Септемврийската дружина на море ще ходи таз година

• 11 271
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
А ние сме като петнисти хиени....  Али, де аз съм си екстра.Тия температури уж зъби, ма накрая изби шарката...Не се разбра коя, щото вчера още не беше изцяло излязла като дойде педито да я види... Сега като хвърлих поглед на предишните ви постове отново със сигурност заключвам, че не е 5та шарка, защото почна от гърдите, торса е после вратлето и личицето...

Пипиоле ми похвали се де!:-))А честито и на вас за ходещата малка дама:-))

Еви77 - няма снимки за добрутро:-(((

Роси и Вещи - весело и безаварийно море! И после снимки - нали си знаете?

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 08:03 от Winny

# 271
Предложение за заглавие на следващата тема:
Септемврийчета очакват с нетърпение Първото си рожденденско приключение

А по-следващата тема вече ще е с нещо с ЧРД  Peace

# 272
Честито на проходилите мъничета Они и Пепи! running Ще чакаме новини и снимки от прощъпулниците Hug Емо вече се пуска и стои сам прав за няколко секунди, но сме далеч от прохождането...
Хайде на морееееееее  grinning039 И ние тръгваме във вторник newsm44 Е, вярно, при свекито, но все пак ще ходим на плаж Wink Вече съм направила списъците и стягам багажа Mr. Green
Вещи, дано поостанете в Равда, та Приси да се порадва на слънце и море Peace Но най-важно е спокойната обстановка, разбира се Hug
Уини, бързо да минава гадната шарка Praynig
Иви, Уини, да си направим състезание за най-късно никнене на зъби, както предложи Лулу Mr. Green Ние може и да грабнем голямата награда, защото даже подути венци нямаме Crazy Обаче с каква наслада дъвче всичко, което му дам Flutter
Момичета, гласувах за всичките ви снимки в конкурса на Германос - страхотни са  bouquet
Аз вчера реших, че моето диваче вече се е отбило - отказа категорично да суче и въпреки всички опитани тактики (включително глад и жажда) той се инатеше и не сучеше. На обяд, след 13 часа, аз се предадох и го нахраних с лъжицата. А той доволен заспа. И помислих, че това е краят... Днес си казах ще предложа, да видим какво ще стане... И познайте - сучеше сякаш нищо не е било! Това дете ще ме побърка Crazy Както и да е, ще видим как ще върви нататък... Обаче реших да го оставя да прави каквото си иска - щом иска да махне последното кърмене, да го направи Tired Не е хубаво да стане през лятото, но... нямам нерви да преодолявам поредната кърмаческа стачка Crossing Arms
Вчера се започна и с инатенето... Той уж е сравнително кротък, ама казват, че тихата вода... Wink Mr. Green По принцип е най-доволен, когато е в ръцете ми, но снощи реши да ходи по никое време и като заизпъва крака да слиза, като се разкрещя ooooh! А да не говорим как се кара когато иска нещо, което не му давам Confused Дойде му времето за тези неща значи... А сякаш вчера се роди Crazy Растат децата...

# 273
О, Лулу вече го обяви конкурса. Кандидатите не са много, но са налице  rotfImbo

Уини знаех си аз, че не е от Панадола  Thinking Дано и при вас мине бързо. Откъде ги хващате тези шарки бе хора. Съвсем се отказах за София през август  ooooh!

Като чета как се засилвате насам и като помисля на мен как ми се ходи на планина, но уви втора такава грешка не съм сигурна, че искам да преживея.

ЛСС
, Емката не ще да суче, а Елито ми виси денонощно на гърдите  Joy Как нямам рагади още незнам. А пък аз си мислех, че няма да мога да кърмя повече от 6 месеца. След месец ще бия и най-смелите си мечти, а диването си търси манджата и това е.  Whistling

# 274
Да ви питам и вас... търсих ама се обърках вече. След месец и половина ще имаме годишнина от сватбата. Знаете ли каква е 2-рата годишнина? Аз навсякъде намирам само за първата и после за петата  newsm78

На едно единствено място пише, че първата е хартиена, а втората памучна. Навсякъде другаде казват, че първата е памучна.

Ако някой иска мога да ви пусна после един док с годишнините.

# 275
# 276
Мога да пусна новата тема. Някой по-мераклия от мен? Ще му отстъпя  Laughing

Иви, имам едно листче с всички годишнини. Само да го изровя, ще ти пиша.

# 277
Иви, ето годишнините:

1 - хартиена
2 - памучна
3 - кожена
4 - плодова
5 - дървена
6 - желязна
7 - вълнена
8 - бронзова
9 - глинена
10 - калаена
11 - стоманена
12 - копринена
13 - дантелена
14 - слонова кост
15 - кристална
20 - порцеланова
25 - сребърна
30 - перлена
35 - коралова
40 - рубинена
45 - сапфирена
50 - златна
60 - платинена
75 - диамантена

# 278
Фрийки, Теди -  Благодаря ви!   bouquet
Аз направих доста подробно проучване, ако на някой му се гледа заповядайте

# 279
Момичета, Мартина го направи Joy Ходииим Mr. Green
Само че се преби много зверски преди малко и ще я видя като стане точно колко ще я е шубе Simple Smile

# 280
Ееее Лулу - ха честито! Колко ходещи разбойника станахте вече?5-6-7?Да са живи здрави разбойничетата:-))

Теди - пускай нова тема, май никой няма мераци.

# 281
Сега предлагам да организираме едно съревнование - на кой ще му поникнат най- късно зъбите Mr. Green

На нас  Wink
Ама без майтап ... След първоначалния бум ве4е към 1 месец сме в застои . Така че и ние сме в класацията.

Момичета сега да поискам мнение дали пресилих днес нещата или не.. Вие как бихте постъпили ?!
Ето ситуацията :Днес за първи път се скарах със свекито...
В събота сутринта ми заявява че ще си оправи ще наготви и за неделя сутринта ще вземе Денис да мога да си почина или там каквото си реша да правя. При положение че при мен това е огромнааааааа рядкост можете да си представите как ми беше .. Казах на мъжа да си взима свободен ден че ще сме без дете да се поглезим малко... Ставам сутринта с една такава приятна еуфория от свободния ден става 9:30 звъня и я питам ще идвали да го взима за да съм сигурна . Да бе ей сега имам още малко работа ама до час пристигам . Става 11:00 Денис заспа и тя звъни била пред портата на вилата ОЩЕ... казах и 4е Денис спи ама до 12 ще е станал ... в 11:40 звъня Денис стана ве4е .. Добре до 10 мин идваме с леля му. В 12:30 моя мъж се прибира аз съм още с Денис в нас ... И в 13:30 не издържах набрах я по телефона и казах че няма смисъл да идва ве4е ... 4е след 30 мин пак трябва да спим и без това ми е съсипамн деня.. и тя ми се развика че неможела да огрее навсякъде и т.н и не издържах и викнах и аз... Както и да е взеха го в 14:30. Ама наистина ми се провали деня изцяло. Всичко ми беше криво и някак все едно на силствено.После ми стана адски грозно много мразя да се карам с хората ама ми дойде много ... Сега се чудя дали съм пресилила нещата макар 4е не й е за първи път .
Вие на мое място бихте ли вдигнали скандал ?!

# 282
Уо, аз скандал не бих вдигнала, но те разбирам, защото си доста изнервена покрай детето и факта, че няма кой да ти помага. 100% и на мен щеше да ми стане гадно. Аз съм на мнение, че никой не е дръжен да ми гледа децата, но когато сам появи инициатива и поеме ангажимент искам да си го спазва. Иначе изобщо да не обещава и да ми разбутва плановете.

По въпроса за зъбите - застой не застой, назад в класациата сте Crossing Arms Ние още зъби нЕмаме, нищо че ходим, а не сме и единствените. Между другото тя Марти не може и да се изправя  JoyОбаче ходи hahaha

# 283
Уо, аз едва ли бих се развикала, но и аз бих и казала, че няма смисъл да идва. В прав текст бих и казала, като е обещала и е поела някакъв ангажимент да си го спазва. Като не може да огрее навсякъде, да не обещава.

На мен ми се случи нещо подобно с детегледачката, която имахме преди доста време за около месец и която ме отказа от всякакви идеи някой друг да ми гледа детето, а аз да работя. Била болна...чакам аз да се оправи, за да не разболее детето...и си чакам. Трябваше да звънне след лекаря - няма...чакам седмица, чакам две. А бях поела ангажименти, които трябва да свърша...И пак чакам и пак пробвам да и звънна, няма кой да си вдигне телефона. Жената въобще не отишла на лекар, ами си се разхождала с мъжа си, защото така и се приискало  #Crazy Обяснение и чудо...Преживях го...Чакам да дойде на следващия ден в някакъв час, аз трябва да излизам, 1 час, 2 часа, 3 часа няма... И аз накрая си изтървах всички ангажименти и звъннах да и кажа въобще да не идва... На следващия ден пристига и ми крещи, че за нея експеримента бил приключил  #Crazy Какъв експеримент бе жена, аз ти плащам да работиш  Rolling Eyes Още повече писъци и викове, тръшна ми вратата и си замина. Била стояла, за да ми помогне  newsm78 Както и да е, мислех, че ми е минало беше доста отдавна, но това, което Уо разказа, ми върна познати усещания  Tired

И на мен ми е криво... Не съм се скарала със свекърва си, но тя се накриви от нещо, което казах и сега ми е мъчно, че изобщо споменах  Sad

# 284
  • Sofia
Теди, я пусни новата тема Wink

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ - Пепи, Вероника и Мартина (Winny, аз само толкова прброих  Laughing ) Толко ва им се радвам на малките патета  Heart Eyes
Габи едва оня ден се научи да става сам в леглото, не пълзи, но прави някакви си крачки, като го държа.

Вчера ходихме на плаж. Топнах Габи в детския басейн - умря си от кеф. Няма да можем да го вадим от водата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт