На пазар във Варна - Тема 53

• 31 526
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Лане, аз и още два такива магазина знам, но лекинко режат глави. Някой спомена, че го има в Била, ще намина тия дни. Би трябвало да е по-нормална цената там.

# 361
Хайче, погледнах и в Зоя, ама и там ... като сложат био и цената хвърчи. Сещам се и за Килера но и там сигурно режат главата от кръста....

# 362
  • Варна
Конопеното мляко вариант ли е за заместител?

# 363
  • Варна
Хммм. Не знам. Ще попитам.

# 364
Малко встрани от темата за пазаруването, но ми прави впечатление, че откак махнаха светофара на автогарата, има ужасни задръствания между другите два светофара - на мол Варна и двете кули, посока излизане от града. Преди бяха само в час пик, а сега са целодневно.

Аз имам същите наблюдения в същата отсечка, но в обратната посока след влизане от града в час пик към 17:30. Според мен причината е, че голяма част от автомобилите завиваха наляво към Гранд Мол, за което имаха отделна лента + 15-25 секунди секция на светофара и един вид се изтегляха. Сега всички са дружно направо в лявата лента и се струпват и влачат до кръговото.

# 365
  • Варна
И какъв е изводът? Блъснаха се милиони, а движението и трафикът станаха по-зле май...

# 366
  • Варна
Хммм. Не знам. Ще попитам.
Ако става, прави се изключително лесно в блендер конопени семена и вода, за секунди. В нета е описано как.

# 367
  • Варна
И какъв е изводът? Блъснаха се милиони, а движението и трафикът станаха по-зле май...
Точно такъв е изводът, за съжаление. Не че не беше ясно още преди да направят магистралата, ама на някои не им се вярваше.

# 368
Здравейте 😊 Къде във Варна мога да намеря семпли халки бяло злато на нормална цена? Гледах в по-централните златарски магазини,но 400-500 лева за халка ми се струва много,а и масово са с камъчета,матови линии и финтиглюшита😲🙈

# 369
Да не говорим, че при по-обилен джд имаме и водопад Wink

# 370
  • ВАРНА
Страхотия в Джъмбо Владиславово по време на бурята 17.45 ч. -   счупило се е панорамното стъкло на Джъмбо върху хората на ескалатора!   
Има пострадали.

# 371
Някой купувал ли е протеин на прах, но не тези за спортуващите, а примерно конопен? Видях в сайтове разфасовки и цени, ако някой има идея къде във Варна мога да видя "на живо", да сподели Simple Smile

HighSpeed, нямам представа как вървят цените на това, което търсиш, но може да имаш предвид и магазин Зелен. Намира се на "27-ми юли" откъм "Мария Луиза", той на практика си е на булеварда даже. А това открих на сайта им - https://zelen.bg/biomagazin/super-hrani-dobavki/superhrani/bio-k … ragon-superfoods/
Не разбрах обаче дали отстъпката е валидна само за онлайн магазина, или и за физическия им.

# 372
  • Варна
Здравейте 😊 Къде във Варна мога да намеря семпли халки бяло злато на нормална цена? Гледах в по-централните златарски магазини,но 400-500 лева за халка ми се струва много,а и масово са с камъчета,матови линии и финтиглюшита😲🙈

От Рома Голд на колхозния си взехме халки скоро (но не са само бяло злато ,а микс ) ,имат размери и ни излязоха двете - около 500 лв.

Поправям се под 400 лв са излезнали и ни ги гравираха безплатно Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 15:14 от Бисквитка

# 373
На Чаталджа до крепежните има златарски магазин, всъщност е ателие и продават сувенири също и сребро. Човекът е златар, може да ви направи или предложи от наличните

# 374
И ние Рома голд си взехме миналата година, но напълно стандартни халки, доста по- евтини от другите места. Иска ни около 1000лв.  Astonished

Общи условия

Активация на акаунт