🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 36 651
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нещо не разбрах. Имало е два варианта на крема Avant ли?

# 121
Нещо не разбрах. Имало е два варианта на крема Avant ли?
Да. Но доколкото виждам от кутии на други момичета в инстаграм и ютюб, досега не съм попадала на ревю на тази кутия с вторият крем (който е по-скоро като нощна терапия).

# 122
Дами, надявам се да не се повтаря, но от няколко месеца съм абонирана за тази кутия, доставям я чрез превозвач от англия

Имат много хубави нишови парфюми, които иначе трудно може да опита човек тук
Ако някой има желание, мога да дам код за 50%

https://uk.parfumado.com/
  Аз искам кода;бихте ли споделили някои от парфюмите,които са ви пратили?

За сега
https://www.fragrantica.com/perfume/Baruti/Chai-29642.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Comptoir-Sud-Pacifique/Coco-Figue-5964.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Comptoir-Sud-Pacifique/Vanille-Coco-745.html

за паузирах си за няколко месеца абонамента, че  финансовата ситуация ми е малко несигурна
това е кода
OQQG1r956
Благодаря,Жени!

# 123
Здравейте,това е новата love lula кутия,не съм я поръчвала,намерих снимката в нета,не ми харесва,от тази кутия бих използвала само шампоана.Но тези са с много силен аромат,та трудно го изхабих предишния.Пък и той беше душ гел.Това ще мирише подобно.

# 124
Здравейте момичета, влизам да се похваля с кутията на Goodiebox за май. Това е третата ми кутия и винаги съм доволна от качеството на продуктите - бяла и декоративна козметика. Компанията е датска, но от миналата година стартира и в Германия. Пристига чрез превозвач, като най-често ползвам услугите на ggbg
Цената е 19,95 €, абонамента може да се прекрати до 25-то число на месеца.
Ако някой се интересува предлагам и линк за 50% отстъпка от първата кутия:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 01:31 от suess

# 125
Здравейте,това е юнската кутия на английската Birchbox kутия,всичко ми харесва без това нещо за почистване на лицето,което сигурно ще подаря на някого.Хубава вечер

# 126
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отдавна не съм се включвала макар да продължавам да получавам кутии - сезонни на 2 марки.
Забравих да снимам FabFitFun(юлската опция),но снимах Walmart beauty box за
 пролет 2020 и лято 2020 .

# 127
  • София
Здравейте, поръчах си Glossybox до английския адрес на Габко, тъй като използвам тях като превозвач. Но от сайта ми отговориха, че не доставят до посреднически адрес и ми анулират поръчката. Как по друг начин мога да поръчам?

# 128
Здравейте, поръчах си Glossybox до английския адрес на Габко, тъй като използвам тях като превозвач. Но от сайта ми отговориха, че не доставят до посреднически адрес и ми анулират поръчката. Как по друг начин мога да поръчам?

Пробвай с друг превозвач, може и да мине.

# 129
Малко да посъживя темата с моите кутии за септември

Рокабокс и Бърчбокс,все се чудя дали да се откажа от втората,но сърце не ми дава,ползвам всичко.Glossybox има повече декоративна козметика като че ли.Но е в пъти по-добра като размер продукти.
Хубав ден.

# 130
Здравейте,дами.Ето ги моите кутии за месец октомври.

Абонирана съм още за една,казва се vegan lifestyle box,в нея има неща за похапване и един козметичен продукт.Ако не е в разрез с темата,ще публикувам и нея като я получа.
Хубава вечер.

# 131
Даа публикувай Flowers Four Leaf Clover  Аз точно такава кутия търся Vegan , Cruelty free!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:11 от bubanka

# 132
Здравейте,както ви обещах,снимам ви vegan kind lifestyle box ,козметичният продукт са витамини,детето вече изяде чипса.Simple Smile

Хубава вечер.

# 133
Струва ли си Beauty calendar 2020 на LiB?

# 134
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Струва ли си Beauty calendar 2020 на LiB?

https://beautyadventcalendar.net/latest-in-beauty-advent-calendar-2020/
За тази кутия ли говориш?
Разгледах съдържанието и виждам,че има от всичко - продукти за коса,тяло,грим,сапун.Аз по скоро не бих го купила,защото съм с широки пръсти и кремчето от по 15 мл отиват за седмица и не виждам смисъл.Кутията съдържа и гримове,които няма да ползвам,така че от моята перспектива не си заслужава.
Aveda Daily Hair Repair 100ml worth £25 FULL SIZE  това ги имам и ползвам,хубав финиш за коса е.Марката е от по-скъпите и което съм ползвала на Аведа,съм останала доволна.
Skin Chemists Rose Quartz Youth Defense Lip Plump 8ml worth £30 FULL SIZE това също го имам,глос за устни.Беше ми част от бюти кутия,мисля,че Глосибокс.Нищо уау,не прави устните сочни,има силен ментов вкус и мириз.Няма причина да струва 30 паунда.
Eyeko Eye Do Liquid Eyeliner FULL SIZE - това също го имам.Хубавото е,че вече година ми се мотае в шкафовете,но не е изсъхнала.Иначе очна линия като всяка друга.
Dr Paw Paw Balm Orange 25ml - имам балсама за суха кожа(не конкретно този) и е на база вазелин и всякакви такива боклуци.Не очаквам този продукт от кутията да е нещо по-различно.
Сухия шамоан на Батист може да си купиш от всеки магазин.Не е нужно да даваш 70 лири за кутия,в която го има.
Мини червилата на МАК тук(Щатите) ни ги дават безплатно при поръчка,така че и този продукт ми изглежда като запълване на кутията и не бих платила за него.
Виждам,че има мини на Палмърс,които са дрогерийна марка и доколкото знам,в България също са достъпни по магазините/аптеките.
Има и други минита,които дори не искам да коментирам.околоочен крем от 5 мл,може и да ти изкара един месец,аз съм със сух контур,мажа по 2-3 пъти дневно и 5мл са капка в морето за мен.Олио за тяло 9мл ...мострички,които би тр да ги раздават безплатно.

Наистина не си заслужава.С тези пари,отиди на магазина и си купи 5 неща,но да са пълноразмерни и да са по твой избор.

Общи условия

Активация на акаунт