🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 36 654
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С годишен абонамент съм,който се продължава автоматично.
Много се радвам,че има и други с тази кутия.Наистина само суперлативи мога да напиша за нея.
От пролетната кутия имаме дублирани : балсама за устни,четката за коса и комплектчето маски.Ти ли всъщност си ги избира или целият избор си оставила на екипа?

# 91
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз избрах уредчето против бръчки, маските и крема на Мурад. Другите са от екипа. Имам право на 3 продукта по избор.

# 92
  • Варна
FabfitFun имат ли доставка до БГ ?

# 93
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
FabfitFun имат ли доставка до БГ ?

Нямат,момичето е дало UK адрес(предполагам на роднини или приятели?) и след това с презвозвач до България.

# 94
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Кутията я поръчах до адрес на превозвач в UK. Чакам я. Пише, че са я изпратили, но нямам инфо да е получена. Ще видя колко време ще отнеме.

# 95
Дами, надявам се да не се повтаря, но от няколко месеца съм абонирана за тази кутия, доставям я чрез превозвач от англия

Имат много хубави нишови парфюми, които иначе трудно може да опита човек тук
Ако някой има желание, мога да дам код за 50%

https://uk.parfumado.com/

# 96
Jenny ,заинтригува ме, дай малко повече информация. Също и снимков материал ще ми е много интересен.

# 97
Jenny ,заинтригува ме, дай малко повече информация. Също и снимков материал ще ми е много интересен.

За около 30 лева месечно получаваш 10 мл отливка на парфюм от каталога им по избор всеки месец.
( Ще снимам по-късно самите декантери)

Парфюмите, които аз си взех до сега са

https://www.fragrantica.com/perfume/Baruti/Chai-29642.html - НЕВЕРОЯТЕН , ако има гурме любители препоръчвам

https://www.fragrantica.com/perfume/Comptoir-Sud-Pacifique/Coco-Figue-5964.html - невероятен вкусен кокос и смокиня

Womanity Mugler

Сега чакам Coco Vanille на CsP

Simple Smile На мен едно такова ми стига за 2 месеца някъде, така че дори си мисля да не купувам пълни парфюми скоро , а да си играя така

И може да прескочиш колкото си искаш месеци и да спреш когато решиш

# 98
А до врата ли доставят, или ползваш посредник?

# 99
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
30 лв за 10 мл парфюм?
Това ми звучи като много лоша сделка.

# 100
30 лв за 10 мл парфюм?
Това ми звучи като много лоша сделка.

Всъщност зависи, може би. Избираш си сам парфюма, а ако избереш нишов, скъп парфюм, на който 30 мл са много над 100 лв., тогава е изгодно. Но пък и зависи дали са 30, или плащаш за посредник още +7-8 лв. за доставката. А и какво правим, ако се ориентираш по пирамида, но все пак не познаваш аромата и се окаже, че изобщо не си паснете и не можеш да го понасяш... пари на вятъра Simple Smile

# 101
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отивам в Сефора.Плащам $80/100 за 50/100 мл парфюм,който аз съм си избрала и вече знам,че ще харесам(тестери има на всички аромати),вместо да избирам според хартийка и рекламни описания.
Така ми звучи разумно.

# 102
  • варна
Lookfantastic замесец април
1.Bellapierre -палитра 4 цвята.
2.Erno Lazlo-тоник за лице 15мл.
3.Ameliorate-ласион за тяло 30мл.
4.Starskin-шийн маска.
5.Minetan-скраб за тяло 30г.
6.пинсета за вежди.

# 103
Здравейте,чак ще се спукам от яд,кутията е много хубава,съжалявам че не поръчах,ама на тази етап 20 £ за кутия не ми се дават,очаквам всеки момент да пристигне birchbox за април.

# 104
Това е кутията на Birchbox за април,изпробвах вече силиконовата гъбичка за почистване и face wash,хубави са,за жалост сухият шампоан има някакъв дефект и не пръска,но няма да се занимавам с тях,достатъчно са натоварени сега,за да ми го сменят.

Общи условия

Активация на акаунт