🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 672
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Пишете телефона без +49
Благодаря! Най-накрая успях! Flowers Hibiscus

Надявам се моята селекция за birchbox да е различна, че повечето продукти ги имам.

# 496
Здравейте,ето я моята кутия Birchbox,харесва ми селекцията,но чантичката не ми харесва или аз не мога да я затворя като хората,сигурно ще я подаря.
Хубава вечер

Скрит текст:

O,чудесна е.Бих ползвала всичко показано на снимката.Предполагам е английската бирчи?

# 497
Аз си получих месечната Look fantastic

# 498
Да,английската е.Вече пробвах крема за ръце,има същия аромат като крема за тяло,който беше в кутиите на Рокабокс,на мен чантата не ми хареса или не е това което очаквах,ще я подаря на приятелка.
Другите варианти на кутията са със спрея за спане на this works или там каквото беше,писнало ми е от него вече,2 пъти ми се е падал в кутии.Simple Smile

# 499
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
не знаех, че съществува нещо подобно. Попадна ми в Youtube от немска блогърка, която следя
Българска кутия за Германия
https://bulgaria-store.de/bulbox-limited-11-10/?ref=336&camp … gn=bulboxnovember

# 500
Доволна ли е блогърката Simple Smile ?
Ето я и моята LF, аз обаче този месец не я искам. Ако някой прояви интерес да ми пише.

# 501
Получих си кутията на Walmart,но в трагично състояние.Тонера се е разлял навсякъде и е съсипал картонената опаковка,пакетче витамини на прах и малко е намокрил хайлайтъра.Има също крем за лице/тяло и 50 мл крем за ръце.Молив за вежди също и една мостра серум на Нютроджина.

# 502
Ужасно Sad
Сигурно ще им пишеш за компенсация.
Разляти продукти съм получавала 3 пъти и все от Roccabox, е 4 станаха...

Това е сгрешената кутия от предната ми поръчка. Тази бях поръчала, а те ми пратиха друга.
Спреят вътре го получавам за втори път от тях и двата пъти разлят. Количество около половината, може би малко повече.
Lookfantastic си има нов собственик.
Чакам Birchbox и умувам дали да не се разделя и с нея.

# 503
Кой ги е купил?
Ще им пиша,макар че нещата са все дреболийки по $4-5 и не са ми толкова интересни.Неприятно е да получиш кутия,цялата подгизнала и смачкана.

# 504
Имах в предвид моята кутия от lookfantastic.☺️

# 505
Здравейте,ето я декемврийската кутия на vegan kind beauty box,лично на мен ми харесват само миста,блокчето за душ и маската,другите неща ще ги подаря на приятелка.
Хубава вечер

# 506
оффтопик като писахте за lf и собственика, мернах, че групата-собственик на LF е придобила cult beauty...you do the math както се казва на чист български.
Иначе си поръчах mystery bundle от look fantastic и го чакам идните дни. В декемврийската кутия супер приятно се изненадах, че има дермапланинг, и без това обмислях да си взема. Вие ползвали ли сте?

# 507
Днес пред вратата цъфна тази кутия с хелти снакчета.
От офиса и за съжаление не е месечен абонамент доколкото разбрах:)

# 508
Весела Коледа 🎄❄️🎄
Ето какво получих от Glossybox Германия

И birchbox, но 2 продукта липсват

# 509

Може ли малко помощ, пише безплатна доставка, а ми начислява накрая и доставката.

Общи условия

Активация на акаунт