🎁Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...(ТЕМА #5)

• 37 587
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Преди малко я ползвах отново.Мноого рядка,капе през пръстите,а аз предпочитам ако ползвам продукти тип желе,да са с по-стегната консистенция.
Иначе сега я държах около 10на минути,но още в началото изсъхва и започва да дърпа кожата.Не е болезнено и чак колко неприятно,но се усеща.

Маската на Christophe Robin много ми хареса - мазна,гъста,разресва косата и е за суха като моята.Има тежък аромат на френски парфюм.

# 586
Adoralova благодаря за споделеното, не е за мен тази маска за коса, добре че не я поръчах, а много бях изкушена.

# 587
  • София
Споделям една Anti Age кутийка, за първи път поръчвам

# 588
Къде мога да проследя доставката си от FabFitFun
От линка в имейла ми зарежда страница 404 на техния сайта.

# 589
Здравейте,днес ми дойдоха мострите от feel unique pick and mix.Продуктите на Ecooking ми харесаха,пробвах вече измивният им гел за лице.

# 590
Взех си feelunique и birchbox

Доволна съм Blush
И Glossybox не знам дали пак ще им се вържа за абонат и безплатна кутия! Пълна излагация, това е безплатната кутия...

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 11:36 от anbibian

# 591
Здравейте,ето моята веган кутия,най сетне я взех.

И моите покупки от feel unique pix and mix,скраб не ми хареса.Консистенцията не е лоша,но лицето е супер мазно след това,заради маслата в състава.Кремът за лице ми хареса повече.Иначе ароматите са трайни,винаги си поръчвам мостра на аромат.Чак ме е яд,че имаше душ гел на Neom,а съм го изтървала в при това в размер 50 мл.

Отдолу има и един сос за къри,но няма място къде да го сложа.
Ани,сподели за балсама за устни отзиви,толкова ме е яд за него,че днес си купих tinted balm  на Burt Bees.
Хубав уикенд

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 15:47 от marga1977

# 592
Снакса ми е един от любимите.
Глосибокс страхотно пропаднаха и дори се чудя кой още ги купува.С носталгия си спомням за първите им години и кутиите,които трепетно очаквах всеки месец.

# 593
marga1977 не съм пробвала балсамът още, може би тази седмица ако не забравя.
Обожавам цветните балсами на Burts bees. Има един, който веднага купувам като свърши. Пръчките също са много сполучливи. От тях любими са ми Peony и Plum.

# 594
Балсамът на Arrow не е нищо особено, даже мирише на преминал.
Получих Glossybox, но трябваше да е с база за лице в пълен размер. Пратили са тестер. После имам имейл, че са направили грешка и ще пратят отделно нова база. Чакам я.

И Latest in beauty с 50% отстъпка я взех

# 595
Благодаря,Ани,значи да не съжалявам.Да не съм напразно в темата,за мартенската кутия си харесах зеления измиващ гел за лице.
И аз го гледах,хайлайтъра го има нон стоп в кутиите на Рокабокс,единствено онова mood changing balm ми се струва интересно

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 17:36 от marga1977

# 596
Благодаря,Ани,значи да не съжалявам.Да не съм напразно в темата,за мартенската кутия си харесах зеления измиващ гел за лице.
И аз на него се спрях.
Гледах спойлер за Glossybox, въобще не ми хареса.

# 597
Привет от мен! Вчера попаднах на немската кутия MyLittleBox и страшно много ме впечатлиха предишните издания. Мисля да ѝ дам шанс. Исках да попитам дали сте доволни, ако сте поръчвали и също използвали ли сте куриерска фирма за доставка до България (понеже имам един въпрос)? Благодаря предварително и лека вечер:)))

# 598
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
получих си Glossybox Германия за февруари. Взех с код за намаление и безплатна кутия. Излезе ми 10 евро за двете, но понеже беше след 10-то число, анулирах, но ще получа и мартенската кутия. Та общо 25 евро за 3 кутии е равносметката.
Това е февруарската - не е лоша!

Бонус кутията за мен е пълна изненада. Гледах видеа, където са получили майската за 2021, но френска или шведската не съм сигурна, но с познати продукти.
Аз получих тази за 10 години Glossybox, или поне кутията е тази. Вътре обаче нито един познат продукт! Mystery box  в истинския смисъл беше за мен. Няма и картонче с обяснения.

Не е за изхвърляне, но каква е и от къде ги събраха тези продукти, за мен е загадка.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 13:16 от marquise de kukundrel

# 599
Кутията е от Август, обаче съдържанието не.
Явно чистят складовете.
Аз си отмених почти всички абонаменти, много ми дойде и натрупах доста продукти, така че мисля да спра за известно време докато не свършат.
Оставих си активен само feelunique там няма как да прекратя понеже съм се абонирала за 12 месеца.
Не съм впечатлена особено от февруарската MyLittleBox, даже още й се чудя дали да си я оставя.
Последната, която ще получа е март и после ще гледам какво има и месец за месец ще решавам искам ли я или не.
От декември съм абонирана и само кутията за декември ми харесва.
Знам, че в Април ще има Есте Лаудер, обаче и февруари трябваше да дойде червило на Боби Браун, а в моята кутия такова няма, така че пас за сега.

Общи условия

Активация на акаунт