На пазар във Варна - Тема 53

• 31 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
В Гранд Мол има ли намаления в Зара, Бебешка, Страдивариус?

# 91
В Гранд Мол има ли намаления в Зара, Бебешка, Страдивариус?

Да, намаленията започнаха вече.

# 92
Здравейте. Скоро ще ходя към Варна и мисля да си купя хубав  анцунг от пазарите. Ще ми дадете ли насока към къде да отида. Благодаря предварително.
В магазин Мадара има какво да се погледне, а на колхозния пазар, при чешмичката също има магазин, в който съм харесвала разни неща. На пазара продават доста спортни стоки, но обикновено са кичозни и не стоят добре.
Здравейте отново! Има ли къде да се спре там?

# 93
Привет,

Къде мога да намеря 4-5 бр. стикери P за обозначаване на паркинг?
Има в Бриколаж, но ми се иска да намеря някъде в центъра.

И сламена /бамбукова чанта  си търся!! Да съм в крак с модата  ,:flushed:FlushedFlushed
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 15:45 от alethea

# 94
  • Варна
Simona Ekzarova, да. Купувала съм 4-5 пъти от там и разочарования не съм имала. Става въпрос за парфюмерията им, а не тези вътре в магазините.

One_love, повечето са 70/140. Рядко срещаш 80/150. От втория тип си вземах миналата година като доста ми хареса десена, обкантването, релефна е. С Две думи видях хавлия, която да ми хареса и не е на типичните палмички както и жълта или синя.
20лв и беше цената. Вчера бях там, но нищо не ме впечатли. Сега доста са заредили от кръглите чаршафи наречени плажни хавлии.
На детето също вземах от там, детска, със спайдърмен, но тя е от по-малките - 70/140. 12лв цена.
Не е дебела, но за плажна кърпа става.

Момичета, аз шапка си търся за плаж с периферия.
Не искам да е сламена.

# 95

[/quote]
Здравейте отново! Има ли къде да се спре там?
[/quote]
Пазарът има платен паркинг, а Мадара си има собствен, голям паркинг. Мадара е близо до Метро.

# 96
  • БГ
Ето сайта на магазин Мадара - https://maddara.com/

"Посетете ни в град Варна, на адрес ул. "Коево" № 1 - до 'Техномаркет', под 'Зора' и 'Сима'.
Работим за Вас всеки ден без почивка от 9:00 до 20:00 часа."

# 97
  • Варна
Първо да благодаря за новата тема!
Здравейте, момичета!  Dва дни обръщам темите, но  инфото до което все пак успявам д с добера, се оказва старо.
Търся
1. добър козметик за атравматично почистване на лице, т.е. професоналист, пипащ вещо и внимателно. В коя част на града ще е - няма значение, важното е след излизането от салона да няма белези.
2. лекар който да изгори с лазер или електрокаутер дребни несъвършенства по кожата на лицето. Специалистът, който досега ползвах (д-р Юлиян Пенев) е минал в свърхдълбока нелегалност, половин година не мога да му хвана следите.

# 98
  • Варна
Стикери за паркинг има в Гарвана, срещу Майчин дом. Не е много в центъра, но друго място около центъра не се сещам.

Плажна шапка с доста голяма периферия гледах в Reserved, бяла, мисля че не беше сламена, 15 лв.

# 99
А Гарван там ли е ? Имам спомен че там имаше магазини за алкохол ...

# 100
Първо да благодаря за новата тема!
Здравейте, момичета!  Dва дни обръщам темите, но  инфото до което все пак успявам д с добера, се оказва старо.
Търся
1. добър козметик за атравматично почистване на лице, т.е. професоналист, пипащ вещо и внимателно. В коя част на града ще е - няма значение, важното е след излизането от салона да няма белези.
2. лекар който да изгори с лазер или електрокаутер дребни несъвършенства по кожата на лицето. Специалистът, който досега ползвах (д-р Юлиян Пенев) е минал в свърхдълбока нелегалност, половин година не мога да му хвана следите.
Grin
Докторът не си вдига телефона, защото си е особняк. Има много пациенти човекът. Кабинетът му е до терапията, зад Гюрлата, в червения блок. Ха сега кажи мерси!

# 101
В друга тема писаха, че е болен и не практикувал.
Завърнал ли се е?

# 102
В друга тема писаха, че е болен и не практикувал.
Завърнал ли се е?
Жив и здрав си е човекът! Сигурно ще ме пустосва, че го издадох...

# 103
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте момичета,

Търся спирали на Дебора/ Deborah Milano, някой знае ли къде във Варна мога да намеря?

Много съм доволна, но ги спряха от Лили дрогерия и сега не ги откривам...
Някъде около червен площад, център?
Дано някой знае, че си купих две, три други и не съм доволна изобщо.

# 104
То си беше отдавна, де.
Радвам се, че е добре.
Аз влязох да питам от къде да се сдобия с такива фиби/фуркети?
Скрит текст:
Но конкретно място, в което със сигурност предлагат, че нямам никаква възможност да обикалям.

Общи условия

Активация на акаунт