На пазар във Варна - Тема 53

• 31 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Кашкавалът на "Домлян", няма да Ви разочарова - печен, паниран . Sunglasses

# 631
Магазинът на Добротица на Чаталджа е фирмен и е добре зареден, но за мен са абсолютно безвкусни и блудкави като продукти. Киселово съм пробвала да изкисна малко, пусна много странна боя. Пършевица и Маджаров също развалиха качеството преди 1-2 години, преди ми бяха фаворити. Сега купуваме Верея и Домлян основно, но те са с по-кисел вкус и не на всеки биха допаднали.

Кашкавал Витоша на 33 крави и от нас се харесва много.

# 632
  • Варна
В пилешкия магазин, до супермаркет "Гастро" в градинката на ъгъла на "Цар Освободител" и "Генерал Колев" също се продават продуктите на Добротица

# 633
Добротица имат собствени магазини- пазар Чаталджа, Колхозен и в един от моловете, мисля Гранд мол.
Кашкавалът на Маджаров се изпарява при печене. От доста години не го купувам
Бях гледала интервю със собственика, че политиката им е да не работят с големите вериги. Продават продукцията си във фирмени магзини или в малки магазинчета. В единия млечен магазин в Цветния също ги има, харесват ми. Кисело мляко и сирене купувам само на Добротица. Кашкавал купувам на Арачиеви.

П.П.
Търся да купя тюрбан/шапка/ от мека памучна материя. Малко по-натам ще видя и за перука, но като начало ми е спешен тюрбана. В отделението по химиотерапия видях, че някои жени са с такива, но тогава не съобразих да попитам откъде са ги взели. Всички идеи са добре дошли.
Допълвам за тези, които биха търсили след мен - тюрбани има в Гранд Мол, на щанда за шапки пред Х&M. Оказа се, че собствениците са същите като на магазин Сандра на Шейново и там също се продават този тип аксесоари. Имат едно голямо "браво" от мен. Много учтиви и съдействащи!

# 634
  • In transit
Кашкавалът на "Домлян", няма да Ви разочарова - печен, паниран . Sunglasses
+1
Също кашкавалите на Мероне.

# 635
  • Варна
Добротица има и в уличката зад градска болница, близо до сладкарница маргаритка.
Иначе кисело и прясно мляко - Верея, сирене - Елена, кашкавал различно, напоследък харесване този в лидл, който пише че е по БДС.

# 636

Това не е ли актуално?

# 637
  • Варна
Някой поръчвал ли си е обувки от сайта обувки.бг?
Интересува ме марката Jenny Fairy дали е читава?
Харесах едни боти от еко кожа и им се чудя.
В новия мол в магазина за обувки ССС май съм виждала тази марка, ако не се бъркам...

# 638
  • Варна
Аз поръчвам най-редовно от обувки.бг. Винаги съм мислила, че ССС и обувки БГ са едно и също, но май не е така. Джени Фейри не съм купувала, но ако нещо не е ок, можете да върнете. Коректни са.

# 639
  • Варна
И аз давам глас за обувки.бг. Идват бързо, а ако се наложи, връщат без проблем.

# 640
  • Варна

Това не е ли актуално?
Това май са адресите само на фирмените им магазини. Иначе в малки магазинчета също продават продуктите си.

# 641
  • Варна

[/quote]
Това май са адресите само на фирмените им магазини. Иначе в малки магазинчета също продават продуктите си.
[/quote]

На Добротица продуктите са пълни с калциев двухлуорид. Купувам Равногор, а също и Родопа милк - "Високопланински", ако може да се вярва на етикетите, не влагат вътре това чудо. Мероне и аз харесвам, Домлян са с много високо качество от масовите.

# 642
# 643
Отдавна спрях да купувам сирене от.масови марки. Преди взимах от водица срещу мръвката, но нещо се изгуби. Сега взимам или от кръглите козе сирене от пазар чаталджа, или от парк март от по скъпия щанд. Всичко друго ми е тебешир.

# 644
Момичета, знаете ли дали има фото студио, което работи до към 19:30 – 20:00 часа в делничен ден или в неделя? 
Ако е в района на Колхозен пазар, Автогара, Тракия или Център ще е супер, но ми е по-важно работното време.

Общи условия

Активация на акаунт