Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 25 993
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
Честит малък мъж и от мен, да е жив и здрав и много да се гордеете с него, безгрижно детство и слънчеви дни!
От няколко вечери, когато се обръщам от една страна на друга имам тъпа болка, тази нощ започна да става остра, трудно се обръщам, вие как сте с това упражнение? Сутрин от две седмици съм с разстройство...
Бебка по малко се върти и ме рита, но си мисля, че е защото и е тясно, надявам се да и е тясно и да вземе да поизлиза вече 😂😉
Днес влизам в 38 г.с.почти не остана ....
Обръщането е цял ритуал. И мен ме боли. Моят юнак не спира. Толкова много ритаа че на моменти го усещам чакаме гърлото и ми изкарва въздуха с шутове. Аз през цялата бременност съм с разстройство почти. Така че това което казват че организмът се подготвя не го разбирам.

# 106
  • United Kingdom
Rinna Честита рожба! Да е жив и здрав и много да ви радва. И на теб бързо възстановяване.

Да се похваля и аз, на 19.06 се роди малкият Хари. Реши да подрани и ни изненада. Прекрасен е, не мога да му се нарадвам. Heart Heart

# 107
Айде още едно бебче ♥️♥️♥️ Много да ви радва, бързо възстановяване!

# 108
Sanichka, честита радост! Много здраве на бебчо и бързо възстановяване на теб!

# 109
Rinna Да се похваля и аз, на 19.06 се роди малкият Хари. Реши да подрани и ни изненада. Прекрасен е, не мога да му се нарадвам. Heart Heart
Честито бебче! ♥️♥️♥️ Пожелавам му да бъде много здравичък. Бързо възстановяване на теб!

# 110
Да е жив и здрав Хари Blue Heart Бързо възстановяване Flowers Bouquet

# 111
Rinna Честита рожба! Да е жив и здрав и много да ви радва. И на теб бързо възстановяване.

Да се похваля и аз, на 19.06 се роди малкият Хари. Реши да подрани и ни изненада. Прекрасен е, не мога да му се нарадвам. Heart Heart
Честито бебче! Здраве и късмет му желая. Hug

# 112
Sanichka, честита радост! Да ви е жив и здрав Хари, много да ви радва 💙

# 113
  • Пловдив/София
Честити бебчета!
Аз имах странна нощ.. някъде от 5 до 6 ме сви силно коремът като менструално, а беше и стегнат на топка. Разхождах се за облекчаване, нямаше особена разлика, но имах малко газове.. сега се чудя може ли от газовете да е било, или при подготвителни контрскции е възможно да се изпускат повече? Сори за странния въпрос...
Много е гадно да не спиш, сега съм парцал...
При мен малката мърда една идея по-слабо от няколко дни, не съм имала болезнени шутове скоро.

# 114
Честити бебчета!
Аз имах странна нощ.. някъде от 5 до 6 ме сви силно коремът като менструално, а беше и стегнат на топка. Разхождах се за облекчаване, нямаше особена разлика, но имах малко газове.. сега се чудя може ли от газовете да е било, или при подготвителни контрскции е възможно да се изпускат повече? Сори за странния въпрос...
Много е гадно да не спиш, сега съм парцал...
При мен малката мърда една идея по-слабо от няколко дни, не съм имала болезнени шутове скоро.
Започна бебевалежа!
Добре дошъл Хари, да си жив и здрав! Слушай мама и татко, безгрижно Деу, а за мама и тати, дано е спокойно бебе!

Относно газовете и стягането и болежките, ДА може да е от газовете...аз в ранните седмици, имах подут корем и АГ ми изписа да пия разхлабително, за да мога да си пускам на воля газовете, защото било опасно, получаваш контракции, при нас вече не е толкова опасно, предвид факта, че всички влизаме в родоспособен период 😉. Избягвай газообразуващите храни ( аз лично ги избягвам, но газовете не ме избягват 😉😂😂😂) да сме живи и здрави !
Мамчета избрахте ли имена на бебешорите си или има още който са в чуденка?

# 115
Новата тема,започна с нов живот.Честито на мамчетата,да са ви здрави бебешоците. Относно имената,ние сме голям цирк.След 9 месеца, решихме да сменим името и да кръстим бебка на моите родители.
Всяка сутрин съм с болки в кръста , но въпреки това не искам още да раждам,ще ми липсва да усещам ритничета и блъсканица.

# 116
Леле започва се мами ще се напълни темата с бебчета 🥰
Честито бебче Хари жив и здрав да ви е и много щастлив.На мама бързо възстановяване 🤗

Аз снощи ходих по спешност вечерта заради нерегулярни контракций,нямам разкритие и отказах хоспитализация след като няма сериозна причина да остана.
Казаха че искат да ме приемат за засържане че още не съм влязла в 36 г.с.
Но не искам пак да ме набоцкат и да се стресирам.
Тежка нощ беше много болки ,голямо чудо..сега се чувствам малко по добре
Ще продължавам да лежа докато дойде момента 🙂

# 117
Rinaa, честито и тук! Живи и здрави да сте! Бързо възстановяване! 😊

Благодаря, Яренце! Дано!

На мен пък ми откриха гъбички...🥺

Няма отърване от тия гадни гъбички... 🤯 Борим ги от началото на бременността и пак се появяват. Вече съм вдигнала ръце. АГ нищо не казва вече за тях. Имам чувството, че са ми изписвали всички възможни лекарства, но нищо не действа. Доколкото разбрах не били чак толкова голям проблем за раждането, важното е да са в малко количество (така казаха на училището за бременни).
аз в началото на бременността в 3-4м. имах 90% гъбички ужасно беше, сърбеше много и много течение имах..моята АГ ме лекува с флажил за пиене и вагинално..20дни някъде. миналия месец пак започна течението и правихме МБ, но излезе чиста, за което много се радвам.
да са Ви живи и здрави бебенцата и много да Ви слушат! на мамчетата бързо възтановяване.
днес влизам в 36г.с, но небързам да раждам макар, че и аз през нощите имам поне по 3 стяганя и то болезнени в кръста и корема, а пия и още магнерот и но-шпа здраво...представям си ако не го бях пила какво щеше да е...

# 118
Честит Хари!  Саничка, ти си била с моя термин 12.07 Simple Smile
При мен и днес няма признаци:stuck_out_tongue_winking_eye:

Само ергени имаме досега, нали? Да видим дали следващото бебе ще е мома Simple Smile

# 119
Честита радост, Sanichka 🥰 Да е жив и здрав и безкрайно щастлив! Бързо възстановяване! Разкажи как си, как мина 🤗

Общи условия

Активация на акаунт