🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 649
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Днес за първи път поръчах My little box Германия, ама пусто сърце не трае. Има код, с който към януарската кутия получаваш и още две общо за 17,9 евро с доставката до немски адрес.

Правилно ли разбирам, че обвързват да си вземеш абонамент до март месец? Знае ли се какви са другите две кутии?

# 541
Аз съм много доволна от първите две категории спойлери.

В първа категория се колебая между маската за коса или сатененото наметало.
Във втора категория ще си взема хидратиращият крем на Перикон нещо си.

Искам неща,които да ползвам на момента,вместо да трупам.

# 542
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Днес за първи път поръчах My little box Германия, ама пусто сърце не трае. Има код, с който към януарската кутия получаваш и още две общо за 17,9 евро с доставката до немски адрес.

Правилно ли разбирам, че обвързват да си вземеш абонамент до март месец? Знае ли се какви са другите две кутии?
нямам престава какви са др. две кутии, при често задаваните им въпроси пише, че може да се отмени абонамент по всяко време. Аз мисля като я получа да го отменя. Ще видим дали ще стане. За сега не съм ги ползвала никога. Ако някой има опит нека да каже.

# 543
Пише с големи букви, когато даваш детайли за плащане, че при ползване на промокода се ангажираш с абонамент до март включително и че след това може да се анулира.

# 544
Явно ще си имам абонамент до март Simple Smile

# 545
https://www.mysubscriptionaddiction.com/2022/01/fabfitfun-spring … ory-revealed.html

Първите 3 категории от fabfitfun
Искам да питам за мнение за някои от продуктите, ако някой ги е ползвал, че се колебая особено за категория 2
Там искам крема, който не го доставят до UK и трябва да избера нещо друго.
Маската за коса някой ползвал ли е Christophe Robin Regenerating Mask With Prickly Pear Oil - 250 мл е и в lookfantastic e 50 п.
За кат. 2 се колебая между:
Farmacy Honey Halo Moisturizer  - тук ме притеснява че съм с комбинирана към мазна кожа и може би ще ми е тежък този крем, но отзивите за него са много добри.
Чехлите щях да взема, но пък за тях чета че не били хубави. Аз съм 37 номер щях да взема най-малкие, ама да не са огромни. На клповете добре изглеждат. Някой имал ли ги е да каже струват ли си.
И накрая най-вероятно ще взема крема Caudalie Vinopure Oil Control Moisturizer че поне марката ми е позната и е за мазна кожа, но имам толкова много кремове... още съм в чуденка.
Кат. 3 ще си взема Kate Somerville ExfoliKate® Intensive Pore Exfoliating Treatment

В youtube гледах клипче една жена показа проучване което съвпадаше доста точно с първите 3 категории.
Затова в 4 категория очаквам 3 продукта за коса, масло за тяло, планер и поставка за лъжици.

Щях да забравя! Чадъра си го купих на намаленията за 10 долара и е страхотен, не съм го ползвала още но изгелжда стабилен и е много красив.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 11:59 от anbibian

# 546
Christophe Robin(категория 1) ги продават в Сефора и Нордстром.Луксозна марка продукти за коса,маските им са по $50 нагоре.
Шампоаните по $40-50.
Farmacy Honey Halo Moisturizer само съм ги чувала като марка,но в ИГ избухнаха с положителни коментари за крема и дори аз му се зачудих,въпреки че вече избрах Перикон.
В Категория 3 ще си взема обеците на Кейт Спейд.
В Категория 4 ще си взема поставката за лъжици.

Много съм доволна от предоставените ни опции.
Помня,че си взе чадъра.Дори като го видях,се сетих за теб:)

# 547
Аз съм се спряла на кимоното, кремът с мед (надявам се да го доставят до UK), вероятно слънчевите очила и в последната нямам никаква представа или маслото за тяло или поставката за лъжици и аз ще взема.  Чакам да видя 5 и 6.

# 548
За 4 още се чудя.
Категория 5 вече я пуснаха в YouTube, нищо не ме влече.
Какво ще си вземете от кат.5?
От 6 ще е Hourglass 🤩

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 21:43 от anbibian

# 549
И аз тъкмо изгледах категория 5 и 6.
5цата  - Нищо не ми хареса.Евертуално ще си избера органайзера,който пък е китайско боклуче за 2 долара,но поне ще е от някаква полза.Ужасна,ужасна категория.

6-цата  - хайлайтъра на Hourglass

# 550
И на мен не ми хареса 5, но ще е маската. Поразрових се, има добри отзиви и може да се ползва за локално третиране.

# 551
аз от категория 5 мисля да взема серума за тъмни кръгове под очите или маската (при мен зависи дали нещо няма да се доставя до UK), а от  6 и аз харесах хайлайтъра на Hourglass

# 552
Хърст имат много хубави кутии, еднократни, но си заслужават.

Тази, взех за 30 паунда по време на Winter Sale:
Бих взела всичките издания, които се продават в момента.

# 553
Това е кутията на списание Red,често я рекламират из техните списания.
Аз си паузирах за 3 кутии веган кутията,оставих си всеки месец само Бърчбокс,които ще имат праймър на Революшън.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:08 от marga1977

# 554
Това е кутията на списание Red,често я рекламират из техните списания.

Ами аз не ги различавам, просто от линка на Hearst magazines я поръчах ... Дали има такова отделно списание под тяхната шапка идея нямам, но кутиите им са доста добри.

Купих от тях календара на Еlle и тотално ме спечелиха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт