🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 665
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Гланцът е разкошен, но има силен охлаждащ ефект, ще го ползвам на лято Simple Smile

# 526
И аз получих същата кутия на LF, затова и няма да я снимам. Не съм разгледала по обстойно продуктите, но това спрейче за приспиване го имам от един адвент календар и май и на мен не ми хареса аромата му.

Чудя се сега за коя кутия да правя абонамент или просто ако някоя ми допадне като продукти тогава да поръчвам. Но пък ми се ще и елемента на изненадата да присъства!

# 527
Здравейте! Искам да попитам кой превозвач използвате от английския lookfantastic, минават лк през митница и какво трябва да се направи, за да се освободи пратката?
Откакто направиха промени в условията за доставка, поръчвам само до адрес в Германия, но сега искам да поръчам от Англия. Използвам dostaviam.com, но те вече нямат доставки от Англия.

# 528
Точно LF си доставят директно до адрес в България.

# 529
Точно LF си доставят директно до адрес в България.
Знам, но ще поръчвам един- два продукта и няма да надвиша 80 паунда. Затова мислех да поръчам до Англия. Там доставката доколкото разбрах е безплатна над 30.

# 530
Здравейте,вчера дойдоха мострите ми от feel unique pix and mix,плащам само 3.95 за доставка.Другата мостра също е на Antipodes.Пробвах крема за лице,лек е и мирише на мед,бързо попи.Другият крем в туниката много ми го похвалиха в YouTube ,тъй че сигурно ще е хубав за чувствителна и суха кожа.

# 531
# 532
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
и аз ги видях и много харесах халата, ще видим др. категории и дали всичко ще може да се избира, ако адреса ти е UK, че аз от няколко кутии там съм дала адрес. От САЩ ми излиза соленко.

# 533
До UK ми досавят, пак ми излиза соленко, понеже превозвачът ме калкулира на обем. Зимната кутия ми я бяха сметнали доставка до Бг 36 лв. Като смених превозвача, поръчката ми от черния петък беше на кг. обаче пък превозвача таксува 5 лв на кг и излезе същото.
Халата много ми хареса, но имам и не го нося, затова ще го пропусна.
Всичко ми харесва, но като за начало се спрях на двата хайлайтъра на Фенти и чантата с термоизолацията, нея със сигурност ще я взема, че лятото точно това ми липсваше на плажа. После си харесах една на Зара, но беше 100+ лв и по-малка.
Мисля, че довечера ще почнат да пускам и категория 2.
https://hellosubscription.com/2022/01/fabfitfun-spring-2022-spoi … customizations-2/
Ето категория 2. По скучна ми се вижда и единственото, което ми харесва не го доставят до uk.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 23:33 от anbibian

# 534
Здравейте,вчера дойдоха мострите ми от feel unique pix and mix,плащам само 3.95 за доставка.Другата мостра също е на Antipodes.Пробвах крема за лице,лек е и мирише на мед,бързо попи.Другият крем в туниката много ми го похвалиха в YouTube ,тъй че сигурно ще е хубав за чувствителна и суха кожа.

First Aid крема е много добър и за несуха кожа, ако се ползва вечер. Аз съм много доволна. Казвам в случай, че някой го получи пък не е със суха. Не го подарявайте Joy

# 535
Днес за първи път поръчах My little box Германия, ама пусто сърце не трае. Има код, с който към януарската кутия получаваш и още две общо за 17,9 евро с доставката до немски адрес.

# 536
  • София
Давай кода! 🤗

# 537
https://www.mylittlebox.net/
има го на техния сайт Simple Smile blueweek

# 538
Мили дами, има ли някоя от вас, която е поръчала януарската кутия на ЛФ извън Англия (но в Европа) и да я чака още? На 2ри януари получих съобщение, че е изпратена и до 17ти трябва да пристигне, обаче в тракинга си стои само на изпратена, не съм получила и съобщение от Федекс… чудя се да чакам ли още или да ги контактвам🤔

# 539
Моята я получих, но всеки път е приключение с тях. Не ми изписват адреса и телефона, обаче ми изписват имейла. Спиди всеки месец ми праща имейл, че не могат да доставят, понеже адреса е непълен, връщам имейл с адрес и телефон и ми я носят. Мисля, че беше от Рапидо всъщност, но Спиди доставят, а в тракинга от lookfantastic обикновено пише и вътрешен номер на пратка.

Общи условия

Активация на акаунт