На пазар във Варна - Тема 53

• 31 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
На светофара на ВИНС, точно на диагоналния ъгъл срещу унито, има оптика. До нея, съседната врата, или по-съседната (посока Севастопол) има малко магазинче за сувенири и джунджурии, изкарват на тротоара щендерче. Там продават същите, купувах за дъщеря ми.

# 106
Аз купувам от Джъмбо. В ДМ също има, но не са толкова качествени. От много мек материал са и се огъват супер лесно.

# 107
  • Варна
Тия са здрави. Щерката има дълга, гъста и много здрава коса, нямат мърдане.

# 108
  • София
Здравейте,

извинявам се, че така нахълтвам в темата, но не намерих по-подходяща за въпроса си: има ли тази година свободен достъп до плажа на "Слънчев ден" край Варна или не?

# 109
  • Варна
Първо да благодаря за новата тема!
Здравейте, момичета!  Dва дни обръщам темите, но  инфото до което все пак успявам д с добера, се оказва старо.
Търся
1. добър козметик за атравматично почистване на лице, т.е. професоналист, пипащ вещо и внимателно. В коя част на града ще е - няма значение, важното е след излизането от салона да няма белези.
2. лекар който да изгори с лазер или електрокаутер дребни несъвършенства по кожата на лицето. Специалистът, който досега ползвах (д-р Юлиян Пенев) е минал в свърхдълбока нелегалност, половин година не мога да му хвана следите.
Grin
Докторът не си вдига телефона, защото си е особняк. Има много пациенти човекът. Кабинетът му е до терапията, зад Гюрлата, в червения блок. Ха сега кажи мерси!

Голямо БЛАГОДАРЯ, да си жива и здрава! :beer

# 110
Д-р Пенев няма специалност и от РЗИ са му затворили практиката, защото няма право да работи по медицински стандарт "Кожни и венерически  болести". Чака сина му да вземе диплома и да започне легално да бачка Simple Smile Wink

# 111
  • In transit
Здравейте момичета,

Търся спирали на Дебора/ Deborah Milano, някой знае ли къде във Варна мога да намеря?

Много съм доволна, но ги спряха от Лили дрогерия и сега не ги откривам...
Някъде около червен площад, център?
Дано някой знае, че си купих две, три други и не съм доволна изобщо.
И аз много ги харесвах. За съжаление никъде я няма марката във Варна. Виж тук има доста техни продукти: makeup.bg Сайтът е читав. Поръчвала съм.

# 112
Д-р Пенев няма специалност и от РЗИ са му затворили практиката, защото няма право да работи по медицински стандарт "Кожни и венерически  болести". Чака сина му да вземе диплома и да започне легално да бачка Simple Smile Wink
Ами хайде тогава да не го издаваме, защото има хора като мен, дето ми се стъжни живота, като разбрах, че е изчезнал.

# 113
  • Варна
Първо да благодаря за новата тема!
Здравейте, момичета!  Dва дни обръщам темите, но  инфото до което все пак успявам д с добера, се оказва старо.
Търся
1. добър козметик за атравматично почистване на лице, т.е. професоналист, пипащ вещо и внимателно. В коя част на града ще е - няма значение, важното е след излизането от салона да няма белези.
2. лекар който да изгори с лазер или електрокаутер дребни несъвършенства по кожата на лицето. Специалистът, който досега ползвах (д-р Юлиян Пенев) е минал в свърхдълбока нелегалност, половин година не мога да му хвана следите.

Добър козметик се обсъждаше тази козметичка https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0 … -261329351419696/

Посетих я и също останах доволна Wink

# 114
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча къде да ходя да гледам и поръчам щори? Интересуват ме тези от типа ден и нощ, с blackout ефект, т.е. да имат вариант силно затъмняване, тъй като ще ги слагам в бъдеща детска източна стая на последен етаж, т.е. сутрин напича яко.

# 115
  • In transit
Някой може ли да ми препоръча къде да ходя да гледам и поръчам щори? Интересуват ме тези от типа ден и нощ, с blackout ефект, т.е. да имат вариант силно затъмняване, тъй като ще ги слагам в бъдеща детска източна стая на последен етаж, т.е. сутрин напича яко.
https://www.dograma-bg.com/ От години сме техни клиенти. Няколко пъти сме ги ползвали, много коректни. Имат мостри на такива щори в офиса им.

# 116
  • Варна
Много благодаря. Ще идем да видим на място.

# 117
  • Deutschland/HE

В такъв случай бих сложила външни ролетни щори. В Германия около нас 100% са с такива, ние във Варна имахме на западната стая (лятото ставаше ад), тази година поръчвам за детската и за хола. Препоръчаха ми една фирма на ъгъла на ул. "Чаталджа" и бул. "Генерал Колев", но още не са ги поставили и не  мога да дам препоръка. Предните щори ни ги правиха преди 11г.

# 118
  • Варна
Сложно е за ролетни... Отпред има голяма затворена тераса, та външни щори в затворена тераса е малко безсмислено. Трябва да сложим ролетни на прозорците на терасата, а там вече цифрата ще е голяма.

# 119
Момичета, искам да направя подарък на майка с индивидуално изработени по нейното ходило стелки (първоначално мислех обувки, но сякаш е по- практично и дълговечно да са стелки). Някой има ли опит по какъв ред се минава и къде се ходи, че години се мъчи горката. Няма поставена диагноза и заболяване де, просто и е особено стъпалото и краката и са вечно в рани. Иска ми се да я облекча, няма да правя компромис с качество и цена.
Благодаря ви предварително за помоща!

Общи условия

Активация на акаунт