На пазар във Варна - Тема 53

• 31 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Феба в ЗаЗа. Ако е за голям бюст, особено малка обиколка с голяма чашка, горещо препоръчвам банските на Esprit. Могат да се видят и пробват в магазин Бул Бел в Гранд мол. После според модела търся най-изгодното предложение като цена. Понякога това е във фешън дейс, понякога при самите Бул Бел. Откакто открих бельото и банските на Esprit,забравих за Триумф, Феба, Фелина и т.н.

# 556
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ходих и там тази вечер специално, няма нищо за голям бюст, вярно, че е края на сезона, но все таях някакви надежди. Благодаря.

# 557
  • Варна
Разгледайте сайта им, могат да се върнат нещата, за разлика от ФД примерно. Поръчвам също директно от EU сайта на Esprit. Няма други толкова удобни, добре поддържащи чашки в размер 75 DD/E. Триумф последните години занижиха качеството, за скучните десени, да не говорим.

# 558
Виждала съм в немските магазини.

# 559
Някой скоро да е ходил в склада за парфюми до училище "Кирил и Методий"? Дали още работи, има ли възможност да пробваш аромати или трябва предварително да си избрал какво искаш?

# 560
Я дайте повече информация за този склад, за първи път го чувам? Къде точно се намира?

# 561
  • Варна
Скоро ще обсъждаше един там, което всъщност е апартамент в блок. Вероятно за него става въпрос, но и аз не разбрах точно къде е.
Доста доволни имаше от качество и цени.

# 562
  • Варна
Я дайте повече информация за този склад, за първи път го чувам? Къде точно се намира?
Не е точно склад, а си е апартамент,  в който има онлайн магазин за парфюмерия. Може да се отиде на място и да се купят парфюми от там. Намира се на ул. "Братя Миладинови" в блока непосредствено до училище "Кирил и Методи" във 2  вход. https://www.google.com/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%22%D0%91%D1%80% … .45h,84.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHRp18Avf9AU6q9OAK-O35w!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x40a4540bcedc02b7:0x52a261ff011afed5!8m2!3d43.208129!4d27.9191896

Сайта на онлайн магазина е е: http://1001-bg.com/

# 563
Благодаря, ще се върна да търся отзиви за качеството.

Може ли да пусна обикновена поръчка за паспорт в ОД вместо в районното по постоянен адрес?

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 18:21 от Saudadе

# 564
Аз от над 10 години си купувам парфюми от там. Доволна съм от качество и цена. Има тестери, има и в опаковки. Преди 1 седмица ходих за парфюм там, едната дама е много приятна, отзивчива и помага. Истината е, че е мн ароматизирано там и за мен е мн трудно ако не знам какво търся да си избера. Ходя да мериша в МОЛ или другаде. Харесам си, влизам в сайта им сравнявам цените и тогава отивам директно да си купя парфюма.

# 565
Кой магазин за часовници бихте ми препоръчали - Oxette /в Гранд мол/ или Exess /на центъра/? Приемам и други мнения. 😊

# 566
Има един часовникар на Битоля. Продава и часовници. Хубави модели и скъпи марки.
На морска гара в шопа също има хубави часовници. Там има и от любимата ми марка на Fossil.
И срещу ОББ на Червеният площад има магазин за часовници Simple Smile

# 567
  • Варна
Магазина на Морска гара, Класик срещу църквата Свети Никола, Димов малко по-нагоре, до УниКредит. Часовникарят на Битоля е този, който обслужва сервизно магазин Класик. Тоест, също е надежден вариант.

# 568
  • Варна
Здравейте, търся чай Рickwick. Преди се продаваше навсякъде - и във веригите по-големи магазини и в по-малките. Напоследък никъде то няма. Поръчах веднъж онлайн 2 кутии, но за доставка платих колкото за още 1 кутия Sad. Ако може някой да помогне, ще съм много благодарна!

# 569
  • Варна
Потърсете в "Метро".

Общи условия

Активация на акаунт