🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 628
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Преди два часа започна пролетната къстъм на FabFitFun и два от продуктите вече не са налични.. like wtf...
Един крем за лице Perricone и Хайлайтъра на Hourglass.

# 556
Аз успях да хвана крема и бях приятно изненадана, че го доставят до uk.
Много неща се изчерпаха почти веднага, розовата чанта и Fenty.
Аз избрах следните неща:
1. Fenty двойния хайлайтър. /не ми даде да избера и другите продукти на Fenty/ + хладилната чанта.
2. Крем Perricone
3. Пилинг за лице
4. Белият спрей
5. Пак пилинг
6. Hourglass + масло за устни и маслото за кожички.
От add ones още се чудя на една чанта за храна от неопрен.
От рефилите си добавих стика против изпотяване.
Уж много опции пък вероятно ниска складова наличност за повечето от тях. Някакви сенки са добавили в категория 1, на мен не ми се показват, сигурно не ги доставят до uk.

# 557
Дано ги върнат налични.За крема на Перикон ще дебна(вмомента съм избрала медния крем,който също много хвалят),иначе останалото,без хайлайтъра в категория 6 е това,което исках.
В крайна сметка се отказах от органайзера в кат 5 и избрах лилавата ензимна маска.

# 558
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
и аз вече избрах. Има нова опция - Изненада (пише, че може да ти се падне продукт от категорията, стар продукт от предишна кутия или др., който не е включван до сега), възползвах се, че нещо се колебаех за поставката за лъжици, не ми трябваше.
Да добавя, че аз гледам да се включа бързо още вчера към 19,30 българско време направих избор. Днес някои неща ги нямаше наистина.

# 559
Оказа се, ча аз имам It's a 10 в къщи. Оригиналния /първата опция/. Аромата не ми допада, но е хубав спрей, тествах го и в действителност косата ми стана много по-гладка на пипане и с блясък.

# 560
Майка ми от години си купува It's a 10 и въобще не иска да пробва други финиши.Тя,която никога няма претенции за козметика,съм изненадана,че така упорито си иска тези спрейове.
Ползва всички видове,но жълтия(ако не се бъркам е за руси коси) най не й допада.
Аз също съм ползвала оригиналния.

Няма го  хайлайтъра и това е.Радвам се,че сте успяли да ги по вземете.Изглежда безумно красив през погледа ми на човек,който ползвам пудри/хайлайтъри 5 пъти годишно.

# 561
Към категория 2 са добавили нов продукт - сет за избелване на зъби.
А Perricon ми го отказаха. Писали са ми, че не могат да го изпратят до uk. Избрах си Pharmacy, но няма да е за мен, а за приятелка.
От It's a 10 реших в крайна сметка да пробвам спреят с кератин. Ще го ползва и дъщеря ми.
В момента гланцовете на Риана са налични ако някой си ги е харесал Blush

# 562
Не знам за вас,но нещо ми мина мерака за бюти кутии и се абонирах за веган кутията на vegan kind box,вече не се гримирам,a продукти за лице и тяло винаги може да си купя и от редовен магазин,оставих си само Бърчбокс,поне опаковки са малки и бързо ще го изразходя.

# 563

Feelunique

Birchbox
И
Аsos

# 564

My little box Януари
Февруари мисля, че ще има червило на Боби Браун

# 565
  • София
Този огромен несесер не знам как ще му измисля приложение... 😏

# 566
Наистина е много голям, става за калъф на по-малък размер лаптоп. И за подарък е чудесен.

# 567
Привет! В Glossybox Германия този месец има серум на Avant. Някой ползвал ли го е, имате ли мнение дали си заслужава?
Аз мисля този месец да съм пас. 😏

# 568
Бих ползвала като калъф на таблет или чантичка за папки,документи.Защо не и за калъфка за декоративна възглавничка. Все ще му се намери приложение.

Марката Авант за мен е толкова измислена и изкуствено завишена ценово.Мисля,че е създадена специално за бюти кутии на десеторни цени,жените да уаукат и да си мислят,че правят големи попадения с кутиите.
Аз от това,което съм ползвала е ок без абсолютно нищо специално.

# 569
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
те го рекламират като калъф за лаптоп, така го видях някъде като описание
Немската glossybox не съм купувала от октомври месец мисля, но пък нали си направих 3 месечен абонамент за My little box и очаквам FABFITFUN.
Glossybox бих си взела отново, ако пуснат разпродажба. Сега има в английската pink week sale. Някой знае ли по кое време са разпродажбите на Glossybox Германия, имаше за Black Friday, Cyber Sale, Summer Sale др. не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт