🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 678
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Немската Glossybox имаха cyber sale на 19,11 и поръчах лимитирани кутии бях по 12 евро и аз взех една немска, една френска и една скандинавска. Сега за Black Friday бяха по 20 евро. Не знам защо. Аз провеярвам от време на време в търсачката на сайта sale и излязоха, а нямаше реклама за разпродажба. Та изпратиха ми ги и днес ги взеха. Немската е тази за Деня на майката от 2020, а др. и двете са Summer bag

френската
шведската

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 11:01 от marquise de kukundrel

# 481
GCCYBER - 50% отстъпка от адвент календара на Глосибокс

# 482
кодът за glossybox при мен е expired (expired on: 30 November 2021 14:00) /i]

# 483
  • София
Немската Glossybox имаха cyber sale на 19,11 и поръчах лимитирани кутии бях по 12 евро и аз взех една немска, една френска и една скандинавска. Сега за Black Friday бяха по 20 евро. Не знам защо. Аз провеярвам от време на време в търсачката на сайта sale и излязоха, а нямаше реклама за разпродажба. Та изпратиха ми ги и днес ги взеха. Немската е тази за Деня на майката от 2020, а др. и двете са Summer bag
Скрит текст:

френската
шведската

Няма вече ни шведска, ни френска. Simple Smile Поръчах bundle 4 кутии от техните, немски т.е., за 24 евро.

# 484
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Скрит текст:

френската
шведската

Няма вече ни шведска, ни френска. Simple Smile Поръчах bundle 4 кутии от техните, немски т.е., за 24 евро.

непременно после сподели кои кутии са ти пратили. На мен за немската лимитирана даже ми бяха пуснали и анкета, та имам 0,30 евро Simple Smile от нея

аз следя в youtube да видя какви кутии са получили др. и понеже последните няколко разпродажби въртят все едни и същи месеци  - май, юни, юли, август и септември от френската и шведската, та реших сега да се поне лимитирани, та да не получа такива, които вече имам. Но някои неща ще снимам и отиват в темата за размяна. Като цяло съм доволна за 30 евро (имах малко над 3 ерво кредит) - 2 парфюмчета - 1 на Елизабет Арден и 1 на Nuxe, четка за грим (много обичам), сенки кафеникави и с блясък, крем за ръце (винаги има нужда), двете несесерчета от лятната кутия са много практични, някои др. кремче. Това ще си оставя. За др. не съм решила.

# 485
кодът за glossybox при мен е expired (expired on: 30 November 2021 14:00) /i]
В момента все още е валиден

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 01:57 от anbibian

# 486

Месечна торбичка по избор.

# 487

И моята е тук Simple Smile

# 488
Много хубави кутии и торбички.Да си ги ползате със здраве.

Относно адвент календара на Глосибокс,следя го от няколко години вече.Просто от любопитство какви продукти са подбрали.Харесват ги - има много пълноразмерни,има бяла козметика,има грим.Марките са повечето известни и скъпи.Заслужава си парите,особено ако е с 50% намаление.

А аз съм в очаване на кутията на Walmart beauty box,зимната.

# 489
Аз поръчах само адвент календара на Asos.
От май месец като се отприщих на кутии направо се олях, вече просто от нищо нямам нужда, много продукти вече ги имам или съм ги пробвала, единствено в този на Асос имаше продукти, които не съм и искам да изпробвам.
Цената иначе беше повече от добра, но се въздържах.
Взех само месечните за ноември и декември, харесва ми съдържанието.
За Lookfanastic съм със смесени чувства за декемврийското издание, като пристигне ще го мисля дали ще си го задържа.
Birchbox ще бъде не кутия а козметична чантичка - сладурска е Simple Smile Сигурно децата ще ми я отмъкнат.

2 кутии от асос

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:14 от anbibian

# 490

Много съм доволна от fabfitfun. В началото като видях спойлерите не бях много впечатлена, но всичко ми харесва. Това са част от нещата ми, купичките дойдоха счупени, писах им, ще изплатят нови. Не са счупени по време на транспортирането, просто от едната липсва парче и не е вътре в опаковката т.е. мисля че са били така още при пакетирането им
Шапката ми хареса.
Тирбушонът е страхотен.
Гледам, че в момента има нови опции за избор в първите категории

# 491
  • София
Ама този лак за коса вече в колко кутии го набутаха?
Имам поне 2 броя.

# 492
Някой получава ли my little box Германия?
Искам да се абонирам, но не мога да си въведа адреса и не разбирам какво трябва да напиша на ред 2

Ама този лак за коса вече в колко кутии го набутаха?
Имам поне 2 броя.
Имам 3! Astonished

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 01:11 от anbibian

# 493
Пишете телефона без +49

# 494
Здравейте,ето я моята кутия Birchbox,харесва ми селекцията,но чантичката не ми харесва или аз не мога да я затворя като хората,сигурно ще я подаря.
Хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт