Гласувах навсякъде ,прекрасни сте! Нали сте си наши!

Фрики, направо съжалявам, че не се запознахме на живо , способността ти да жонглираш с думите и сложносъставните изречения е впечетляваща, особено когато този талант се проявява сутрин...
А снимките са слабо казано страхотни!!!! Това хоби ли е или професия?Та да кажа за нас - обривът ни мина за два дни, сега остана да се боря с резултатите от неколкодневното носене и гушкане, научи се да стои права в леглото в нейната стая и с цяло гърло да крещи иля- иля - иляяяя, докато не я вземе някой. Същото става като долази до някого и се вкопчи с две ръце, набирайки се по дрехата му- и откъсвайки прилично количество, копчета, коса или кожа- както дойде....
- крещейки същият да болка познат рефрен. Всъщност приоритетно използва думичките дай , ела и не , а мама казва само при мнооого сложна ситуация, граничеща с безизходицата....Уо, не знам какъв е вашият случай ,но това не ми прилича на обрив от претопляне ,много равномерно и масирано е разположен, много напомня за обрива на Тея. Все пак по ПЦ- то не може да се прецени, търси компетентно мнение.
Хайде лека и мека от нас!
Ние в събота предприемаме граничищо с авантюрата пътуване с мама ketta от нашите мами с пет от общо шестте ни деца
- заминаваме на "почивка" близо до Вършец, като мъжете ще ни закарат и ще ни зарежат с нашата кола и ще се върнат с тяхната , а ние ще "оцеляваме" до следващата неделя
Е на това му викам аз SURVIVER........ 
Я бързо сподели защо! Нали е всетизвестно, че всички форумки сме страхотни психолози, та можем и да типомогнем 
Гласувах за всички с всичко
Наистина е много странен обрива. Габи заспа докато ядеше и спи от 3 часа, та само го гледам да не би да му има нещо