На пазар във Варна - Тема 53

• 31 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Какво значение има кой къде живее, не мога да разбера, ние дето не живеем там не падаме от Марс и също познаваме града. въпрос на терминология е как ще го опишеш в крайна сметка, факт, че няма общо с Гюрлата, защото е от другата страна на булеварда. Може да е близо, но това е друг въпрос.

# 256
  • Варна
Mikkey, този цвят от този модел бои Blush Благодаря, ще погледна в Елитис като имам път натам. Търся и конкретен цвят на Excellence fashion на L’Oréal, в ДМ и Лили има само малка част от цветовете им... знаете ли къде зареждат целите серии?

# 257
Момичета, в морската градина има ли парк с динозаври тази година? Срещу входен билет  разглеждаш динозаври, които мърдат, ръмжат. Извинявайте, ако въпросът не е за тук.

# 258
  • Варна
Не съм виждала, чула и чела за тях за тази година. Или няма да ги има, или ще са по-късно.

# 259
  • Варна
Те там билетите май бяха доста сериозна сума.

# 260
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно динозаврите нещо интересно щеше да има организирано от Щура лаборатория идния месец мисля. Срещнах из Фейса публикация, но не запомних точно кога.

# 261
  • In transit
Mikkey, този цвят от този модел бои Blush Благодаря, ще погледна в Елитис като имам път натам. Търся и конкретен цвят на Excellence fashion на L’Oréal, в ДМ и Лили има само малка част от цветовете им... знаете ли къде зареждат целите серии?
Пак там имаше доста цветове и от тази серия. Ако имаш път може да погледнеш и в магазина им, който е под Делта планет мол. Там е най-големия магазин и принципно е най-добре зареден.

# 262
  • ВАРНА
Това лято пак ли ще изостанем от Бургас с голям концерт на плажа на мега известен изпълнител?  

В Бургас 10 август идва краля на съвременното диско Ди джей Бобо?  

А във Варна........Веселин Маринов и Лили Иванова.

# 263
Благодаря за информацията за аутлета за бисквитки. Днес ходих до този срещу Гюрлата и купих няколко неща. Има голямо разнообразие. Цените са добри спрямо грамажа, средно 2,50 лв/400г. Вкъщи сладкото върви и това е добре дошло.

# 264
Благодаря за информацията за аутлета за бисквитки. Днес ходих до този срещу Гюрлата и купих няколко неща. Има голямо разнообразие. Цените са добри спрямо грамажа, средно 2,50 лв/400г. Вкъщи сладкото върви и това е добре дошло.
Работното време да ти е направило впечатление?

# 265
На място не обърнах внимание на работното време. Но ето какво пише в Интернет

# 266
Добър ден. Тъй като не съм от Варна - магазин за официални рокли plus size (но не китайски plus size) размери къде има?
Скрит текст:
(без Рени Фешън, бях там, не мисля че разбират че кройка за шкембе е различно от кройка за бременен корем)

# 267
  • ВАРНА
Явно на всички магазини на Суит+ е еднакво работното време.

И на Аутлета на Балчик е същото  - всеки ден  от 08.00 до 20.00ч. 
-  Но и вкл. и събота и неделя и  зимата дори неделя си работят до 20.00 ч. - 19.50 ч. приключване на касата.
Аз ходя на 22-23 декември

# 268
Това лято пак ли ще изостанем от Бургас с голям концерт на плажа на мега известен изпълнител?  

В Бургас 10 август идва краля на съвременното диско Ди джей Бобо?  

А във Варна........Веселин Маринов и Лили Иванова.

Ще има Варна рок, през август(16, 17 и 18-ти). И в тази връзка- ако можете да ми препоръчате място за 3 нощувки близо до Южния плаж, за 4 човека, по възможност с опция за паркиране, ще съм много благодарна! И да попитам- синята зона важи ли и през уикенда?

# 269
Киса , HighSpeed, iv.elina, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт