че ми е хапчето релакс Рексунко. Simple Smile С мен ли е, всичко ми е наред!

# 702
Аз пък съм лигла и оставям Джина на баба й. Добре че жената ми се връзва на акъла, та я поема. Само два пъти я водихме с нас и всъщност нямахме проблеми, ама ММ малко е чистник, неговото куче нали е малко и се вози в клетка, а Джи пуска косми и повръща по пътя. Ма сега с новата кола уж ми обясняваше как можем да я взимаме и нея... но до сега никъде не сме я водили.

# 703
Дух, що да си лигла, просто сме различни. Аз съм си една такава, все се притеснявам и мисля, като някой не ми е пред очите, та предпочитам Рекс да си е при мен, така ми е по-спокойно. А ти, явно си по-друг тип, пък и няма нищо лошо Джина да я гледа баба й. Тя и майка ще го гледа, ама на мен не ми се оставя и да го мисля през цялото време. Та затуй до мен! Simple Smile

# 704
  • София
Колко пък да пуска косми.
Приятелката и тя е чистофайница, лъска колата ежеседмично. Ама аз казах, че без куче не ходя ич никъде, влачим я редовно с нас. Вчех си постелка от Джъмбо, непропикаема, непроповръщаема, предпазваща от космиИ. С малко повече внимаване се получават нещата.
И на мен не ми тежи Рея, свикнала съм все да е непрекъснато с мен и ми е като... ми не знам, празно ми е даже, като я няма.

Общи условия

Активация на акаунт