🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 608
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, за това е чудесен. Не се бях сетила (и немски не разбирам). Благодаря момичета!

# 571
Здравейте,ето я моята нова кутия на Birchbox за февруари,не ми хареса,очаквах съвсем други продукти като балсама на Arrow да ми се паднат.Този праймър освен за прикриване на сенки под очите за нищо друго не става.Ще ги ползвам продуктите,но не са нещо уау този месец.
Хубава вечер

# 572
Моята още я чакам, но от профила си виждам продуктите и съм доволна.

Миналият месец имах серум за околоочен контур на Arrow. Оказа се коректор. Страхотен е.

# 573
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Получих My little box Германия за януари + двете бонус кутии. За парите е ок, но определено след март ще прекратя абонамента си. Не е моята кутия.
Понеже не съм снимала моите кутии пускам да видите от нета.
Двете бонус кутии бяха Януари 2020 и май 2020 (без коментар).

Всъщност най-много ми допаднаха lifestyle продуктите и майката кутия като цяло.

# 574
  • София
Моите са 1:1 с твоите. И аз много си ги харесах.

# 575
Моите са 1:1 с твоите. И аз много си ги харесах.
Явно са едни и същи за всички, защото някъде гледах видео в YT и бяха същите.
Само не знам мрежичката за какво служи? Чантата e яка! Ягодовият дневен серум за лице ми мирише на развалено масло.
Сухият шампоан няма да ползвам или ще го пусна в темата за размяна или ще го подаря. Червилото също.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 10:08 от marquise de kukundrel

# 576
  • София
Мрежичката е несесер според мен. Ако решиш да се оттървеш от олиото, пиши ми. 🤗

# 577
Ако решиш да се отървеш от сухия шампоан - пиши ми Grinning ^^

# 578

Lookfantastic

# 579
Много хубава кутия на LF!

Когато си правих абонамента за бюти торбичката на Feel Unique си спомням кристално ясно, че бе за 3 месеца. Но то нали си стои чекнато квадратче с автоматично подновяване, което аз премахнах когато ми изпратиха последната торбичка по избор. Да, обаче получавам съобщение и мейл, че е минало плащане и изпратена нова торбичка от нов три месечен абонамент. Този път продуктите бяха по техен избор.
Писах в контактната форма, като ги попитах за колко време бе първоначалния абонамент, който те потвърдиха, че е 3 месеца, а на въпроса "Защо са ми подновили отново абонамента?" ,така и не ми отговориха нещо смислено. Сега си спомням, че като ми изпратиха поледната торбичка, получих мейл в който "биха се радвали да продължим"  и за напред с бюти торбичката, но много добре си спомням, че направих отказ от абонамент.
Доколкото прочетох в условията на абонамента, излиза, че не мога да го прекъсна, докато не изтекат трите месеца.

# 580
Pink Dress провери сега дали ти стои автоматичното подновяване да не ти го подновят пак след 3 месеца и ако не го искаш настоявай да ти го прекратят. Ако плащаш с Пейпал като мен, може и от там да оспориш плащането.
От друга страна аз съм доста доволна от тях, разбира се ако сама си избирам продуктите. Има толкова много неща, които искам да пробвам и така си ги избирам сама и ги получавам в по-малки размери, не ми залежават като другите продукти, които са пълноразмерни.
Гадно обаче прецакват с тая мостра, когято те избират продуктите, а рекламират торбичката БЕЗ такъв размер мострички. Бяха я изпратили на една английска блогърка и беше много възмутена.

# 581
anbibian, проверих Blush ударила съм кръста, но ще ги следя за всеки случай. Да, като цяло и аз съм доволна от тях, но ето сега на два пъти прелистих какво да си избера от предложенията. Eucerin и Uriage, и подобни аптечни марки не знам дали там им е мястото.

# 582
Получих FabFitFun и може би това е най-леката и малка кутия като размер,която съм получавала досега.
Този път не е кутия в кутия,а продуктите директно идват в малко,жълто кашонче.Дано с транспортирането до Европа нямате проблем.Моята маска за коса беше леко протекла,но нищо фатално.
Пробвах крема с мед  - на прима виста - много хидратиращ и омекотяващ.
Маската с ензими Glow Juice (мисля,че и вие си я поръчахте) ми идва рядка и пресушава кожата.
Кутийката за бижута е миниатюрна,но аз го очаквах.Обеците на Кейт Спейд са cute.
Подложката на лъжици е практична и веднага я сложих в кухнята.Ако искате да я снимам?

Влизам да се къпя и да тествам маската за коса.Ще пиша по-късно.

# 583
моята кутия FABFITFUN е при превозвача и чакам да потегли към БГ.

# 584
anbibian, проверих Blush ударила съм кръста, но ще ги следя за всеки случай. Да, като цяло и аз съм доволна от тях, но ето сега на два пъти прелистих какво да си избера от предложенията. Eucerin и Uriage, и подобни аптечни марки не знам дали там им е мястото.
За следващия месец съм си избрала Caudalie, като видях че 2 продукта са еднакви но в различни опаковки. За мен това не е проблем тъкмо по-дълго време ще ги ползвам. Като цяло съм много доволна от марката и до сега не съм попадала на нещо, което да не ми хареса. Може да ги пробваш, ако все още не си.

Adoralova Glow Juice за 2-3 минути ли я ползва, май не трябва повече. Взех я защото става за локално третиране и мисля за това да я ползвам, само на отделни проблемни зони на лицето.
Моята кутийка още не е пристигнала в УК, обаче аз поръчах доста добавки, така че очаквам като миналия път да е в кашон и да ме нахлузят пак на обем...

Общи условия

Активация на акаунт