На пазар във Варна - Тема 53

• 31 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
Здравейте!
Има ли в момента цирк във Варна?

Има - на старата циркова площадка  - срещу Марешки 2.

# 136
  • Варна
Има и на мястото на Пикадили Младост.

# 137
  • Варна
Къде продават качествени кафеварки?
Мислех за Айко, но не знам дали има.

# 138
Колко са качествени не знам, но има в немските магазини. Видях и в Метро.

# 139
Добра фриззорка в района на Сливница новата църква, Гранд мол? Трябва ми за прическа, не сложна, нещо бързо вдигнато, но все пак не само издухване Simple Smile

# 140
  • Варна
Ами аз съм много доволна от моята фризьорка, салон Елис, напиши го в гугъл и излиза упътване къде точно се намира. Води се на ул. Петко Тодоров 64, това е точно зад спирка Трансформатора на Сливница в посока кварталите.

# 141
Момичета, днес трябва да заведа синковеца на преглед в клиника Нова на ул. Вяра 7. Дали знаете кои автобуси спират в близост? Живеем до Автогарата и нямам идея как да стигнем до там.

# 142
Най-удобно е с тролей - с 83 или 88 от Техникумите. Със 148 ще повървите повечко ако слезете на Газстанцията или на спирката след нея - само нагоре към Възраждане, пада се на първата пресечка вляво след кръстовището на Газстанцията.

# 143
Saudadе, много ти благодаря!

# 144
  • Варна
По крайбрежната алея има ли прилично място, където да се седне вечер на по бира и риба?
Не ходя по заведения и не знам нито цени, нито нищо.
Някой да ме ориентира, ако се седне на Хепи Морска гара и се вземе по салата или едно основно, колко ориентировъчно излиза на човек като сметка? Разбира се, ако не се поръчват скъпи специалитети. Някъде има ли цени на менюто в Хепи да го погледна в интернет?

# 145
По крайбрежната алея има ли прилично място, където да се седне вечер на по бира и риба?
Някой да ме ориентира, ако се седне на Хепи Морска гара и се вземе по салата или едно основно, колко ориентировъчно излиза на човек като сметка? Разбира се, ако не се поръчват скъпи специалитети. Някъде има ли цени на менюто в Хепи да го погледна в интернет?

Ето тук:
https://dostavka.happy.bg/
Само избери някакъв ппоизволен адрес, за да видиш и цени.

# 146
  • Варна
Здравейте, търсим добър инструктор за шофьорски курс на сина ни. Нямам никаква актуална информация. Моля ви за препоръки.

# 147
  • ВАРНА

Мидена къща на първа буна - но местата над пясъка са твърде ограничени и всички резервирани от предната вечер за сядане след 18 часа.

Също и новоремонтирания Сардания на 150 метра след Мидена къща и кръчма "Кръчмата".  
Иначе може и в Кръчмата -  там малко на селения и дива чалгия бие!

Сардиния е малко скъпичък - но има сега някакви уж "промоции"... цаца с Каменица 8.90 лв.....
миди натюр с черупка  700 гр. и голяма Стела артоа  500 мл. за  12.99 лв....и много други.

# 148
Здравейте, търсим добър инструктор за шофьорски курс на сина ни. Нямам никаква актуална информация. Моля ви за препоръки.
Дъщеря ми скоро мина курса при Василеви. Много е доволна, аз също.

# 149
  • ВАРНА
Дам - и са съвсем нови колите им на Василеви.
За кат В....не знам доколко е добре за мъж....
колите им  за  кат В са  новите Яриси -  2015 г.....най-малките колички и лесни за управление навсякъде
....
после като се качи в един Пасат комби  или Шкода Супърб  -  Ауди А6 Авант и ще изпадне в дива паника!

Иначе имат за автоматик курс - карат кросоувъра Ауди Ку 5   3.0 тди с новия ДСГ автоматик.    

Общи условия

Активация на акаунт