Близки отношения между баща и дъщеря

• 8 098
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • Далече, далече
За 20 години я е виждал по бански много пъти вероятно. Гледката няма да е нещо ново, но не би трябвало да го възбужда.

# 46
Е едно е да ме гледа на плажа, друго е ей така да му пратя такава снимка. Аз поне не го приемам за нормално. Или явно не съм достигнала толкова голяма близост с баща ми, за да го приема за нормално.

# 47
Абе кой нормален мъж се интересува от банския на щерка си?
Не,не е нормален тоя интерес,а ако е проява на "сузанизъм",то е друго..
Ама сузанизъм,сузанизъм..Пак не е нормално да се възбужда от тялото на дъщеря си..

# 48
Направо си се е...Simple Smile

# 49
  • Варна
Аз не давам на майка си да ме гледа, докато се преобличам, научила съм я да чука на вратата преди да влезе, а да не говорим, че е абсурно да влезе, докато се къпя. Може да ми е майка, но в един момент не съм "малкото й детенце". Имам си лично пространство.

Педофил се водиш, ако заглеждаш деца под 14г.
Авторката си е вкарала голям филм

# 50
Като получаваш ерекция от 20-годишната ти дъщеря, може да не си педофил според закона, ама си извратеняк според обществените ни норми.

# 51
Инцес се нарича.

# 52
  • Пловдив
ИнцесТ.

# 53
Инцестът е кръвосмешение. Демек и сексуален акт. Засега само тати е с ерекция.

# 54
Чувала съм от двама мъже реплики в стил "Ехаа, каква готина дъщеря съм направил и отгледал....мамма миа!"-с подтекст "ех, ако не й бях баща!".
И не, не го мислят сериозно.....
Познавам ги и двамата, и не, никога не биха посегнали на детето си..това е елементарна бащина гордост какви красиви и готини дъщери имат.
Предполагам, че в случая бащата е изразил същата такава гордост, че има хубава, красива и секси дъщеря.
Ако беше педофил и имаше истински сексуални желания към нея, едва ли щеше да чака да стане пълнолетна, че да се възползва....
Родители, които блудстват с децата си, обикновено го правят още от невръстната им възраст....не ги чакат да пораснат.

# 55
Франсоаз,  за каква гордост говориш въобще .... та , той говори, че се възбужда и след това нелепо се крие чрез " аз се шегувам " . Сексуалните  желания на родители към деца  могат да се появят и на по-късен етап .
По темата: да, за мен това не е нормално поведение и бих дори уведомила социалните служби,  защото ако не започнем да подаваме главичките от дупчиците " не се бъркай в чуждият живот " може и да има шанс да се намалят извращения и престъпност.

# 56
Бляяяяк!  Sick

Едно е да кажеш "Моето гардже е най-хубаво!", каквото смятам, че вярват 100% от родителите, друго е това, което този извратеняк е казал..... Thinking Sick

# 57
Според мен не става дума за посягане дори...
За мен и подтекстът "ех, ако не и бях баща!" е нелеп и неподходящ. Въобще намирам за гнусно да виждаш дъшеря си/баща си като сексуален обект.

Общи условия

Активация на акаунт