Как бихте постъпили

• 3 711
  • 29
  •   1
Отговори
Много е за разказване,но от няколко месеца си задавам един въпрос и не намирам отговор не знам какво испитвам към мъжа си

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 11:41 от Anaanaana11

# 1
Как бих постъпила? Аз лично не бих си играла на иди ми дойди ми. Ако напускам, ще е завинаги и само веднъж. Ти предполагам пак ще го напуснеш, и после пак ще се върнеш.

# 2
Изчерпана съм чесно казано заради тази любов потъпках себеси  има много неща за който съжелявам човек когато обича е сляп но сега започвам да виждам гришките си и не искам сегашните ви решения да дийстват зле на детето

# 3
  • София
Изчерпана съм чесно казано заради тази любов потъпках себеси 
значи не е точно любов Peace

# 4
Изчерпана съм чесно казано заради тази любов потъпках себеси
значи не е точно любов Peace
? А какво е ?

# 5
  • Down south
Имам известни затруднения, свързани с разбиране на цялата ситуацията.
Правилно ли разбирам, мъжът за който става дума, се е оженил за друга, бившо гадже? Това с цел предотвратяване на финансови загуби? Булката не си била ти?
След това се е разкаял, събрали сте се и ти си забременяла?
Моля, поправи ме, ако греша с интерпретацията.

Цитат
Бяхме гаджета 2г след това заживяхме заедно с неговите родители решихме да се омъжим а техните платиха вс така пожелаха и в крайна сметка вс беше както те пожелаха коете ме убиди а мажат ми обвини мен и така 2 дни преди големия ден си трагнах и свадбата се състоя но без брак и без мен булката беше бивше гадже . Аз заминах при майка ми в Германя и той след свадбата дойде молеки и обеснявайки как всичко било за да не изгорят парите който са дали

# 6
  • волно калдъръмче
Това да не е някаква история от маалата?

# 7
  • София
Нищо не ви се разбира. мАжАт ви последно женил ли се е за друга? Не, нали? Просто са празнували сватбата, без фактически тя да се е състояла?

# 8
  • Варна
Каквото човек сам си направи, никой друг не може. Заслужавате си мъжа, т.е плужека, за който сте се омъжила.

# 9
  • волно калдъръмче
На мен тази история ми прилича на една друга: "А когато на мен баща ми беше майка и бяхме много женени със жена ми..."

# 10
Потресаваща неграмотност... До кой клас си изкласила? Последно мАжАт ти още ли е женен за булката-реквизит? И аз да попитам - от ромския етнос ли сте?

# 11
Той се е оженил за друга, за да не изгорят парите? И тогава си се върнала #Crazy, забременяла си #Crazy и си го оставила отново? WTF

# 12
Сагата е на ниво. Донесете пуканките.
Ожинил се за друга и ти му ражда дете? Сериозно ли? Nerd

# 13
  • Варна
Ама малко да оправи правописа, че така е мъка, трудно проследих идеята на автора Mr. Green

# 14
Значи заедно сте. Ти бягаш два дена преди сватбата. Той се "жени" за бившата. Уау. Да отида на сватба на определени младоженци, ама да се окаже, че булката е сменена в последния момент Joy Ти се връщаш после. Занременяваш и пак си тръгваш. И пак се връщаш. Ами какво да ти кажа. На ред е пак да си тръгнеш.. След време се върни де, да не изгубиш последователността.

Общи условия

Активация на акаунт