На пазар във Варна - Тема 53

• 31 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Не разбрах за Шкорпиловци къде пишат.

От скоро има нов асфалтиран път с разчертани парко места до пясъка - там плаща ли се на час вече?

На разчертаните места нямаха фишове, нооо тези наспрели плътно в дясно покрай храсталаците си имаха.

# 226
  • Варна
Аз я ненавиждам синята зона и все още смятам, че не е направена за удобство на гражданите, а за да пълни джобовете на хрантутниците в общината.

# 227
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Паркинга е на гърба на ФК-то. Улицата май е Раковски, но не съм сигурна на 100 процента.

# 228
  • Варна
Аз я ненавиждам синята зона и все още смятам, че не е направена за удобство на гражданите, а за да пълни джобовете на хрантутниците в общината.

Аз пък я харесвам, но съм пешеходец. Всеки гледа от своя камбанария. Blush

А и когато се е налагало там да спрем със семейната кола, плащаме с смс - бързо и удобно. Като нямаше синя зона, въртяхме по половин час докато намерим място.

# 229
  • Варна
О, ако става дума за мпс-та, съм неутрална. Аз лятото карам мотор, а ние зона не плащаме. А зимата работа в зоната нямам, така че не ми пука. Други неща ме дразнят, но да не спамим темата.

# 230
  • ВАРНА
Защо да е спам? 
Стига с това плашене постоянно от всички!

Няма друга тема за Варна и къде да пишем всичко за Варна!

# 231
  • Варна
Синята зона е достойна за отделна тема, но аз лично не искам да пускам такава, а ако някой пусне, добре ще си помисля преди да участвам. Там мненията са много, противоречиви са и маса народ се връзва ужасно, стават скандали, ум да ти зайде. Нагледала съм се на полемики във фейса, не ща повече.

# 232
  • ВАРНА
Гледам че Бургас си имат обща тема тук в на пазар!  
Само че вътре се пише за гинеколози - паркинги и общо за всичко - НЕ само за пазарене!

Варненската защо да не е същата?!

# 233
  • Варна
Е, аз нямам против.

# 234
  • ВАРНА
E  - например в Балчик - знаете ли че на кръговото/ТИР паркинга има страхотен сладкарски Аутлет?   

- И работи и зимата и неделя от 08.00 ч. до 20.00 часа.
И е на много добро място до главния път буквално.

# 235
Мисля, че е на sweet+. Ако са същите, имат и няколко обекта във Варна. Под КАТ и в Трошево - за тези се сещам сега.

# 236
  • Варна
Това ще си го запиша. Чудесно звучи за едно бързо каране с моторетките и отбиване на кафе Simple Smile

# 237
Не са точно подходящи за отбиване за кафе, в смисъл няма зона за сядане, обикновени магазини за сладки изделия на ниски цени са си.

# 238
  • Варна
Мисля, че е на sweet+. Ако са същите, имат и няколко обекта във Варна. Под КАТ и в Трошево - за тези се сещам сега.
Къде точно се намират магазините им във Варна. И има ли там на килограм бисквитки, както в Балчик?

# 239
  • ВАРНА
На Младост Гюрлата  пазарчето чух че има - но е свръх миниатюрна барачка!  Нищо общо с мащаба на Аутлета в Балчик....артикулите във Варна са им на зареденост 30% от тези в Балчик.

Само в Балчишкия им аутлет имат маса и столове и под климатика и до кафемашина точно - тоест вътре са.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 17:59 от Печикамъков

Общи условия

Активация на акаунт