🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 671
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • София
😯Как ти излиза безплатна?

# 511
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

Може ли малко помощ, пише безплатна доставка, а ми начислява накрая и доставката.
така е пише Grastis Versand, къде ти начислява доставка, като отидеш да плащаш ли? може би трябва да им пишеш

# 512
Да, като стигна до плащането и ми добавя доставката. Писах им, но нали са празници не са се разбързали да ми отговарят, а за тази кутия има два активни кода. И двата дават 50% отстъпка, но на този пише и безплатна доставка, каквато обаче няма.
С този код се намаля и адвент календара - 30 евро, ако някой има инетерес към него.

# 513
  • София
Възможно ли е безплатната доставка да е само на територията на Германия (или там където им е склада)? И затова да начислява.

# 514
Те доставят само до Германия.

# 515
Платих годишния абонамент на Fabfitfun. Дано не съжалявам.

# 516
Те увеличават цената и аз реших да платя, за да запазя старата цена. Единствено ме притеснява да няма проблеми за в бъдеще с доставките от Англия, иначе се надявам на все по-добри кутии за в бъдеще.

# 517
Те увеличават цената и аз реших да платя, за да запазя старата цена. Единствено ме притеснява да няма проблеми за в бъдеще с доставките от Англия, иначе се надявам на все по-добри кутии за в бъдеще.

И аз имам подобни притеснения.
Но....ще го решаваме в движение Simple Smile

# 518
Asos малко омазана, душ гелът се беше разлял

И feelunique

My little box Германия
И
Glossybox
 Германия

# 519
Хубави продукти във feelunique.

# 520
От разпродажбите на Glossybox купих комплект 2 кутии и дойдоха мъжки и двете.
Снимах само едната. И в двете имаше бонус продукти.

Излишни са само мъжките кремове за лице, моят мъж не ползва, но все пак ще е добре като пускат кутии да уточняват полът.
Бях поръчала още 2 и отказах поръчката от страх да не дойдат пак същите.

# 521
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
много се колебаех дали да поръчам немската Glossybox само заради кутията, но устоях на изкушението. Януарската я видях в един сайт с разкрити продукти, ще пасувам.

# 522
Кутията е много красива.
Януари и Англия и Германия не ми допадат и този месец и аз ще пасувам.

# 523

Lookfantastic

# 524
Здравейте,днес дойде Birchbox.Харесват ми всички продукти.От кутията на LF най-много ми харесват body cleanser(не знам дали това е душ гел) и гланца за устни.Тези спрейове за сън хич не ги харесвам,става ми лошо,защото имам астма.
Това оранжевото е маска за коса с папая.За крема се колебая дали да не го подаря на приятелка като се прибирам лятото,защото има мляко от бадеми,а аз съм алергична към ядки

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 09:24 от marga1977

Общи условия

Активация на акаунт