Септемврийската дружина на море ще ходи таз година

• 11 277
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте.
Фрийки докладвай за сладкиша.Каква е рецептата,та е толкова специален.

Еци няма страшно,като мушнеш един пръст в устата му,много бързо ще разбереш какво е положението hahaha

Иви аз чак сега ти разгледах юнските снимки.Толкова съм отненсена, ooooh!че не съм забелязала....Откога са -започват от 1.06.нали?Ние имаме същото пате и голяма игра пада с него.Доскоро пееше,но една сутрин,след поредното събуждане с него,мъжа ми бесен му отне гласа(батерийте). Joy hahaha

Днес отвратителна жега.Добре са тези,които са на морето(а и тези,които утре заминават Peace)

Лека вечер

# 256
  • Sofia
Момичета, утре с Габи сме на лице за разходки или басейн до 14ч.и след 15.30ч. Ако някой иска, да се уговорим нещо  Peace

# 257
Вещи да ги поздравиш  Hug Малко сме трябва да се подкрепяме  Joy

Еци, Елито като не дава, я гъделичкам, докато почне да се хили неудържимо и разглеждам територията  hahaha Майка садистка  Mr. Green Добре, че почва да се хили веднага, пуст гъдел и то ще е като мене  hahaha Другото, което прилагам е да и подам храна с пръст и докато мушвам храната правя бързо опипване на венците. Успех   bouquet

Уиничка, а на вас леко преминаване в другия отбор  Praynig

Дейзи от 1 юни почват да. Той юли свърши аз още юлските не съм сложила, но ми е простено от една седмица съм с компютър вкъщи  Party но от тогава сме по болници и не е останало време  Sad

От май не съм водила човечето на плаж. Срамота на морето сме  Crossing Arms Смятам утре да извърша това приключение отново.

Цунки на дребните и на вас

# 258
Мамета, Пепи снощи проходи  Grinning
Първо направи 2-3 крачици, а после повтори и потрети и сега  running  Grinning
По този повод ви черпим по едно  Grinning

# 259
  • Пловдив
Евица, честито ти бягащо човече!!! Леко и безаварийно ходене!!! smile3539  tiptoe running

# 260
Евица - честито за бързоходко Laughing  bouquet newsm44 smile3501 Страхотна новина!

# 261
Евица,честито и от нас   bouquetда е силен и здрав юнакът , безпроблемно ходене му желая  bouquet

# 262
Хе хе, Еви ме е изпреварила, ама все не остава време да се похваля с ходеща Вероника
Във вторник малката ми бебочка, въоръжена с една лъжица в ръка просто е тръгнала. Днес вече не можеш да я спреш. А, ако има затворена врата блъска с юмручета и вика сякаш тя е затворена. Незнам какво ни чака на морето
Ааааа и разбира се за разкош си има още един ЗЪБ Mr. Green
Стискайте палци да се върна в добро психическо здраве от морето
Хайде до след седмица  car003

# 263
Еви, браво на момчето  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Joy Joy Joy Ех, пъргавелко си е той от съвсем малък, не ме учудва, че поведе хорото с прохождането.

Мен мъ е срам да си призная, но след като набедих Мартуша, че е мързелана има вероятност ние да сме следващите с прохождането Embarassed Кифлата се пуска смело и безотговорно и прави по 2-3 крачки, после я хваща шубето и си сяда на дупето. КАто проимаме постиженията на Пепи ще ви черпя и аз по едно Grinning

П.С Пипи сега прочетох и за Они. БРаво на мъника  bouquet  bouquet  bouquet Хайде сега яко да ти е дупе Joy

# 264
О зета и адашката ходят.Честити newsm68  tiptoe running на вече големите бебета.Ние се мъчиме още хванати за мама,но като се омуриме приклякваме и си  сядаме.МОйта мързелана всичко прави по късно от другите.Късно се роди,късно й поникнаха зъби, чак сега се върти по корем и така спи с вирнато дупе нагоре,сега се мъчи да ходи.Абе на мама мързеланата.Ние сме с нова прическа демек ВЕроника,ама апарата ми е в сака на дъното и не мога да ви покажа.Взех и бритона и от зад малко й подигнах.За сега ставам за детски фризьор.Жалко че й отрязъх букличките който образуваше отзад.Ако не се включа до довечера, пиятно изкарване на всички където й да ходите,дори и тук да седите.Ще гледам да вляза някой ден да ви "видя"

# 265
Честити проходили звездички  Hug Прощъпулниците почват  Joy

Елито падна няколко пъти и се понаплаши, така че ние ще се забавим. То при нас всичко е така. Тръгва от рано да прави разни неща, а докато се получи нещо минава мноооого време.

О, Роси какви късни зъби  hahaha това е нашата тема. Ще се конкурираме с новородените от юли както е тръгнало  Joy

Елито май ще е къдрокоска, почна да и се завива косичката. Ние още не можем да слагаме нито фибички, нито въшчици, но косата расте и нашият ден ще дойде  Hug

# 266
Сега предлагам да организираме едно съревнование - на кой ще му поникнат най- късно зъбите Mr. Green

# 267
  • София, Младост 3
Привет, Мамчета!

Рядко се включвам вече, но пони от време на време попрочитам по нещо! Първо да похваля участниците в конкурса със снимките на Германос, да знаете че сме гласували с Тити за вашите снимки и особено сме фенове на снимката на Мартуша сред играчките, просто е супер сладурска снимка!

Ние може да се кандидатираме за късно зъбоникнене. Едва преди десетина дни ни поникна първото зъбче, на следващия ден и второто и за сега са толкова. Но явно скоро ще има още, защото момчето е малко нервничко нощем... 

Не знам за срещата с бебоците дали ще се класираме, защото не знам с транспорта дали ще се уредим, а пък и 11ч е малко късничко за нас, обикновено се прибираме вкъщи до 13ч и после чак вечер заради жегите, но това ще го преживеем... Много ми се ще да видя бебочетата, а и вас мамета отдавна не съм виждала.

ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ И ДЕЧИЦА НА ГОДИНКА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И САМО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!  Hug  bouquet

Еви, адашке, честито ви прохождане (и тук да ви поздравя)! Лека и безаварийна!   bouquet

Айде ще пусна снимки малко по-късно, че днес сефтосахме новия ни фотоапарат, че стария се прецака....

целувки на всички дечица!

ааа, и да ви почерпим виртуално, че днес си имаме мини ден ден - малкия мъж става на 10 месеца!

# 268
  • Остров Приятелство
Evica
Честито!
Все по върхарите да се разхожда!

# 269
Тръгваме на   sport027 help  grinning039  car003 family smile3549 smile3548 travel motorна море-е-е-е-е-е-е--е-е-.ЩЕ се видиме след седмица или две.Пожелавам болничките да оздравеят,а на фурумско-бебешката среща ще се класирам за следващата обещавам.Искаме с Веронка снимки от срещата и не пишете много че ще трябва да чета до 14 септември до рождения ден на РОнката

Общи условия

Активация на акаунт