На пазар във Варна - Тема 53

• 31 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Бихте ли препоръчали фирма или майстори, които са ви е правили вградени кухни и от които сте останали доволни.
Правим детска стая в момента, но фирмата, с която решихме да работим ни я препоръча приятел на ММ, който е правил наскоро цялостно обзавеждане при тях. Формика се казва, в Гугъл излизат адрес и телефон:
Телефон: 089 855 8864
Засега мога да кажа, че съм доволна от бързината, с която направиха и преправиха проекта, както и със самата му визия. 2 дни след първото ни ходене имаха 3 готови проекта, от които да избираме, след по-малко от седмица имахме окончателен вариант. За сравнение от фирмата, в която бяхме преди това 3 седмици не ни се обадиха за първоначалния проект, след което ни обявиха цена с 50% по-висока от тази на Формика. След месец ще мога да споделя лични впечатления от изпълнението и монтажа.

# 346
Някой знае ли за лятното кино на Св Константин и Елена дали има паркинг безплатен? Евентуално къде може да се паркира ако няма такъв паркинг?

# 347
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Платено било навсякъде. Ние още не сме се престрашили, но на 16 смятаме да отидем. Ако не ви е. Simple Smile късно ще споделя.

# 348
Аз идея за спиране имам, до ресторант Немо. Има малко ходене, но лято е, разходките не са проблем. Ще проверя колко е паркинга и ще преценя дали ми се свидят парите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 349
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сподели, то и удобен автобус няма. Изобщо, луда работа.

# 350
Дъщеря ми сега беше там на Цар лъв, те са били с 409 автобуса. Слязли са на ЛИДЛ и пеша до киното. Имало е много хора, пълно било. Каза, че е добре да се иде по рано защото свършвали възглавничките които дават за сядане, но др вариант било да си носиш.

# 351
Остана ли магазин PPT във Варна? Този на Владислав е затворен, имам спомен, че имаше и друг, но не се сещам къде. А и сайта им не се отваря.

# 352
  • Варна
Малко встрани от темата за пазаруването, но ми прави впечатление, че откак махнаха светофара на автогарата, има ужасни задръствания между другите два светофара - на мол Варна и двете кули, посока излизане от града. Преди бяха само в час пик, а сега са целодневно.

# 353
  • Варна
Да, страшно стана там... А долу където свършва новия бул. Левски към Крайезерния е още по зле - такива тапи стават, такова чакане пада сега. Всеки ден минавам от там за работа и то не в час пик и е ужъс. Преди да пуснат булеварда беше задръстване само след 16ч. сега е почти нон-стоп. С това "малко" смешно кръгово лудницата е пълна. Въоръжавам се с търпение и това е...неприятно Wink

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 14:16 от Mimkish

# 354
  • Варна
Наложи ми се да си променя маршрутите и аз. Вече рядко слизам под Сливница, а преди редовно ползвах Владислав в споменатата отсечка. За крайезерния хич не ми се говори. Единия ми склад е до жп гара и често ходя там. Преди си хващах крайезерния после, но сега се примирявам и пак се качвам през центъра. То не само задръстванията са проблем там ами и ордите мургави нещастници, които въртят ужасни номера на минаващите.

# 355
  • Варна
Сподели, то и удобен автобус няма. Изобщо, луда работа.
За киното - като минете кръговото над Св.Константин и Елена има отбивка, може да се спре там и от там има пътека надолу, която слиза на улицата където се намира.

# 356
  • Варна
Вчера бяхме на кино, свободно влязохме и паркирахме пред киното, явно вечер няма проблем, нищо не сме плащали

# 357
  • ВАРНА
Аз ще се включа пак -
-  ако някой мерне промоция в големите вериги на Ефес кен - Туборг кен - Стела Артоа...да свирка!  
Само тези три марки обаче.

# 358
  • Варна
Някой купувал ли е протеин на прах, но не тези за спортуващите, а примерно конопен? Видях в сайтове разфасовки и цени, ако някой има идея къде във Варна мога да видя "на живо", да сподели Simple Smile

# 359
Хайче, в магазина на Балев на кръстовището на Чаталджа и Ген. Колев трябва да има.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт