Пипиоле ми похвали се де!:-))А честито и на вас за ходещата малка дама:-))
Еви77 - няма снимки за добрутро:-(((
Роси и Вещи - весело и безаварийно море! И после снимки - нали си знаете?
Ще чакаме новини и снимки от прощъпулниците
Емо вече се пуска и стои сам прав за няколко секунди, но сме далеч от прохождането...
И ние тръгваме във вторник
Е, вярно, при свекито, но все пак ще ходим на плаж
Вече съм направила списъците и стягам багажа
Но най-важно е спокойната обстановка, разбира се 

Обаче с каква наслада дъвче всичко, което му дам 

Както и да е, ще видим как ще върви нататък... Обаче реших да го оставя да прави каквото си иска - щом иска да махне последното кърмене, да го направи
Не е хубаво да стане през лятото, но... нямам нерви да преодолявам поредната кърмаческа стачка 
А да не говорим как се кара когато иска нещо, което не му давам
Растат децата...
Дано и при вас мине бързо. Откъде ги хващате тези шарки бе хора. Съвсем се отказах за София през август 
Как нямам рагади още незнам. А пък аз си мислех, че няма да мога да кърмя повече от 6 месеца. След месец ще бия и най-смелите си мечти, а диването си търси манджата и това е. 

Ние още зъби нЕмаме, нищо че ходим, а не сме и единствените. Между другото тя Марти не може и да се изправя
Обаче ходи
Обяснение и чудо...Преживях го...Чакам да дойде на следващия ден в някакъв час, аз трябва да излизам, 1 час, 2 часа, 3 часа няма... И аз накрая си изтървах всички ангажименти и звъннах да и кажа въобще да не идва... На следващия ден пристига и ми крещи, че за нея експеримента бил приключил
Какъв експеримент бе жена, аз ти плащам да работиш
Както и да е, мислех, че ми е минало беше доста отдавна, но това, което Уо разказа, ми върна познати усещания