Септемврийската дружина на море ще ходи таз година

• 11 273
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Ми аз да съм първата-малката яде сутрин все още мляко, докато не свършим тази опаковка, след това ще я подкарам на каша. На обяд основното от кухнята, към 4- десерта (кремче), и за вечеря супа. да ви кажа родих се с тази кухня, този уикенд ще пробвам аз да и сготвя подобни манджи.

# 31
  • Остров Приятелство
Здравейте на всички Grinning
ние вече сме на 10 месеца и се опитваме да ходим, имаме 2 зъба отдолу и 4 се опитват да излезнат наведнъж отгоре.Нервничи и той по малко, когато искам да му взема нещо, всъщност само 2 пъти до сега - за едно зарядно за батерии/ейййй голям рев му удари, че се и тръшка даже, не го бях виждала такъв, даже се притесних, защото аз спях и като го чух не можех да повярвам, че това е проблема/ и днес за 1 опаковка от мокри салфетки.
Кръщенето ще ни е на 15, в събота живот и здраве.Ще са кръстници и двамата ни кумове, можело.Само в документа се записвало единя т.е. ритуала ще го извършат двамата.При нас ще е много на хубаво, защото кумата ми носи бебче Heart Eyes и аз така си го интерпретирах Embarassed
А иначе искам да са си два отделни празника защото, и кръщенето и рожденият ден са голями празници и искам да ги отчетем подобаващо Simple Smile
Ха това от мен, че утре ми е държавнияяяяяяя ooooh! От други ден по-често Grinning
До нови срещи Hug

# 32
Момичета, правя кафето Wink и тичам на работа
Целувки на всичкиииииииииии
 Hug Hug Hug

# 33
Прощъпулката

С удоволствие Ви съобщавам че ние затвърдихме хвърленото пъпче. Денис както се вижда от снимките хвана парите , а пъпа му баща му го хвърли в банка така че имам си 120%-ов банкер в къщи.
Отивам да приготвям и стягам багажи. Целувки от нас.

# 34
Привет момичета! Не знам от къде да започна. Но ще се опитам да бъда кратка, а не отегчителна.
На мен не ми остава почти никакво време за компа, баткото си е в къщи и лудницата е пълна.
Мимито лази и стои стабилно вече на крачетата, струва ми се че много скоро ще проходи.
Вчера бяхме на консултация, 9.500гр сме и 76см. със осем зъба.
Стягаме се за сватба, на 29 юли ще е и свеки прави ремонти в къщата, аз гледам да помагам до колкото мога. Зълва ми/сестрата на мъжа ми/, се жени, роклята й е страхотна с пола и бюстие, купи я от Асеновград, а вместо цветчета за закичване на гостите тя си е избрала снежнобели слончета/керамични/, които ще бъдат сложени на масите предварително. Като направя снимки ще ви покажа всичко
Момичета ето и малко нови снимки от нас http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11768&AlbumId=59320

Бях ви обещала да ви покажа двора на къщата на свеки като цъфнат цветята й - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11768&AlbumId=59321

Ами за сега е това, ще гледам да се включвам по-често. Целувки на всички. Kissing Heart

# 35
Здравейте момичета,много отдавна не съм писала,но ви чета редовно.
  Моето детенце от 9месец като тръгна да прохожда и почти сме готови,аз отслабнах за този период с 5кг,което е добре разбира се ,но нямам никакво свободно време -той е един мамин глезанчо.На проходилка не мога да го оставя -излиза от нея,в4ера го видях да се катери по мрежата на кошарката и скоро може и нея да превземе направо няма спирачки това детенце.
  Преди два дни ми се обадиха от работата,че една колежка напуска по здравословни причини и ако мога да се върна и съм толкова объркана,защото няма кой да гледа малчо и сега търся детегледачка-ако имате някоя жена впредвид ,моля напишете,намам никакво време.
От 7 август сме на море за една седмица и като се върнеме трябва да почна работа.
  Чесно казано незнам как ще стане ,той е свикнал само с мен и не иска при никой друг на всичкото отгоре се кърмиме още и през деня newsm78

За капак на всичко детенце се разболя в събота лепнал някакъв вирус -цялото му гърло е в афти с темперетура и не му минава ,преграхна и много кашля утре сме пак на лекар
Много съм притеснена,много се мъчи детенце добре че имам кърма,защото отказа всичко и само цока денонощно 

е хаиде лек ден от мен

Забравих Дани-честито за апартамента и за салона,можеш да се обадиш за салона аз работя във фирма за фризьорски продукти и аксесоари но няма да напиша коя да не правя реклама

# 36
привет на всички.
Дари цяла вечер повръща,на сутринта вдигна и температура....направо откачих.Хукнах призори по доктори оказа се червено гърло,за първи път се разболява и се ошашавих,моля за извинение EmbarassedДнес е киселячка,само ммрънка и виси на ръцетеми,никой не иска Sad
Роус цветята са невероятни,и сладурчето много е пораснала Hug
Уо снимките от прощапулника не ми се отварят Cry
съни чакаме снимки

# 37
  • Sofia
Дано се оправят бързо всички болни мъници!

Ние се потопихме в еднообразно ежедневие май. Ако има сеща свиркайте  Hug

Малко снимки качих
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48431

# 38
Хайде момичета, тези които оставаме мааааалко организация! Wink
taigi-абе вие в Бетама ходите ли?

# 39
  • Остров Приятелство
Добра вечер на всички!
Ехеееееее вече мога да я карам отпускарската и да си глезя детенце, еййй много му дойде нанагорно, само за по 1/2 часа навън, не му беше лесно, но.......изкарах 6цаааааааа newsm68 newsm44
Значи, изглежда си имате една видна зубърка тук или хайде по-нежно - отличничка smile3533
Бравооо на мееееен smile3501, ама не ми липсва скромност, а?!
На всяка цена ще предоставя снимков материал от това тъй значимо събитие Simple Smile
Хайде лека Ви нощ, че малчо беше с нас и тати беше на изпита - бяха ми агитка и е много превъзбуден и не иска да спинка, а е доста късничко.
Поздрави!

# 40
  bouquet
Браво!

# 41
  • София, в полите на Витоша
Ето ни и нас, срам и позор, само четяща съм и аз..... Embarassed

Съни- браво smile3501 и честито!!!!  bouquet Хайде сега на почивката!

Марис, и аз късно разбрах, ама приятно изкарване и от мен и да се изкефите и за мен!Снимките са супер, голям сладурчо дечко, ама вече си личи, че не ебебе... както и всичките ни други дечица от отбора, де!

Уо#Crazy #Crazy #Crazy Денис проходи?!?!?!Малееееееееей, кога мина това време? newsm78 Да ти е жив и здрав банкера!  newsm62 Я кажи това за кравая не го знаех? Аз знам , че се търкаля погача, ама такъв хубав кравай за пръв път виждам. Приятно ви изкарване на морето и хубаво време!

Тайги, гледам помощничка си имаш, разтребва ли, разтребва  smile3532

Вещи, сигурно детето като се върне и ще направи първата вноска за миялна машина като разбере какво му готвиш...  Joy
Евица, голяма диня, голямо нещо... Joy големи сладурчовци са дечицата!Ама гледам че с порходилката на мероприятие сте били?

Има много гаден вирус, макар че трудно може да опазите дечица, дано болните да оздравяват!

Да кажа и за на две думи- ден след първият ни зъб ни изби и втория, не съм ги усетила , но Тея не изостава от отбора- лази неудържимо, направо беснее като я пусна, лази до края на стаята, обръща се, после отново и така до безкрай. със спането рядко имаме проблеми, въпреки че веднага скача на крака, но бързо се сеща, че е по- добре да поспи. Иначе обикаля стаята права, държейки се за мебелите и вече не пада като талпа, а сяда на земята, отпускайки се назад с дупето.На последната консултация беше качила 750 гр.  #Crazy и 2 см, направо рекорд... Вече е 8900 гр. и 70 см .

За яденето- яде уж по пет пъти на ден- сутрин мляко 210 гр., към 11 каша или попара, към 14 местно пюре и десерт, към 18- супа и в 20- мляко 210 гр.  с бисквита и половина. Но някой път като не е много гладна в 11 минава само с плодово пюре.

За спането- аз имам обратния проблем- Тея е свикнала сама и сега като бяхме на Велинград спа много неспокойно с нас в една стая, което ме навежда на мисълта че на морето ще наемем две стаи- една за нас и една за Тея и Йоана- то е ясно, че Елена не си прави сметка да идва с нас.... Mr. Green

За кръщенето- ние, както вече знаете, я свършихме тази работоа и знам, че колкото по- рано, толкова по- добре.

А иначе- може да се каже, че и аз съм от тези, които през лятото ще са тук, защото на море ще заминаваме чак след 20-ти август, въпреки че всяка година така се заричаме и на 12-ти още сме яхнали колата на път за там.... hahaha

Да добавя- за оставащите в София- страхотен басеин на 30 км. от тук, в Своге, а това са си няма и половин час път с кола. Голям, на няколко нива, направо е супер. В неделя бяхме там и ми става любим, само в този ден не работеха помпите и не се къпахме, затова  и водата малко зеленее. Имам и телефона на управителя, може да се информирата дали работи , но е чудесно място за плаж, а и не е гмечорина като в града.... #Cussing out Предишната седмица ходихме и до Белчин бани, но там не е така уредено и е на тревата с някакви чадъри само, а и басеина е пъти по- малък, а разстоянието е същото.

Моля- за инфото!  smile3534 smile3533

Това е от нас, цалуфки и лека нощ!

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 08:17 от pipi67

# 42
ПИпи, много хубаво изглежда басейна - иам ли за деца подходящ? А инак бяхме на детски рожден ден в МИки Маус - Банишора и ми направи страхотно впечатление - за първи път така да ми хареса, проходилката си е от тях. А след време ще им викаме на джереметата - гледай колкото диня беше - от едно парче месо сме те отгледали  Laughing Laughing Laughing
Роуз - страхотни цветя - браво-много обичам ама да гледам не да се грижа.
Целувки от нас Hug

# 43
  • София, в полите на Витоша
ПИпи, много хубаво изглежда басейна - иам ли за деца подходящ?
Да, има една част, където е дълбок до глезените  Mr. Green , а този синият е с дълбочина 1.20 м.  bouquet
Ще дадеш координатите на тома място в Банишора, че мен през септември-октомври ме чакат ДВА рождени дни! hahaha

Не знам вашите мъже как са след секс, но моят обича да си дремне... та в тази връзка сутринта ми каза лаф-

Говорят си двама:
-Ти знаеш ли какво правят жените след секс?
А другият казал, "знам ли..."?
-Еми, пречат....  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 44
Много сладки снимки, Тайги - Рали е със страхотна прическа, а косата й е толкова руса, и с този тен е като пуканка Grinning! Пипи - не си губите времето, и ние все се каним за басейн, но искам топъл слънчев уикенд за целта Wink, и го замислям без беби, ако е възможно. А ти си се опънала като някоя манекенка на онзи шезлонг  Flutter и само коктейла не са ти донесли! Мястото изглежда супер, само наистина водата малко зеленяк Sick. Странно, че помпите не работят в неделя, защото точно този ден най-много хора биха могли да го посетят. Нашта банда предпочита басейна на Правец, и там е много хубаво, отдавна се отказах от градските, когато последния път бродих 10мин. по главите на хората от кърпата ми до водата и се натопих и не можех да се обърна от народ, като в консерва!/преди години/
Съни - поздравления за изпита!  Hug
Вчера бях на погача на една приятелка. Лелее колко малки са ни били бебетата, седях и го гледах и не ми се струваше моето да е било толкоз мъненко  Joy, но явно е било  baby_neutral. Сега е кюфте и половина.
Болничките да оздравяват бързо  Praynig, който е на почивка вече - весело изкарване  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт