Лунна диета, тема 3

• 47 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Позволявате ли си кафе с мляко?

Гладът при мен е най - силен в следобедните часове, вечерта минава.

# 136
  • На морето!
Позволявате ли си кафе с мляко?

Гладът при мен е най - силен в следобедните часове, вечерта минава.
Не, пия само чисто кафе и неподсладен чай.

Споделете кога и какво ще хапвате утре? Аз мисля една рибка по обяд да хапна.

# 137
  • София
Аз си позволих малко диня, но бях на сериозна кардио тренировка и ми прималя... Утре ще закуся варено яйце, домат, краставица... за обяд не съм мислила, но нещо на скара със зелена салата например...

# 138
  • София
И аз след кардиото не издържах, пих чаша плодов сок, домашен да ми вдигне КЗ. Храна не мисля да ям, най-рано към 16:00 часа, но е по-вероятно вечерта. Не съм гладна след сока.

# 139
  • София
-1200 , доволна съм! Тук прочетох за динята и категорично подкрепям, че не пречи. Обикновено постигам такива резултати Simple Smile

# 140
Успешно Новолуние за мен. Grinning Имаше за кратко глад снощи, но след един топъл зелен чай си замина. Хранене в 2 следобед, защото напоследък така ми се самопрограмира организма и до тогава не изпитвам глад.

# 141
Аз ще си призная, че се провалих  Sad На вас браво!

# 142
  • София
Някой днес с мен?
Мисля да си взема грейпфрут обаче.. казват, че има много очистително действие, а аз съвсем без нищо ми е зор...

# 143
  • София
Грейпфрут в случая само на сок, разреден с двойно количество вода.

# 144
И  аз се включвам. Вече от 2 3 месеца я практикувам. И се чувствам супер леко след нея 🌙🌖🌗🌘

# 145
  • София
И аз с Вас, като идеята е да изкарам 48 часа (от вечерята вчера до вечеря във вторник).

# 146
  • София
Грейпфрут в случая само на сок, разреден с двойно количество вода.

Абе аз си мислех да го ям...Знам, че не е баш по диетата, но предния път хапнах малко диня (100 -200 грама). На мен ми понесе добре с -1200. Сега се надявах, ако го ям да се вземат и полезните фибри и да се получи отводняване.
Някой тествал ли е... или да се разделя с тази мисъл и да го направя на сок? (ама хич не обичам фрешове)

# 147
  • с трима мъже :)
Здравейте.
Днес съм с вас, като вече съм започнала. Т.е. без закуска днес, за да хвана целия ден. Утре следобяд мисля да хапна плодове и това да бъде.

Успех на всички Simple Smile Ще се отчитам

# 148
  • София
Гладна съм.. изядох половин грейпфрут.. като гледам ще си го доям пък! Grinning Изпих сигурно 3 литра чай и пак нещо ми е много гладно този път...не знам дали ще мога утре до 2:30 , от 12 до 2 съм на среща Sad

# 149
  • с трима мъже :)
все още не е свършил лунния ден, но аз вчера вечерта прегреших Sad((( Сутринта съм с 300 гр.надолу, но толкова гузна, че не ми се говори. Ако сте успели да устоите снощи, не се предавайте, момичета.
Аз ще опитам (не зная какво ще се случи днес, но ще опитам) да го изкарам днес целия воден, за да компенсирам снощното ядене Sad

Не се предавайте, че ще се ядосвате после, като мен. Дръжте се, дами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт