Септемврийската дружина на море ще ходи таз година

• 11 279
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Фрик, сигурно си го направила ама аз да попитам - нали смалихте снимките до необходимата резолюция и големина?

Вещи ама така трябва да бъде Grinning Както каза Фрик - Никой не е казал, че трябва да е често, само че сме най- хубави и добри Mr. Green

Еви, пиши моля те как се развиват при вас нещата с шарката Praynig

# 226
Мамка му и прасе! Две от три! Чакам си, чакам.....
Тамън да ви се похваля колко хубаво ми беше, предиобедно и слънчево, птички пеят, мъже в командировка, с една дума идилия.... И до тук. Прибрахме се, и това, с опърничавото име, за което предупредих мнохогкратно баща и, и той каза "аз ще се оправям", ме разтрепери от неееееерви. Толова съм нееееееервна, че пръста ми все запецва на еееее-то. Не иска да яде. Дере се, спи и се, и най-важното-много е гладна. Мия и дупето дере се, слагам и памперса-дере се, опитвам се да и набутам в адски гладната уста супата от кухнята-познайте.... дере се. Вдигам я-"Ай де де" и усмивка. Слагам я да яде, нищо ново вече-дере се. Изнервих се от опити да не се нервя, викнах и, в желанието си да не и викам, и сега какво-аз със схванат врат от нерви и боляща глава, тя блажено си спи. И познайте-на киселото мляко с бисквити-ми не се дере.
А толкова бе хубаво навън, и аз си мечтаех, мечтаех.... към два часа и половина. И толкова сочно си го мечтаех, че започнах да си вярвам.... а то к'во-дере се! А не искам да я оставям да се дере, но с жена на име Сара, на глава не се излиза. Отивам да си измия чиниите, докато не се дере, и докато ме одобряват.

# 227
Вещи, хапвам си  Wink редовно  Crazy  bowuu

# 228
  • Пловдив
Еци, ще те черпим една калорична бомба - тортичка, бозичка (в халба) и мелбичка    cook beer2  eat

# 229
Фрики - незнам защо се развеселям като те чета  Grinning

Лулуто - Инак ние сме май по добре - да чукам на дърво - съвсем поизбледняват обривите, но не знаех че не трябвало на слънце да го държа, не че съм го пекла, но ето един линк който много ми помогна и на вас може да е полезно инфо като мами с опит в шарките да не се шашкате като мен Wink
http://www.mayoclinic.com/health/parvovirus-infection/DS00437/DSECTION=1

Вещи искам и аз калорийна бомба  Simple Smile
Кажете къде да гласуваме за снимките де

# 230
 И аз подпочнах гласуването! Laughing Нали сме най-добрите и хубави, затова си е честно Mr. Green
И аз бих хапнала нещо калорично Laughing
 На вниманието на всички мами с бебовци с шарка. Как започнаха обривите и колко бързо се разпространиха? Мила сутринта се събуди с обрив на коремчето ситничък, същия се появи и на личицето обаче имаше и като червени петна/ плаки/малии как го обясних/, отделно има 2-3 пъпки с гнойно връхче на лицето. Водих я на лекар, според педито е алергичен обрив, ама като зная че и на Еви първо така казаха сега, де да зная newsm78. между другото сега ми се вижда по-бледичък.
 Фрики Hug Много си духовита  bouquet Уважавам!
  В това да ходиш по лекари има и добра страна. няма днес да се върна на работа и почвам да се размечтавам.......

# 231
  • Пловдив
Еци, ще те черпим една калорична бомба - тортичка, бозичка (в халба) и мелбичка    cook beer2  eat

Поръчвам същото и за Евица  Party

# 232
Вещи - супер бомба, ама на такива геройства можех да се подложа като бременна, а сега де да го дена цялото туй количество?  Joy    /отг: на дупето  hahaha/

Ради - дано на Мила нищо и няма и утре да е минало напълно, да не се притесняваш. Няма да ти е скучно днес с нея, има да си бърборите........  Joy нали сте напред с материала  bowuu. /за разлика от беззъбите /митичния зъб още не съм го видела, ма уж е там/ и неговорещите. Все още само се бебим  baby_neutral/

# 233
Ради -много е деликатна тая работа с обривите - трябва печен специалист /щом и моето педи на което имам доверие не можа да каже категорично / - инак много ги бъркат. Аз бих препоръчала една консултация с д-р Рачева в Алергологията ако нещата не се оправят, от която искрено се надявам да нямаш нужда.  Инак виж линка който съм дала - При нас -5-та болест - обрива тръгна от бузите.
http://www.mayoclinic.com/health/parvovirus-infection/DS00437/DSECTION=2.

Вещи голям мерсаж за почерпушката Simple Smile Аз пък трупам на любовните дръжки и дупето- та там ще я дена бомбата  Embarassed Grinning

# 234
Момичета откажете се! На мен ще дадат наградата, тази най-голямата, за другите се споразумейте! Е това е, с тази снимка, която все още я одобряват, ще спечеля, само че сега му мислят как точно да го нагласят, конкурса де.
Иначе сме на същото ниво, крещим и викаме "Ай де де" с важен тон. Замислих се, че аз съм малтретирана от 10 месечното си бебе майка. Вероятно има и други подобни случаи, трябва една асоциацийка да си спретнем, и подфорум, за взаимопомощ.....
За сметка на бъдещия ми апарат, направих прекрасен хумус. За тези, които не знаят като разядка, арабска от нахут и сусамов тахан....ммм, и си е само за мен. Направих и си и десерт, изстудявам виното, и само ще изкачам мига, когато ще си вдигна краката на столче и ще отпивам блажено.
Колкото за моято духовитост, тя си граничи с лудостта и понякога за мое съжаление е пропита с истина. Да ме бяхте чули, докато бях бременна, приятелките ми се заливаха от смях, а на мен ми се ревеше....
И още нещо, ако това бебе продължава така, ще бъда принудена да пия по половин лексотан сутрин и по половин вечер, и тогова-Сбогом Фрики, Хелоу Стоун фейс.
В очакване, ваша на ръба...
Отивам да го разходя този звяр.

# 235
Еви, радвам се че обрива поминава вече  bouquet  bouquet  bouquet Бързо оздравяване и на всички останали  bouquet

Вещи, имаш по един глас и от моите колеги Mr. Green

Фрики, видях ти двете снимки! Страхотни са? Мъжът ти ли ги прави (нали беше фотограф)  newsm78 или си ти? Ако си ти, просто шапка ти свалям  bouquet
Опс, изпревари ме с отговора. Усещам полъх на леки истерични нотки от постингите ти Joy Joy Joy Подозирам, че забавлението е изцяло за твоя сметка, но на мен определено ми е семешо Embarassed Mr. Green
Виж сега да ти кажа нещо, като един виден специалист по неядящи деца (някой друг път ще ти разказвам, че на другите сигурно им е писнало) ЗАРЕЖИ Я Grinning Давай кисело мляко с бисквита, като се напъва толкова и като откара така една седмица до толкова ще и е писнало от него, че с кеф ще изяде и трохите по пода Grinning Хайде пиши след разходката как сте с нервната система и ако още те тресе невроза, ще си взема един ден отпуска да ти гледам Сара,  а ти ще ходиш по мъже и ще пиеш бира Joy Ила пък може би ще спиш........

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 17:01 от Luluto

# 236
Фрики - ти си железарка, не се предавай сега! Я дай линк за гласуване, да видим фотоса убиец  Grinning

имен ден - моля дайте мнение  Sunglasses

Като стана дума за сладко, разглеждах сайта на сладкарници Неделя и вече избрах торта за Великия Първи Рожден Ден  Hug, въпреки че има още почти 2 месеца ........ /отказах се от вариантите Барби, защото споделих шока за детето, в момента с реженето - махам главата на куклата и с гигантски нож й режа хубавата рокля от кръста надолу  Sad - милото може да получи травма за цял живот !  Cry  Joy/

# 237
Еци чак пък травма Joy Тя Мони сигурно ще е ангажирана с това как да се откопчи от бабите и да се докопа с пръст до тортата Grinning По отношение на торти за РД препоръчвам да хвърлите по едно очо на 100 гр. сладки и Росита. Мнооооооооого идейни торти имат Grinning

# 238
Аз съм ги правила Моя профил във фото форума
А иначе ще послушам съветът ти, дадох и пак кисело мляко и сега блажено спи. Направих писмено запитване защо ме бавят толкова за последната снимка...
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=29&sort=4&rID=565
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=29&sort=4&rID=566
http://germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=29&sort=4&rID=567
ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ! hahaha

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 20:39 от freak_man

# 239
О фотографките гласувах за вас с по 5 звездички-Лулу,Фреак ман,Зла вещичке и по 5 зае Дамаянти.ПОвечето я знаят предполагам.
Ох започвам бавно и славно да приготвям багаж че в събота вечерта пътуваме за морето

Общи условия

Активация на акаунт