На пазар във Варна - Тема 53

• 31 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Сещам се само най-близко за под Младежки дом

# 616
  • Варна
Искам да направя изненада разходка с лодка + романтична вечеря. Сещате ли се за подходящи предложения на по —нормални цени?

В Грабо мярнах ваучери.

# 617
Живанка, на ОМВ бензиностанциите има банкомати на Райфайзен, но конкретно на ОМВ-то в този район не знам дали има банкомат

Много благодаря, ще проверя там!

# 618
Искам да направя изненада разходка с лодка + романтична вечеря. Сещате ли се за подходящи предложения на по —нормални цени?
На река Камчия?

# 619
  • Варна
Някой знае ли какво се случи с fish and chips ? Въобще всичко им е изтрито ... Sad
Miss_V беше питала за Fish and Chips. Днес минах покрай Стоматологията, отново са отворили обекта, за моя радост ☺

Ама сигурно ли е , че е Фиш ЕНД чипс ?
Аз бях минавала преди месец и нещо от там и си беше отворено , но не беше вече fish and chips...
А и страницата им в ФБ все още я няма Sad

# 620
  • Варна
Ама сигурно ли е , че е Фиш ЕНД чипс ?
Аз бях минавала преди месец и нещо от там и си беше отворено , но не беше вече fish and chips...
А и страницата им в ФБ все още я няма Sad
[/quote]

Специално загледах табелата отгоре точно Фиш енд Чипс пишеше, освен ако не е останало от старите собственици.
Вътре си имаше пържена риба в топлите витрини.

# 621
  • Варна
Моля, кажете ми момичетата, кое сирене е най-вкусно? Колко са ги пробвали, докато нищо не им харесва.

# 622
  • ВАРНА
На мандра Киселово - във всички МАКАО/ Виница - Конфуто  го има. 

# 623
Моля, кажете ми момичетата, кое сирене е най-вкусно? Колко са ги пробвали, докато нищо не им харесва.
За нашето семейство - млечните продукти Добротица. Сирене, краве масло, кашкавал.

# 624
  • Варна
Аз взимам Кметовци - сирене. Кашкавал Витоша на "33 крави"

# 625
  • Варна
Сиренето на Мандра Киселово е менте. Имат няколко акта и запечатване на цеха им. Ниската цена е подвеждаща.
В сайта на "Активни потребители" ще видите точен анализ на известни марки бг продукти. Аз предпочитам "Маджаров", "Домлян", "Верея".Не са идеални, като домашно сирене , но не са вредни. Ако имате бюджет, залагайте на гръцки сирена -"Халуми".

# 626
  • Deutschland/HE
На нас ни харесва на Добротица, кашкавала им също е много хубав.

# 627
  • ВАРНА
От скъпите най-хубавото и единствено заслужващо си големите пари действително е Добротица.    
Но не съм виждал във Варна никъде сирене и кашкавал Добротица.  

Аз го купувам от Кранево -  ама там магазинчето е само сезонно от 1 юни до 6-7 септември работи.

# 628
От скъпите най-хубавото и единствено заслужващо си големите пари действително е Добротица.   
Но не съм виждал във Варна никъде сирене и кашкавал Добротица. 

Аз го купувам от Кранево -  ама там магазинчето е само сезонно от 1 юни до 6-7 септември работи.

Добротица имат фирмен магазин в Гранд Мол. Също така, над мола на бул.Сливница има месарница в, която  имат щанд с продукти на Добротица.(тук)

# 629
Добротица имат собствени магазини- пазар Чаталджа, Колхозен и в един от моловете, мисля Гранд мол.
Кашкавалът на Маджаров се изпарява при печене. От доста години не го купувам

Общи условия

Активация на акаунт