Още мъничко остана, ЮЛЧЕ да се гушне в мама. Тема 8

• 25 995
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит да е Хари, и здрав и щастлив! 😘 Sanichka, бързо въстановяване! 😊

# 121
Прекрасни новини, честити бебчета на щастливите майки🥰

# 122
Здравейте на всички юлски мамчета отдавна чета темите, но все не престраших да пиша! Честити бебоци в групата да са ви живи и здрави! Моят термин е на 15.05 но имам дата за планово секцио за 08.07 ще си имам момиченце. Много ме е страх! Ще раждам в Кипър. Пожелавам успех и леко раждане на всички мами!

# 123
Sanichka, честито бебче!
Живи и здрави и бързо възстановяване HugHeartHug

Естествено ли ражда?
Като гледам как започнаха бебоците да се появяват и колко време преди термин, все повече започва да ме хваща страх и притеснение. Отделно че имам и контракции напоследък, уж подготвителни, а ми се иска бебка да си чака колкото може по-близо до термин. Все пак да сме живи и здрави и ние и бебечетата, пък другото както дойде.

# 124
Sanichka , Rinna
Честити бебоци..да са Ви живи и здравичи..весели..засмяни .. 😊🤗
Нямам търпение вече и аз мами да ви се похваля че всичко е минало..като гледам наистина както всеки ми казва..момите не бързат да излизат за разлика на момъците..
Бързо възстановяване мами..
Хубав и лек ден .. ☺

# 125

Абе това СУЕ малко височко сякаш 🤔 вие как мислите?
Обачеее хемоглобина ми е бетон, почвам да си мисля, че резултатите не са моите 😂

# 126
Суе-то  е близо до референтните, което е нормално за бременни. Ако разликата е няколко пъти по-висока трябва да има притеснение за инфекция. Всички резултати са ти топ

Абе това СУЕ малко височко сякаш 🤔 вие как мислите?
Обачеее хемоглобина ми е бетон, почвам да си мисля, че резултатите не са моите 😂

# 127
Rinna Честита рожба! Да е жив и здрав и много да ви радва. И на теб бързо възстановяване.

Да се похваля и аз, на 19.06 се роди малкият Хари. Реши да подрани и ни изненада. Прекрасен е, не мога да му се нарадвам. Heart Heart

Честито... !!! ❤❤🍼

# 128
Честито на мамите! Живи и здрави да са Кристиян и Хари, чудесни имена! Heart

Аз съм вече 36+3, все по тежко става, и болежки имам... Както писаха момичета по-горе обръщането в леглото нощем си е зор... Още не съм се спряла и съм предимно в движение, но краката си болят. Имам да изкарам още 4 работни дни на крак и да се приключва и да си почивам вече... Blush

# 129
Честити бебчета!
Аз имах странна нощ.. някъде от 5 до 6 ме сви силно коремът като менструално, а беше и стегнат на топка. Разхождах се за облекчаване, нямаше особена разлика, но имах малко газове.. сега се чудя може ли от газовете да е било, или при подготвителни контрскции е възможно да се изпускат повече? Сори за странния въпрос...
Много е гадно да не спиш, сега съм парцал...
При мен малката мърда една идея по-слабо от няколко дни, не съм имала болезнени шутове скоро.
Започна бебевалежа!
Добре дошъл Хари, да си жив и здрав! Слушай мама и татко, безгрижно Деу, а за мама и тати, дано е спокойно бебе!

Относно газовете и стягането и болежките, ДА може да е от газовете...аз в ранните седмици, имах подут корем и АГ ми изписа да пия разхлабително, за да мога да си пускам на воля газовете, защото било опасно, получаваш контракции, при нас вече не е толкова опасно, предвид факта, че всички влизаме в родоспособен период 😉. Избягвай газообразуващите храни ( аз лично ги избягвам, но газовете не ме избягват 😉😂😂😂) да сме живи и здрави !
Мамчета избрахте ли имена на бебешорите си или има още който са в чуденка?

При нас е страшно чудене. Бяхме се спрели на Гергана, тъй като си нямаме именяк на гергьовден и в двете роди. Сега обаче на мм са му втълпили, че трябва да се казва Пламена на баща му, но аз не искам, първо че бяхме се разбрали да не кръщаваме на никого още когато видях че съм бременна и второ не ми харесва като име. Имаме и още едно име предвид на таткото - Михаела. Преди бях скиотично настроена за тези дето си кръщават децата на себе си, но пък в нашия случай името ми харесва. Не знам , когато дойде момента ще се похваля.... 😉😉😉😉❤❤❤

# 130
с тези имена е голямо шоу при мен..аз искам да е Самуил..ММ пък казва ако се роди на 12-Петър, на 20-Илиян..а пък ако не е на нито една от тези две дати ще се казва Самуил.. та още не сме се уточнили как точно ще се казва

# 131
Ние името сме го измислили от преди да забременея 😁 Няма да го кръщаваме на никой от родата... Почти на 100% ще е това име, освен ако в последния момент не измислим нещо друго 🤔🙄.

Ох, как се справяте с досадното следене от роднини и познати. На ден ми звънят по 5 пъти едни и същи хора. С майка ми и баба ми се разбрах - скарах се и им казах, че ако има нещо, те ще разберат първи. Но свекито не спира да ми пише и звъни, направо ме побърква. ММ пък не иска да се бърка, а и не разбира защо толкова се дразня на хорската загриженост. 🤯🤯🤯

# 132
Да се похваля и аз, на 19.06 се роди малкият Хари. Реши да подрани и ни изненада. Прекрасен е, не мога да му се нарадвам. Heart Heart
Честита радост! Много здраве и късмет на малкия Хари!

# 133
  • София
Мен пък нито тази бременност, нито предишната са ме тормозили роднини и приятели с постоянни проверки. Даже предния път като родих и звъннах на нашите да кажа някак не очакваха, че за това им звъня Joy всички са явно наясно, че в двучасовия престой след раждането ще бъдат уведомени и не досаждат Grinning
Ние името уж сме го избрали, ама аз се колебая. Пак прегледам разни списъци да видя дали някое име няма да ми изпъкне.

# 134
Ние името бързо го избрахме, сега се чудим дали презимето да бъде с - ова или само името на ММ и фамилията. По- хубаво ми звучи без - ова, знаете ли дали вече е позволено презимето да бъде без окончанието - ова!?

Общи условия

Активация на акаунт