На пазар във Варна - Тема 53

• 31 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Къде мога да намеря калъфи за куфари, различни размери? Знам, че в Алиекспрес има, но нямам време да чакам.

# 571
  • Варна
Здравейте!
Как да стигна до Аквахаус http://aquahouse.bg/ с автобус от кв.Левски?
Мисля,че от спирка Явор с 31А,обаче на коя спирка да сляза?С две деца не ми се обикаля в жегата.
Таксито знаете ли колко ще ми излезе?

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 09:32 от Velina_p

# 572
Къде мога да намеря калъфи за куфари, различни размери? Знам, че в Алиекспрес има, но нямам време да чакам.

Може би да проверите в Джъмбо или в магазини за куфари и чанти (Estil и подобни). Или от Али с доплащане за по-бърза доставка, ако имате 2-3 седмици?

# 573
  • Варна
Здравейте!
Как да стигна до Аквахаус http://aquahouse.bg/ със автобус от кв.Левски?
Мисля,че от спирка Явор с 31А,обаче на коя спирка да сляза?С две деца не ми се обикаля в жегата.
Таксито знаете ли колко ще ми излезе?
Таксито ще ви излезе под 10 лева. Иначе може да вземете от Явор или Спортист 31а и да слезете на спирка св. Константин и Елена, а най добре  попитайте кондукторката в автобуса.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 10:27 от Nell999

# 574
  • Deutschland/HE
С 31А се слиза на сп. Светои Константин и Елена, не на Лидъла, а на следващата и има да повървите 5минути.

# 575
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Слизате на кръговото / обръщача на 31А и после само надолу по уличката към морето.

# 576
  • Варна
Благодаря Simple Smile

# 577
Здравейте, маникюрист около левски  , който да работи в .неделя сещате ли се?

# 578
  • Варна
Къде има парфюми на Ели Сааб, освен Морска гара? Търся да пробвам 2-3, а не ги намерих във фришопа. Благодаря предварително!

# 579
Здравейте, маникюрист около левски  , който да работи в .неделя сещате ли се?

А изобщо някок маникюрист , който да работи я неделя?

# 580
Всъщност да - мацката която е в Красен стил (на улица Рила) съм я виждала да работи в неделя (ходя при фризьорка там). Но не знам дали това се води Левски .

# 581
       Парфюми на Ели Сааб имаше в магазина за парфюми по диагонал на църквата Св. Николай на центъра.
       Къде във Варна може да се поръча букет с доставка на адрес, НО с НОРМАЛНИ цени ? Всичките, които погледнах снощи работят на поне двойни цени , като доставката и аранжировката се плаща отделно и става нещо колосално като сума.

# 582

Къде във Варна може да се поръча букет с доставка на адрес, НО с НОРМАЛНИ цени ? Всичките, които погледнах снощи работят на поне двойни цени , като доставката и аранжировката се плаща отделно и става нещо колосално като сума.
Срещу бившето Пикадили Чаталджа, сега не знам точно как се казва магазина, има магазин за цветя. Поръчвали сме преди години, приемливи цени на букети и доставка. Сега не зная как стоят нещата.

# 583
      Благодаря, ще проверя. Учудващо е, че във Варна не мога да открия такъв магазин и повечето предлагащи доставки са интернет магазини. Аз искам да видя букета и да коментирам някой детайли преди да го изпратят.

# 584
  • Deutschland/HE
Погледни в "Ама но", на убл. "Г.С. Раковски" почти до ул. Пирин, правят доставки, но за цените нищо не мога да кажа, преди няколко години получих букет от колегите, правен при тях, беше страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт