На пазар във Варна - Тема 53

• 31 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Първо да благодаря за новата тема!
Здравейте, момичета!  Dва дни обръщам темите, но  инфото до което все пак успявам д с добера, се оказва старо.
Търся
1. добър козметик за атравматично почистване на лице, т.е. професоналист, пипащ вещо и внимателно. В коя част на града ще е - няма значение, важното е след излизането от салона да няма белези.
2. лекар който да изгори с лазер или електрокаутер дребни несъвършенства по кожата на лицето. Специалистът, който досега ползвах (д-р Юлиян Пенев) е минал в свърхдълбока нелегалност, половин година не мога да му хвана следите.

Добър козметик се обсъждаше тази козметичка https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0 … -261329351419696/

Посетих я и също останах доволна Wink

Благодаря, Miss_V, ще разгледам страницата. Колко излиза почистване на лице там имаш ли представа?

# 121
Аз си записах час за сряда и ще мога да дам отзиви.

# 122
  • Варна
А Гарван там ли е ? Имам спомен че там имаше магазини за алкохол ...
Магазинът за алкохол вече е хранителен, а Гарванът е малко по-надолу, където преди беше Ракхива.

# 123
  • Варна
M.D., ако не се лъжа 40-45 лв дадох, зависеше май от козметиката. Доста говори и обяснява, което за някой може да е изнервящо Wink

# 124
  • Варна
Някой виждал ли е от тези чинии да се продава някъде на бройка.

Преди съм ги виждала с Кауфланд във възраждане, но сега там ми е далече. Проверявах в този до мол варна, но там им е много беден асортимента от посуда. Знам че в метро и доминико има на луминарк, но не помня дали на бройка. В емаг има,но не е същия десен, пак зелено, но малко по - различно. В краен случай ще взема две такива.

# 125
  • Варна
Момичета, искам да направя подарък на майка с индивидуално изработени по нейното ходило стелки (първоначално мислех обувки, но сякаш е по- практично и дълговечно да са стелки). Някой има ли опит по какъв ред се минава и къде се ходи, че години се мъчи горката. Няма поставена диагноза и заболяване де, просто и е особено стъпалото и краката и са вечно в рани. Иска ми се да я облекча, няма да правя компромис с качество и цена.
Благодаря ви предварително за помоща!

Нямам големи наблюдения по темата, но водих детето на анализ на ходилата с ваучер. Там правят стелки, тоест ги оформят по стъпалото. Живот и здраве наесен ще правим за детето, когато почне да ходи със затворени обувки. Мислех преди това все пак да го заведа и на ортопед за мнение.
И както са ти писали вече, носят се няколко месеца, до една година и е добре да се сменят.
https://grabo.bg/zdravo-tialo-0mg4nw

# 126
  • In transit
Някой виждал ли е от тези чинии да се продава някъде на бройка.

Преди съм ги виждала с Кауфланд във възраждане, но сега там ми е далече. Проверявах в този до мол варна, но там им е много беден асортимента от посуда. Знам че в метро и доминико има на луминарк, но не помня дали на бройка. В емаг има,но не е същия десен, пак зелено, но малко по - различно. В краен случай ще взема две такива.
В айко също има луминарк. Може да видиш в техния сайт.

# 127
Благодаря ви момичета за съветите!
Ивелина, твоите къде си ги поръча, просто за инфо.

# 128
  • Варна
Тъй като се обсъждаше шивач за ремонт на бански, да споделя, че намерих ателие, в което шият и ремонтират - мисля улицата се казва Йоан Екзарх - успоредна уличка на бул. Приморски, в района на военноморския музей. Пресича се с Граф Игнатиев на петте кьошета. Скъсиха ми презрамки и ми коригираха вътрешна платка под бюста за 3лв.
Ателието зад пощата, което коментирахме и съм ползвала преди години, едва го намерих, без табели е и  не работеше, няма работно време, изобщо не знам кога може да се намери човек там.

# 129
Аз го намерих ателието за бански зад пощата,наистина е трудно откриваемо,но пък жената ми поправи много специален карбонов бански на детето за 3 лв.Доволна съм.

# 130
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви момичета за съветите!
Ивелина, твоите къде си ги поръча, просто за инфо.

Аз лично още не съм поръчала, вземам си готови. Но една приятелка ми беше казала за някакъв доктор на Генералите.

# 131
  • Варна
Някой питаше за сламена твърда чанта. Видях такива в ССС в делта планет мол, имаше бежови и черни, 2-3 модела. Също и в Reserved или Mihito, не помня къде точно.

# 132
  • Варна
Здравейте!
Има ли в момента цирк във Варна?
Ако някой е бил вече ,споделете. Praynig

# 133
  • Варна
Иванов. Приятелки водиха децата си, казаха, че било по-безинтересно, отколкото предишните години. Ние имаме един безплатен билет от градината и вероятно ще заведем дребното, но не знам кога и кой ще го заведе, аз мразя цирковете, а ММ се жертва вече 2 години и не ще за трети път Mr. Green

# 134
  • Варна
Има и Орбита, който миналата година не беше интересен, за тази не зная.

Общи условия

Активация на акаунт